no bezspēcīgām dusmām līdz vieglam smaidam..

28. dec 2010. 18:14

šodien man bija galīgi melna diena.. apkārt vieni cilvēki ar talantu būt kretīnam, bet visiem patikt..  un tad es sapurināju sevi un nosolījos nekad neiespaidoties no cilvēkiem, tiešām nekad! jo pat tavi labākie draugi var izrādīties, ka tādi nav, vai vnk nepieņemt tevi vairs!
Tu esi Tu, Tu esi personība un nekādā ziņā nevar tā pakļauties citiem.
ja tu jūti, ka Tev ir nepieciešamas pārmaiņas, tad aiziet, galvu augšā un nepadosies, tikai tāpēc, ka ir tādi kretīni, jo vienmēr un visur tādi būs.
Tu to dari sev, nevis citiem. lai kā arī būtu, lai cik slikts vai labs tu esi, tev vienmēr ir jāpatur galvā, ka pirmām kārtām vajag iekšējo mieru un gandarījumu, un tikai pēc tam ir laiks domāt par saviem līdzcilvēkiem!
un uzspļaut tiem, kas izvēlas būt riebīgi un nekaunīgi! kaut gan tādi cilvēki vienmēr ir topā, viņu vārds visiem ir mutē (kaut ar mīnusa zīmi), tomēr mēs katrs saņemam atpakaļ dubultā - gan ļaunu, gan sliktu.. mētāties ar vārdiem ir viegli, un tādi cilvēki daudziem būs autoritāte, kas pacietīs to, kā pašus ar dubļiem aplej, lai tikai būtu tādu cilvēku tuvumā.. tādi cilvēki izskatās drosmīgi un nez kādēļ izskatās, ka visur tiem veicas.. kas tas par paradoksu?
mēs nevaram aizliegt putniem lidināties virs mūsu galvām, bet mēs varam tiem neļaut krāmēt mums uz galvas. tā, lūk :)

Atslegas vārdi: attiecības38696, cilvēki682

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

little s. 29. dec 2010. 20:12

Tu nu gan esi izcili pretīgs :)

Dzēsts profils 28. dec 2010. 23:38

Ko Tu raudi,"izdrāzīs" kāds cits,ne vienu vien nomainīsi,līdz salaulāsies!!!...

Ilze B. 28. dec 2010. 20:42

Nu jauki, ja Tu tā vari, bet man tas neizdodas...............tikai laiks visu dziedē un
palīdz aizmirst. Diemžēl!

Dzēsts profils 28. dec 2010. 20:15

Mums vienmer ir skarbi kad ar mums kads izturas slikti bet vaj mes atceramies savus ne ipasi labus gajenus pret citiem cilvekiem...vaj kads Tev stastija ka dzive ir tajsniga un Tev bus prieksa tikaj godigi un lajpni cilveki...dzive ir viss nosvarots,tajsniba un meli,slikts un labs,Tev vajag but stipraj un nepeniemt vis pie sirdi,bus tacu ari gajsas un vejksmigas dienas...labak pasmajdi  

Dzēsts profils 28. dec 2010. 18:37

Tā jau arī ir! -ne jau draugu skaits izsaka lielu draudzību,arī draugi mēdz tev mest nazi mugurā!ja vajadzēs palīdzību tad atsauksies tikai ĪSTS DRAUGS.

Frēzija v. 28. dec 2010. 18:25

Neierobežo draudzību ar virspusējiem sakariem. Draudzība tev piedāvā visdziļāko pasaules uztveri. Tajā atveras sirds noslēpumainā telpa, mūžīgais, kurā vienā spogulī satiekas debess un zeme.
                                                                                        / Dugpa Rimpošē/
               .....ļauj aizsnigt visām pēdām, kas tev traucē....

Autorizācija

Ienākt