Vecumam, protams, nav nozīmes, bet vai saskābušu pienu Tu dzertu?

17. mai 2011. 18:08

Atslegas vārdi: Mīlestība34034, Dzīve38617, Attiecības38711

Labākā atbilde

  1. 3
Frēzija v. 17. mai 2011. 18:19Viņas atbildes

Sarūgušu pienu - biezpienā vai pankūkās.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (18)

  1. 1
alberts d. 17. mai 2011. 18:10 Viņa atbildes

He he,ja negribi fiksas käjas-pacieties lìdz sarügst...

  1. 1
Dzēsts profils 17. mai 2011. 18:16 Viņa atbildes

Tb pienam pusmuuza kriize?
Pagaidiisu kameer paariet un ta jau maniis ko pasaakt  

  1. 1
Baiba B. 17. mai 2011. 18:19 Viņas atbildes

Nedzertu! reizem pienam pat nav jabut vecam lai butu nelietojams.. :D

  1. 1
Dzēsts profils 17. mai 2011. 18:58 Viņa atbildes

Te visi domaa par produktiem iet runa   !!!! Bet istenibaa seit ir cits suns aprakts ,piens tikai piedevaam pievienots ! Ruguspienu  ari dzeru ???? !!!

  1. 1
Dzēsts profils 17. mai 2011. 20:55 Viņa atbildes

Rugušpiens laba lieta.

  1. 1
Sara A. 17. mai 2011. 21:31 Viņas atbildes

Bifido baktērijas nedzertu gan !

  1. 1
savsem k. 17. mai 2011. 22:29 Viņa atbildes

Nedzertu  

  1. 1
Dzēsts profils 17. mai 2011. 23:48 Viņa atbildes

Protams,tikai rūgušpienu,lauku,no pilsētas 2,5 % man rauj vēderu vaļā!!! Dāmas gan derētu jaunas,svaigas...    Agrāk laukos vasarā vārīja skābputru,labs pastrēbiens!

  1. 0
Laimdota E. 17. mai 2011. 18:12 Viņas atbildes

Izceptu garšīgu rabarberu kūku vai pankūkas.Rūgušpiens pie salātiem arī der.

  1. 0
Dzēsts profils 17. mai 2011. 19:05 Viņas atbildes

Saskābušo pienu var izmantot biezpienam un protams pankūkam.Ja ne pirmo variantu ,tad otro un vēl to izmanto aukstās zupas pagatvošanai.

  1. 0
Dzēsts profils 17. mai 2011. 19:07 Viņa atbildes

"Rūgušpienam" nav nekāda vaina...

  1. 0
Inese M. 17. mai 2011. 20:36 Viņas atbildes

Ne vienmēr vecs ir saskābis...un visam jau var atrast pielietojumu...  

  1. 0
Dzēsts profils 17. mai 2011. 21:07 Viņas atbildes

an ļoti garšo rugušpiens

  1. 0
Dzēsts profils 17. mai 2011. 22:25 Viņa atbildes

Nepacietības trīsas
pēc nenogatavota produkta
tā nebaudāmajā fāzē.
Tipisks pacietības trūkuma paraugs.

  1. 0
Dzēsts profils 17. mai 2011. 22:50 Viņa atbildes

kas vainas rūgušpienam? māga laba un gāzes laukā. igauņiem pat ir tāds ēdiens KAMAS - to jauc ar sarūgušu pienu siena laikā, tad cilātājiem vairāk dūšas

  1. 0
Iveta š. 17. mai 2011. 23:09 Viņas atbildes

daudziem garšo rūgušpiens,skābputra kuru gatavo no rūgušpiena.Biezpiens,un siers kas arī gatavoti no skāba piena.Tā kā tas arī ir ļoti vērtīgs.

  1. 0
Laima L. 18. mai 2011. 00:57 Viņas atbildes

Runa jau bija par vecumu ne par pienu. Tatad prieks draudzibai gadi lomu nespele bet pienu protams pankukas ar ko draugus uzcienat.

  1. 0
Gunta V. 19. mai 2011. 15:30 Viņas atbildes

Vecums nāk un nekur nevar no ta likties!Un ja saka ,ka nau nozīmes-neticu!Un kad apgalvo visi vecumi ir skaisti -arī! vari sadzīvot ar to-tik un tā neko mainīt nevar,nesaasinot uz tas uzmanību!Un dzīvot uz pilnu klapi! Bet, ka viss ir savādāk-viss ir savādāk otrajā jaunībā ! diemzēl!
Bet saskābis piens man negaršo nekādā veidā!

Autorizācija

Ienākt