Karostas cietums=spoki

20. okt 2010. 15:34

Starptautisko Spoku mednieku («Ghost Hunters International») komanda pēc izmeklēšanas Karostas cietumā Liepājā nonākusi pie secinājuma, ka tā ir viena no spogu visvairāk apsēstajām vietām pasaulē, portālu «Apollo» informēja cietuma pārstāve Monta Krafte.Paranormālo parādību mednieki centās nonākt personīgā saskarē ar spokiem, kas mīt Karostas cietumā. Viņi aicināja tos uz kontaktu, uzdeva jautājumus un saņēma arī atbildes. Tajā pašā laikā tika veikta speciāla zinātniskā izmeklēšana, izmantojot īpaši jūtīgas ierīces skaņas, kustību, temperatūras un elektromagnētiskā lauka svārstību uztveršanai.

Kā raidījumā atzīst spoku mednieki, Karostas cietums ir ļoti «dzīva» vieta. Pat vēl vairāk — Karostas cietums paranormālo parādību ziņā, iespējams, ir viena no visaktīvākajām vietām, kur spoku mednieki jebkad ir bijuši. Spoku mendnieku komandai izdevās ne tikai nonākt personīgā saskarē ar spoku — to dzirdēt, sajust, redzēt —, bet arī konstatēt neparasto parādību klātesamību ar uztvērējiem, norāda Krafte.

Lai arī līdz šim gandrīz katrs cietuma darbinieks ar spoku kaut kādā veidā bija saskāries, tūristiem par to stāstīts tikai retumis. Tagad, atzīmē Krafte, balstoties uz spoku mednieku izmeklēšanā iegūtajiem pārliecinošajiem pierādījumiem, paredzams, ka nākotnē apmeklētāju interese par paranormālajām parādībām cietumā varētu ievērojami palielināties. Tāpēc Karostas cietuma radošais kolektīvs gatavo jaunu piedāvājumu — «Pa spoku mednieku pēdām».
















Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 20. okt 2010. 16:10

tas ir visai ticami, jo Liepāja un Grobiņa bija savā laikā "Raganu galvaspilsētas"! notikušas dedzināšanas un pašiznīcināšanās(esot vietām redzami melni apļi). vēljoprojām no turienes nāk enerģētiski spēcīgi cilvēki ar īpašām spējām( no man pazīstamajiem vismaz). spoki tur varot uzlādēt telefonus, iztukšot to baterijas un ne tik to vien. ja tik tiek parunāt ar kādu no tur strādājošajiem, tad var uzzināt viskaut ko interesantu:)

Autorizācija

Ienākt