Kā domājat jūs???

23. mar 2010. 07:13

Visas problēmas mūsos no tā,ka par maz protam priecāties...

Atslegas vārdi: dzīve attiecības doma.1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Minka s. 24. okt 2010. 23:15

  Ja valdība stulbus likumus izsmadzeņo, PRIECĀŠANĀS  dzīvi neatvieglos.

Maris L. 11. okt 2010. 22:18

Daudzi glābjas meditējot - attīrot prātu no domām. Tas palīdz atslēgties no "iekšējā čuktētāja" un attīra kanālus "kosmiskajam pieslēgumam", vai esat mēģinājuši?

***** *. 26. mar 2010. 07:44

Jo mazāk negatīvās indormācijas,jo labāk.Prieku var rast arī mazumā,radot,veidojot,redzot,jūtot...un kā ar bezdomas stāvokli?

Maris L. 25. mar 2010. 23:05

Prieks atnāk ar gandarījumu par lietām vai procesiem, kurus esam veiksmīgi veikuši, vai jūtām un attiecībām. Agrāk, kad saziņas līdzekļi vēl nebija tik attīstīti, kā šodien un saņemto ziņu daudzums bija krietni mazāks, cilvēkiem bija laiks emocionāli izdzīvot katru ziņu un notikumu.
Šodien, kad mūs apber ar informāciju vairāk, nekā emocionāli spējam "sagremot", nespējam uz visu noreaģēt ar emocijām - arī ar prieku uz tām lietām, kuras mūs priecē. Jo tuvāk esam lielajam pārmaiņu punktam, jo dzīves "ātrums" palielināsies. Kulminācija būs turpmāko 3 - 5 gadu laikā. Tie, kas nepaspēs piemēroties šai situācijai var tikt sāpināti, tāpēc es arī piedāvāju cilvēkiem vairāk zināt un interesēties par to, kas aizsargā no energoinformatīvās pārpilnības. Smadzenes ir kā datora cietais disks ar ļoti lielu (bet ne ar bezgalīgu) atmiņas ietilpību. Jo vairāk to "piesitam pilnu" ar informatīvajiem atkritumiem, jo mazāk vietas paliek derīgajai informācijai. Tie, kas ļoti iecienījuši cauru dienu klausīties rādio, skatīties TV, lasīt avīzes, reklāmas utt., piesārņo savas smadzenes ar lielu informācijas daudzumu. Kopš 1989. gada ienākošās informācijas daudzums pieaug ar ievērojamu paātrinājumu un pārmaiņas notiek ar vien straujāk.

Autorizācija

Ienākt