"V eči' vai attaisnojiet teicienu,ka vīrieši ir labākie pavāri?Gaidu interesantu recepti
JURI,eļļu aizmirsi-piedegs tas ķieķelis un nesanāks ķiplokmaixīte ar pannu tik dūmus varēsi pavēdināt
Atslegas vārdi: pavārmāksla12
Priekš sevis gan izcilākie pavāri, gan ēdāji ... Un šeit recepte : 1 ķieķelis, ķiploks un panna ...
Ko vēl neteiksi... sagribējās večiem pogas izgriezt ne-nē
Es pat vecenei iemācīju vārīt auksto gaļu,kad veikalā varēja nopirkt tikai galvas un kājas,pēc ko bija jāstāv rindās,rumpji aizbrauca uz Ļeņingradu!!! Liellopu kauli gan bija gaļīgi,iznāca gulašs un zupa. Bija jāvāra,jāmarinē,jāsterilizē no mazdārziņiem izaudzēto. Pienāca Brīvās Latvijas laiki,nu var šmorēt,cept cepešus,karbonādi u.c....
ja vajag tikai privati
Tas nu ir pareizi sacīts.