0Jautājums patikauz V.Viņa jautājumi (35)

Kādu recepti tu man ieteiktu?

13. nov 2011. 08:04

Man uz galda ptetì guļ zandarts un gribu to pagatavot. Kādu no savām mīļākajām receprēm tu man ieteiktu?

13. nov 2011. 17:09

Vijas recepte izklausās profesionāli, tā kā Lido tiek piedāvāts...   

13. nov 2011. 17:12

Man šoreiz ar Skaidrìtes sakrita izvèle pagatavošanā...   

13. nov 2011. 17:13

Visiem paldies par piedāvātiem variantiem...   

Atslegas vārdi: zivs recepte0

Labākā atbilde

  1. 2
Skaidrite L. 13. nov 2011. 11:11Viņas atbildes

No galvas un astes zivju zupa ar zaļumiem, (dillēm, sīpolu), krējumu un pāris melnajām olīvām. Filejas apvārti miltos,  uzcep, garšvielas (sāls, pipari) pievienojot pēc savas garšas izjūtas, pārlej ar saldo krējumu, apceptiem sīpoliem un burkāniem un mazliet pasautē.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (4)

  1. 0
Dzēsts profils 13. nov 2011. 08:08 Viņas atbildes

Pašu vienkāršāko samet visas garšvielas kas ir domāta priekš zivis un uzspied ķiplociņu ietin folijā un cepeškrāsnī iekšā. Var arī majonēzi iespiest,ja garšo.

  1. 0
Gunars s. 13. nov 2011. 08:31 Viņa atbildes

  Jāsaglabā zivs sulīgums un tās patiesā garša !  Nedaudz sāls.

  1. 0
Ruta R. 13. nov 2011. 09:56 Viņas atbildes

Var arī zandarta filejas gabalus apsālīt, apslacīt ar citrona sulu. Likt ar sviestu iesmērētā veidnē un pārliet ar mērcīti, kas pagatavota no olas, skāba krējuma, sasmalcinātām dillem, sāls , pipariem un vēl citroma miziņas. 1/2 kg zandarta  vajag apmēram 2 olas un 4 ēdamkarotes skāba krējuma. Pēc tam likt cepeškrāsni un cept gatavu. Tas viss aizņems ne vairāk kā 1/2 stundu.

  1. 0
Dzēsts profils 14. nov 2011. 09:02 Viņas atbildes

Varu ieteikt,varbūt tev vēl noder...
Izcep zintiņu cepeškrāsni.To dara tā. Iezied tā dūšīgi panu,tsad uz tās uzliec notīrītu zivtiņu, kuru apkaisi ar sāli un pārlej ar majonēzi,liec cepties,kad gatava,to vēl var apkaisīt ar diļlītēm, ja nav dilles tad var caur ķiplokknaiblēm uzspiest ķiploku un no citrona citrona sulu,To visu var arī gatavot t''adā pašā stilā uz plīts,bet tad noderētu panna ar vāku.Lai izdonas un labi garšo!

Autorizācija

Ienākt