šīvakara pārdomas..

26. dec 2010. 19:37

tā ir Tava dzīve. dari to, kas Tev patīk, un dari to bieži. ja Tev kaut kas nepatīk, maini to. ja Tev nepatīk savs darbs, pamet to. ja Tev nav pietiekoši daudz laika, pārstāj skatīties televizoru. ja Tu meklē savas dzīves mīlestību - nemeklē vairs! mīlestība atnāks tad, kad sāksi darīt lietas, ko Tu mīli. pārstāj analizēt un skaitļot, dzīve ir vienkārša. atver savu prātu, rokas un sirdi jaunām lietām un jauniem cilvēkiem. pajautā kādam Tev blakus, kas ir viņa aizraušanās, un dalies viņā ar saviem sapņiem. dzīve ir saistīta ar cilvēkiem, ko satiec, un ar visu to, ko Tu radi kopā ar viņiem, tāpēc ej un sāc radīt. dzīve ir īsa. dzīvo savā sapnī un izdzīvo savas kaislības.

Atslegas vārdi: mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696, sapņi28, kvadrātvienādojumi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Dzēsts profils 27. dec 2010. 08:39

Hmm, visu cieņu apņēmībai mainīt, pamest, meklēt- nemeklēt, iet, sākt un radīt. Viss okey, ja esi jauns, maksimālists, bez lieliem aplauzieniem  pa dzīvi vēl, taču ar labu veselību, pārliecību par saviem spēkiem un visu pārējo.Bet- dzīves praktisko pusi, to pašu pieminēto skaitļošanu un analīzi neviens vēl nav atcēlis, un arī darbu pamest tā uz sitiena- tas tik būtu liels joks, nevis solis uz priekšu.Ja nebūtu izdomāts- kur ies, ko ēdīs un kā par jumtu virs galvas maksās. Jā, dzīve ir vienkārša , piekrītu, tikai ne vienmēr mēs varam savas pārliecības un vadmotīvus ieskapēt viņai kā galvenos. Nākas arī pieskaņoties un sadzīvot ar daudzām ne visai patīkamām parādībām..

Janeks L. 27. dec 2010. 03:44

No kurienes ir viss tas, ko zināju jau 373 gadus atpakaļ???
Janeks

Dzēsts profils 26. dec 2010. 22:28

Mani komplimenti, par veelmi saglabaat savus ideaalus un veertiibas, un patiesiibaa jau nav nekaa vienkaarshaaka...tad Tev tikai ir jaasaprot atskjiriiba strap jeedzieniem viedoklis un paarlieciiba! :)))



little s. 26. dec 2010. 22:18

nav jau tik traki - par tiem pensionāriem :D es jau tā saudzīgi centos ar izteicienu "dzīve nedaudz apskrambājusi" :D

vispār ir bail, ka gadīsies aplauzties un zaudēt ticību labajam...mani draugi un nedraugi ir krietni vecāki par mani, un daudzi no tiem samiernieciski pasmaida, nopūšas un saka, ka gan es vēlāk iepazīšot dzīvi pa īstam un mainīšu savus ideālus un vērtības..
es gribu saglabāt šo ideoloģiju līdz pēdējam elpas vilcienam, jo tieši to miljoniem cilvēku pazaudē, aizmirstot par svarīgāko, un tā arī nespēj to atcerēties.. :)

Dzēsts profils 26. dec 2010. 22:08

Viss jau ir pareizi, tikai izklausiijaas tas peec laimes apgarotas jaunietes pamaaciibas atpalikushajiem lauku pensionaariem! :)))
Man taada pozitiiva zinkaare radaas, un kaa ir ar Tevi? Ko no noveeleetaa esi saniegusi pati!? :)))

little s. 26. dec 2010. 21:58

pie psihologiem neviesojos gan, tikai mazliet padomāju, kā ir, kā vajadzētu būt un ko es daru, lai to sasniegtu.. un sanāca tīri cilvēcīgi, nevis vareno filozofu cienīgas pārdomas :)

pirmais solis, lai būtu laimīgs - pārstāt domāt, ka laimei vajag daudz, laimei vajag pavisam maz!

galu galā, es esmu dzīves ceļa sākumā, es vēl neesmu piedzīvojusi tik daudz vilšanos un melu gan sev, gan citiem, tādēļ man arī ir vieglāk saņemties kā tiem, kurus dzīve jau nedaudz apskrambājusi, man ir vieglāk ļauties sapņiem, uzticēties pasaulei un dzīvot brīvi :)

Dzēsts profils 26. dec 2010. 21:35

Ja sis pardomas ir personigi Tavas tad rodas jautajums,kapec cilveks ar tadam dziljam dzives izjutam un gandriz idealam principiem nesasniedz ko grib un par ko sapnjo ? Laj pa tiesam  izmajnit savu dzivi uz labu pussi un kljut lajmigam-pirmajs solis ir bejgt sevi manit un melot,tikaj tad si dzives formula saks stradat...bet viegli dot padomus citiem,bet ne sev  

Dzēsts profils 26. dec 2010. 21:33

Veelies par to parunaat!? :))) Izskataa, ka esi paviesojusies pie kaada psihologa, un tad Tev vajadzeetu par shaadiem padomiem prasiit honoraaru...kaa jebkuram sevi cienosham psihologam! :)))
Domaaju, ka Tavus vaardus ar neizpratni lasiis tie cilveeki ar divaam augstaakajaam izgliitiibaam Salacgriivaa vai Kraaslavaa, kas peec pusgada siivas ciinjas buus dabuujushi darbu par apsargu vieteejaa pamatskolaa.

Dzēsts profils 26. dec 2010. 20:52

Jaaa ! tiesi taa ....un tapec es driz brauksu atpakal uz Rigu ....! Vo taa !

Dzēsts profils 26. dec 2010. 20:28

paldies, es sev ņemšu šo : dzīve ir vienkārša. atver savu prātu, rokas un sirdi jaunām lietām un jauniem cilvēkiem.  un par radošo garu vēl arī aizdomāšos

Frēzija v. 26. dec 2010. 20:10

  
.......tu nolasīji manas domas...tieši šovakar tam ir jānotiek......

Gundars Ī. 26. dec 2010. 20:10

  


Mairita G. 26. dec 2010. 19:44

Ar gadiem sāc saprast,ka galvenais tomēr ir veselība.Bet par tomēr jārūpējas.

Dzēsts profils 26. dec 2010. 19:43

laikam šie vārdi nāk īstajā laikā . varbūt tiešām ir vērts ... padomāt...

Autorizācija

Ienākt