Zālīšu novārījumi dažādām dzīves situācijām.

21. okt 2010. 13:10


Gaišredzībai.

1 šķipsniņa rozā ziedlapiņu
1 daļa muskatrieksta
1 daļa lauru
1 daļa vērmeles

Ielieciet ingredientus tējkannā, aplejiet ar verdošu ūdeni un dodiet ievilkties dažas minūtes. Noņemiet vāku, dažus mirkļus ieelpojiet tvaikus (bet ne tā, lai apdedzinātu degunu), iedomājieties , kā mistiskais aromāts ver vaļā jūsu zemapziņu, pēc tam atgulieties un izjūtiet. Ja gribat, varat veikt šā brūvējuma dažus malkus. Lai tvaiki turpina celties, kamēr jūsu zemapziņa paplašināsies.

Aizsardzībai.

1 daļa priežu skujas
1 daļa ķimenes
1 daļa lauru
1 daļa bazilika
1 daļa anīsa

Iemērciet zālītes pudelē no sarkana stikla, kura pildīta līdz pusei ar ūdeni un lieciet ievilkties saules staros uz visu dienu. Izkāsiet un pielieciet vannā vai iesmērējiet ķermeni personiskai aizsardzībai. Bez tam ar to iesmērē arī aizsardzības amuletus un talismanus.

Notr-Dama ūdens.

Ar šo ūdeni tiek apslacīta māja, lai radītu mieru. Uz 16 uncēm lietus ūdens ņemiet 1,5 unces samaltas baltas rozes ziedlapiņas. Lai nostāv trīs dienas, pēc tam izkāsiet.

Mīlestībai.

Ingredienti: avotu ūdens, 2 sarkanvīna glāzes, pa 1 tējkarotei ķimenes, piparmētra .Sajauciet visu kastrolī, sagaidiet līdz viss sāk vārīties un turiet uz uguns vēl 10 minūtes. Var pasniegt.

Mīlestības tēja diviem.

Ingredienti: 2 ēdamkarotes rozā ziedlapiņu, 1 ēdamkarote piparmētra, 1ēdamkarote maltas lakricas , 1 ēdamkarote paērkšķa, šķipsna pēc izvēles – koriandrs, kanēlis, muskatrieksts, vaniļa vai ingverauga, medus pēc garšas.

Sapņu tēja

2 daļas rozā ziedlapiņu
1 daļa vērmeles
1 daļa piparmētras
1 daļa jasmīna ziedu
1\2  daļas kanēļa

Sajauciet ingredientus, ielieciet vienu tējkaroti krūzē. Aplejiet ar vārītu ūdeni un apklājot ar vāku ļõaujiet ievilkties dažas minūtes. Dzeriet pirms iešanas gulēt, lai redzētu pravietiskus sapņus.

Garīguma tēja.

3 daļas rozā ziedlapiņu daļas
2 daļas pelašķi
1 daļa kanēļa

Uzvāriet, izkāsiet un dzeriet pa tasei pirms zīlēšanas vai tās laikā, kā arī garīga darba laikā zemapziņas nostiprināšanai.

Atslegas vārdi: tējas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dārzniece K. 21. okt 2010. 13:59

    Pret saaukstēšanos :
  
        2 cm bieza ingvera šķēle
        naža gals kaijena piparu
        2 ķiploka daivas
        100 gr šņabja.
     Patur  1- 1,5 stundām. Dzer pa ēdamkarotei ik pa laikam, lien zem segas un svīst. Nākošā dienā neesot vairs ne vēsts no slimības, arī temperatūra nokrīt.

Autorizācija

Ienākt