Ko jūs labprāt gatavojat ābolu ražas laikā?

28. sep 2009. 13:42

Kas jums labāk garšo no āboliem, kur pielietojat, ikdienā vai konservējot?

28. sep 2009. 14:17

Manā mājā ir iecienītas divas kūkas no āboliem, bet sulu pagājušgad caur tvaicējamo un pudelēs vai burkās, uzglabājas labi, caur mehānisko jau ir garšīgāka, bet tur jau jāmeklē spiede, ar parasto virtuves mazo, jau daudz neko nepanāksi.

Atslegas vārdi: našķis.0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (6)

  1. 0
Dzēsts profils 28. sep 2009. 14:10 Viņas atbildes

Ābolmaizītes tagad taisu:))),ievārījumu no āboliem un brūklenēm.Vai ir kādi interesanti varianti?Kā sulu ziemai glabājat?

  1. 0
Dzēstss P. 28. sep 2009. 16:52 Viņa atbildes

Maisu ābolus nevaru apēst,taču izspiežot *mehāniski* sulu-es to izlietoju Vienā nedēļā!:)

  1. 0
Dzēsts profils 28. sep 2009. 17:28 Viņas atbildes

Man garšo kompoti! Āboli ,bumbieri un plūmes. Super gardas! Āboli cepeškrāsnī ar cukuru! Sulas daudz mani bērni nedzer, bet kompotus gan ķeksē!

  1. 0
Uldis B. 28. sep 2009. 18:09 Viņa atbildes

Ikdienai-cepti āboli,ķopsis no āboliem,dzērvenēm un smiltsērkšķiem...nu visādi kārumi...:) Tīrā ābolu sula...Ilgākam laikam taisu vīnu-gan tikai no āboliem,gan ar visādām piešpricēm!:)

  1. 0
Dzēsts profils 1. okt 2009. 01:41 Viņas atbildes

Pamēģiniet ābolu strūdeli ar kārtaino mīklu un saldējumu... dodu garantiju... pat no visskābākajiem ābolīšiem sanāks ļoti garšiga.. pagatavot ļoti vienkārši...

  1. 0
inny .. 18. nov 2009. 01:26 Viņas atbildes

ooooooo.. liec darboties fantāzijai!!
zapti dažādos veidos, kaltētā veidā, kompotā, ķīselī, ceptus veselus krāsnī, kopā ar dārzeņiem sautētus, pie dažādiem salātiem, ar vistu, ar gaļu, svaigu sulu spiest..... un gan jau ka var atrast vēl kaut ko interesantu..

Autorizācija

Ienākt