Mēs esam tikai maza rep7ublika, bet sepam divu veidu baltmaizi: galda un grīdas, jeb klona, vai nepietiktu ar vienu veid

1. okt 2011. 10:11

Atslegas vārdi: kilometrim tālas gar jūru0

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 1. okt 2011. 12:28Viņa atbildes

Visas maizes cep uz "klona",tikai nosaukumi dažādi,tāpat,kā lētām desām,nosaukumi dažādi,bet sastāvs visiem vienāds:maltas cūku ādas,vistu kaulu atkašājumi un dažādi E !!!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (3)

  1. 1
Kurzemniece E. 1. okt 2011. 15:54 Viņas atbildes

īsts latvietis ēd klona maizi,ja tu zini,kas tā tāda ir

  1. 1
Ledija J. 1. okt 2011. 20:39 Viņas atbildes

varbut jus Jani varetu ieteikt jaunu veidu maizes cepsanas stilam,bet vispar jau maize cep krasni,bet ne vis uz galda vai gridas

  1. 0
Dzēsts profils 1. okt 2011. 13:38 Viņas atbildes

Vienveidība ir garlaicīga......Nebūtu ,ko apspriest!

Autorizācija

Ienākt