Kā īsti būtu?

10. dec 2009. 11:57

Vai vīriešiem dzīve tiešām būtu vieglāka,ja sieviešu nebūtu vispār?Ir jau gan tādikas visu prot paši,bet ir jau arī sievietes,kas ar vsu tiek galā un tomēr velk vienam pie otra.Kāpēc?Un ne jau tikai dzimumtieksmes dēļ.

Atslegas vārdi: dzīve38594, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (26)

Dzēsts profils 11. dec 2009. 20:33

Pievilksanas speks vienam pret otru ir tas kas vinu jau vieno viniem to mezinot , bet vaij vini spes viens otru dziveslaika ......

Harijs J. 11. dec 2009. 19:04

Dalīts prieks- dubultprieks, dalītas bēdas-.... Aizbrauciet kaut kur tālāk, kaut vai uz Franciju- tikai franču valoda, ieraugi ko īpašu- nav ar ko dalīties. Tas piemēram. Ikdienā tāpat.

Dzēsts profils 11. dec 2009. 12:36

ja ja ta tik būtu paradīze ja tikai pasaule eksistetu tikai gays

Ilona
nav tada vecuma kad vairak negribas- zini kāpēc virieši ka taurenīši jo viņi nebaidas, jo viņi grib baudīt dzīvi un tici man ja šaja vecuma kura teoretiski vairak negrības bērnus viņiem dzimst brns -laimīgi! Sabiedrība diktē ka pec 55 seksa vaiks nav un ......nu protams ka vairakuma sievietem vairs negribas...bet nu ja virietis ko nesaņem majas-viņš to mekle arpus majas....
Un visas tas runas ka labak but 1 strada tikai ārpus majas! majas viss ir citadaks...

Dzēsts profils 11. dec 2009. 02:17

viiriesiem tapat ka sievietem ir sirds , kuru nepiepildot lidz galam ar milestibu var rasties traucejumi viriesa dzive :D

Ilona M. 10. dec 2009. 19:33

Laikam jau ne visai skaidri pateicu,ka runa ir par to vecumu,kad vairs bērnus neplāno,tie jau ir un pat pietiekami pieauguši,lai varētu sākt mazbērnus auklēt.Kad sākas tā-otrā jaunība.

Dzēsts profils 10. dec 2009. 19:23

No dabas mums ieprogrammēta dzimumtieksme un spēja radīt pēcnācējus ar pretējo dzimumu. No diviem sievišķiem vai diviem vīrišķiem  nekas dzīvs dabiski neradīsies.

Dzēsts profils 10. dec 2009. 18:13

Nav vieglāka dzīve ne vīriešiem ne sievietēm. Kad ir apdarīti visi darbiņi, ar kuriem varam tikt galā, tad saproti, ka ne jau tas, ka varam ar visu tikt galā ir svarīgi...svarīgi, lai ir tas, kas pēc tam sasilda arī dvēseli :)

Aivars K. 10. dec 2009. 15:49

Ilon, vai tad Tu tiešām domā, ka sieviete ir tikai priekš saimniecības darbiem vajadzīga?.. nu nevaram mēs iztikt bez **zoses** mājās..nevaram..ppp

Ilona M. 10. dec 2009. 15:41

Es gan zinu vismaz vienu,kuram daudz vienkāršāk ir dzīvot no mammas pensijas,čīkstēt,cik grūtu laiki,jo darba nekur nav un to,ko izdodas izvilkt mammai vai jau pieaugušajiem bērniem,gluži vienkāši nodzer,joprojām sūdzoties,ka grūti dzīvot.Vai tiešām grūti,ja nav ne bērni jāuztur,ne pat uz darbu jāiet-mamma visu gatavu priekšā noliek savam "mazajam",drīz jau pašam pensijas vecumu sasniegušajam dēliņam.:)

Dzēsts profils 10. dec 2009. 15:20

Var gadīties, ka sievietes presings bijis par stipru! Ja ticis vaļā, kāpēc vēlreiz ļaut sasiet sevi! Bet viens no tā visa ir skaidrs:attiecības tā ir atbildība, bet jebkura atbildība tas vairs nav viegli! Varbūt tas ir saitīts ar visu mūsu dzīves situāciju kurā esam nokļuvuši, smaguma jau tāpat pietiek, kaut gan no otras puses smagumu divatā panest vieglāk, tikai atkal rodas jautājums: ja blakus trāpās tads pavieglāks nesējs, kurš nevis palīdz, bet pats vēl jāstiepj!?

Dzēsts profils 10. dec 2009. 15:15

Es domāju ka nē, jo Dievs ir radījis sievieti un vīrieti. Sieviete ir visa tā rezultāts, kas eksistē, viņa laiž pasaulē dzīvību, visu rada un visu attīsta. Vīrietis – it kā enerģijas avots. Bet patiesībā viss attīstās pēc programmas, kura ielikta sievietē.

Ilona M. 10. dec 2009. 14:59

Nav jau šoreiz runa par to,cik ļoti kurš ir vainīgs pie tā,ka laulība izjūk.Pie katras jukšanas ir divi vainīgie.Es tikai arvien biežāk dzirdu nostāju-mīlestība man jau bija,to es vairs negribu,tagad tā-cik gribēšu un ar ko gribēšu-atbildība man vairs nav vaadzīga...Tie,kuri uzņemas atbildību,dara tā,kā Kristīne rakstīja-bērna vai kā cita dēļ-biznesa,viens otra pat pateicības dēļ,dzīvo kopā,bet no tiem,kas paklīduši pavisam brīvi,veidojas tāds diezgan īpatnējs brīvo lidoņu pulciņš.Un reti kurš vairs meklē ko nopietnu.To grib sievietes.Sievietes laikam reti kura var iztikt bez stabilitātes,ko dod vīrieša klātbūtne.

Dzēsts profils 10. dec 2009. 14:50

Nu Ilona, tēmu Tu pacēli! Nav divu vienādu attiecību modeļu, ir tikai variācijas par tēmu vīrietis un sieviete! Ir diezgan grūti šablonus atspēkot, jo to, pamatā ir reāli piemēri, bet tomēr...
Nu nevar neviens pateikt vai visu mūžu dzīvot kopā ar vienu pusīti ir labi vai slikti, jo kā parasti būs divi viedokļi, bet ir jau vēl cits aspekts!
Kamēr ir divi, OK, izdomāju un viss, kaut arī skan egoistiski, bet kā negadās, bet ja ir trīs, četri,.par kuriem tu jau esi atbildīgs, tad jau kļūst sarežģīti! Un kurš tad pateiks to vienīgo taisnību: nest krustu un ciest vai dzīvot it kā brīvībā, bet ar kādu apziņu!
Kristīne jau nesen iemeta spēļu laukumā bubiņu ar tekstu: bērna dēļ atgriezos! Un ko tālāk?
Sievietes vērtības skala vīrietim ar gadiem mainās, veidojas citas prioritātes, nekas jau nepazūd! Mēs visi ar gadiem maināmies, veidojas cits dzīves vērējums, prasības, no tā arī rezultāts! Varbūt tomēr ne vienmēr visā vajadzētu vainot vīriešus, ir reizes kad sievietes arī grēko, un ne pa jokam!
Vispār ļoti diskutējama tēma!  

Dzēsts profils 10. dec 2009. 14:40

Ta ir iekartots , virietim vajaga sieveti,sievetei vajaga virieti.
vajadziks dzives drauks, lai butu ko milet un ,un vispar lai but iega dzivot!

Ilona M. 10. dec 2009. 14:39

Grāmatā izlasītu.:)))

slikts c. 10. dec 2009. 14:36

Ja nebūtu sievietes,kā mēs zinātu,ka esam vīrieši?

Ilona M. 10. dec 2009. 14:31

Vīriešiem gan tādi mazāk sastopami.Tie kā taurenīši-no zieda uz ziedu.

Benita L. 10. dec 2009. 14:26

Ja jau tikai pamucis,tad bus uz atgriezsanos.Bet ir gan sievietes,gan viriesi,kas atklati saka:es nevaru but viens(a),jo seviski brieduma.Tadus izmanto pamukusie.Se tev lidzsvars.

Ilona M. 10. dec 2009. 14:06

Redz,kāpēc man tādas pārdomas radās.Vīrietim tā vēlme pēc ģimenes lielākoties ir jaunībā,kad laikam tiešām darbojas tā bioloģiskā tieksme vairoties.Un tad-kaut kas notiek-vilšanās,nepareizis cilvēks,kā rezultātā vīrietis aiziet ar domu-tad jau labāk viens pats,tā būs vieglāk-kas nu tur ko sevi neapkopt un sev maizīti nenopelnīt.Un nevienam nav ne jāatskaitās,kur iešu,ko darīšu,cikos būšu mājās,skaidrā,vai ne gluži skaidrā,ar ko,kad un cik bieži satiekos....Un sieviete ir tā,kurai lielākoties paliek par grūtu,jo bērni paliek viņai.gandrīz vienmēr.Un arī tīri fiziski ir lietas,kas sievietei nav pa spēkam.Un tādos brīžos nudien nemaz negribas vīrieti mērķim-sekss.Bet vīrietis tagad brīvs no liekām rūpēm meklē tikai izklaidi.Viņam vairs ne par ko nav jāuztraucas,un arī tās svešās un pamestā viņam nevajag-ja jau savu nevajadzēja,priekš kam gan sveši bērni?Kur ir līdzsvars?Nē,ne jau tiem,kam viss kārtībā un kuri to dzīvi kopā joprojām vada,bet tiem,kuri pamukuši viens no otra.

Dzēsts profils 10. dec 2009. 14:03

Nu tak nebūtu!!- var jau izkliegt visādus lozungus, dusmās sist dupsi pret zemi, bet nu nevaram tā- ne viņi bez mums, ne mēs bez viņiem. Eh, kas tad mēs būtu- tik vientuļas ēnas klīstu pa plašo pasauli?

Autorizācija

Ienākt