kas notiks ar pasauli?

14. apr 2011. 19:35

Šodien esam nonākuši pie stāvokļa, kad visā pasaulē miljoni cilvēku uzdod sev jautājumus: „Kāpēc mēs ciešam? Kāpēc mēs dzīvojam? Kāds ir mūsu dzīves mērķis? Vai dabai attiecībā uz mums paredzēts kāds plāns?”

Tāpēc tagad arī atklājas kabalas zinātne, – jo tieši tā spēj sniegt atbildes uz šiem jautājumiem. Kopumā visas šīs atbildes nonāk pie viena: kabala atklāj mums citu realitāti. Kabalas zinātne – augstākās realitātes atklāšanas metodika, t.i., realitātes, kas atrodas ārpus mums, ārpus tā, ko patreiz sajūtam. Šim nolūkam katram no mums nepieciešams iziet zināmu iekšējo barjeru, kas aizšķērso no mums to otro realitātes daļu, kurā mēs atrodamies arī dotajā brīdī.
It kā negaidīti tiek ieslēgta gaisma, un mēs redzam, ka šeit ir vēl kaut kas. Tas patiešām tā ir. Tikai iedegas nevis mums ierastā gaisma, bet augstākā gaisma, un tajā mēs sākam redzēt vēl vienu realitāti, kas iepriekš bija tumša, neredzama un nesajūtama, – augstākās pasaules realitāti.

Lūk, tad mēs sapratīsim, kas tajā notiek, un visa notiekošā cēloņus, t.i., kāda ir mūsu būtība. Jau šeit, augstākajā pasaulē, mēs ieraudzīsim, ka mēs – dvēseles, nevis fiziskie ķermeņi, dzīvnieciskā daļa, kas atrodas mūsos. Mēs – cilvēka daļa mūsos, kura ir mūžīga, absolūta un kura ir dievišķā daļiņa, kas nāk no augšienes.

Mēs – mūžīgi, absolūti radījumi, kas dzīvo citā realitātē un citā eksistences formā. Mūsu misija – pacelties augšup un dzīvot augstākajā, garīgajā, mūžīgajā pasaulē, ārpus laika, kustības un telpas  ierobežojumiem, kā arī ārpus mūsu realitātes uztveres ietvariem.

Taču, kas notiks ar šo pasauli? Kādu laika posmu šī pasaule tāpat turpinās savu pastāvēšanu, līdz brīdim, kad izzināsim augstāko realitāti. Tajā mērā, kādā izzināsim garīgās pasaules augstāku pakāpi, zemākās pakāpes realitāte sāks palēnām dzist un kļūt arvien mazāk samanāma, līdz pilnīgi izzudīs.

Kabalisti teic, ka līdz tam mums jānonāk šeit un tagad, šajā dzīvē, mūsu pasaulē. Tajā pašā laikā nekam nav jāmainās, izņemot to, ka mums atklāsies augstākā pasaule.

Atslegas vārdi: kabbala0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Arnolds E. 15. apr 2011. 06:04

Un kas notiks ar pasauli?
protams, nekas labs, līdz mēs nenonāksim pie kā kopīga, saprotot, mainot šī brīža vērtības, attieksmi vienam pret otru.
Problēmas, depresijas, dabas izmaiņas - kustības, tas viss mūsu radīts rezultāts. vai mēs gaidām, ka to izjutīsim katrs? Vai nepietiek tā, ko redzam pasaulē, jo viss ir savstarpēji saistīts, tāpat kā cilvēka kermenī - ja sāp kājas pirkstiņš, to izjūt visss kermenis, tāpat arī daba un katrs no mums. Protams, jāpaļaujas uz Dievu - Radītāju un viss ir Viņa varā, bet mēs tikai prasām, lūdzam. Un paši? Vai esam paši gatavi mainīties, būt devēji, dodot un neprasot pretī? Daba - Dievs - Radītājs, tas ir viens vesels un mēs esam tā daļa un jebkura mūsu rīcība - doma iespaido šo dabu un to  arī redzam šodien.
Jo vairāk cīnīsimies , vairojot savu EGO, radot savstarpējas nesaskaņas, agresiju un citiem tai pašā laikā domājot - ar mani jau tas nenotiks. Visi mēs esam saistīti kā pulksteņa mehānismā zobratiņi, kur no katra ir atkarīga visa mehanisma darbība, tā arī dabā - mūsos!

Arnolds E. 15. apr 2011. 04:39

Gala rezultātā viss mūsu ceļš – pašizzināšanas ceļš, sevis izzināšana. Jo būtībā visas mācības izskaidro cilvēkam, kas viņš tāds ir – Radītāja veidojums. Tādējādi tev nav vajadzīgs nekas vairāk: cik lielā mērā tu saproti, kā Radītājs tevi radījis, ko Viņš ir izveidojis tevī, kādam nolūkam un kādā formā, – tik lielā mērā tu izzini Viņu.

Dzēsts profils 15. apr 2011. 03:26

Ar Pasauli un Zemi nenotiks nekas,tikai cilvēki iznīcinās sevi un sāksies atkal Jauna Ēra!...  

Dzēsts profils 15. apr 2011. 00:10

ViVim   jā, ir jāiziet laukā no vienas reliģijas/tās novirziena vai zinātnes nozares rāmjiem uz šo Gaismas pusi, žēl, bet vairumam domāšana ir sasodīti stereotipiska, jo tendēta uz materiālo pasauli, kas dzen uz jaunu un jaunu materiālo vērtību (bet viltus vērtību) ražošanu, un attālinās no garīgā, dievišķā, arvien vairāk un vairāk notrulinās, teiksim tā-  daļa cilvēces kļūst arvien prastāka un dzen sevi un pasauli postā. Visiem vienādi neatklāsies tā augstākā pasaule. Ceru, ka atradīsies recepte, kā likt atvērt acis tiem, kas tumsā. Bet, šķiet, Dievam jau ir plāns, kā likt mums domāt dziļāk un pārvērtēt vērtības, process jau ir sācies...

Maija V. 14. apr 2011. 22:24

Patiesībā -visi ceļi ved pie Dieva un visiem Īstenās Patiesības meklējumiem ir viens mērķis,viens galapunkts,un viena idejiskā platforma,tikai ceļi,lai to atrastu ir dažādi.Piekrītu Vilkam...lai tiktu kalnā mēs dodamies augšup,varbūt pat nenojaušot,ka turpat blakus,tikai pa citu taciņu dodas  kāds cits,mēs viņu neredzam,mēs redzam tikai savu taciņu,tas,kas mums zem kājām,bet zinām,ka ir citas takas,kas arī ved augšup un kurš gan uzdrošināsies pateikt,ka tikai viņa taka  ir tā īstā un patiesā,svarīgs ir mērķis,nodomi un mūsu ticība tam,ka ceļš ved augšup...uz Gaismu un Dievu sevī un tajā pat laikā uz Radītāju un viņa radīto kopumā.

Inta J. 14. apr 2011. 22:01

...UN PATIESĪBAS CEĻI ... VED PIE DIEVA

Dzēsts profils 14. apr 2011. 21:49

nujaa ....

Arnolds E. 14. apr 2011. 21:38

te atkal meklējam, kur aizķerties, kur būt gudrākam par citiem, aizejot no galvenās tēmas no tā, kas mums būtu jādara, kas notiks un ko mēs varam šai labā darīt. Visās tēmās ir gudrinieki, kas uzzskata sevi pārāku, zinošāku , bet tas jau ir katra EGO - es jau zinu. tai vietā, lai iedziļinātos, izprastu būtību, to, ko māca šī vai cita zinātne, kas ir kopīgs vai atsķirīgs. tas , ka katrs iet savu ceļu un tajā rod to, kas tai brīdī viņam vajadzīgs - ir pareizi. bet šajā visā ir daudz kā kopīga, kas arī mums jāsaskata un tikai kopā, sapratnē arī būs mūsu nākotne....

Dzēsts profils 14. apr 2011. 21:35

Kas būs , kas būs    - dirsā būs

lillija l. 14. apr 2011. 21:27

Šodien esam nonākuši pie stāvokļa, kad visā pasaulē miljoni cilvēku uzdod sev jautājumus: „Kāpēc mēs ciešam? Kāpēc mēs dzīvojam? Kāds ir mūsu dzīves mērķis? Vai dabai attiecībā uz mums paredzēts kāds plāns?”

Tāpēc tagad arī atklājas kabalas zinātne, – jo tieši tā spēj sniegt atbildes uz šiem jautājumiem. Kopumā visas šīs atbildes nonāk pie viena: kabala atklāj mums citu realitāti. Kabalas zinātne – augstākās realitātes atklāšanas metodika, t.i., realitātes, kas atrodas ārpus mums, ārpus tā, ko patreiz sajūtam. Šim nolūkam katram no mums nepieciešams iziet zināmu iekšējo barjeru, kas aizšķērso no mums to otro realitātes daļu, kurā mēs atrodamies arī dotajā brīdī.

Dzēsts profils 14. apr 2011. 21:16

Vilks V. 14. apr 2011. 20:14

Kabalisti teic...
O.K.!
Bet ko saki Tu pats?
Starp citu par augstākajiem plāniem visu to pašu ir pateikuši
arī senie latvieši! Līdz mums ir saglabājušās liecības
Tautas dziesmu veidā! To pašu saka arī amerikas indiāņu,
seno ķeltu,slāvu un citas pagānu reliģijas!
Arī budismā,sintoismā,islamā,seno grieķu un romiešu un
pat kristietībā tas ir saskatāms....Vajag tikai uzmanīgi ieskatīties!

Atbilde uz jautājumu virsrakstā-Tas ir atkarīgs no cilvēku IZVĒLES!

P.S.Paskaidrojums(saskāros kādā diskusijā...)es nevēršos ne pret
vienu no reliģijām/ticībām,tai skaitā arī ne pret kabbalah,tieši otrādi
aicinu pētīt ne tikai sevis pieņemto patiesības avotu/sevis pieņemto ticību
bet rast mācību arī citās!
Es tikai gribu pateikt,ka kopaina ir saskatāma TIKAI
no dažādiem skatu punktiem,dziļāk nekā vienas atsevišķas reliģijas vai
zinātnes traktējums!

Frēzija v. 14. apr 2011. 19:45

Kādu pasauli paši veidojam, tādu saņemam, Tavā rakstā neizdevās iedziļināties, palieku pie tā, ko smēlos no grāmatām "Dieva pilsētas meklējumos".

Autorizācija

Ienākt