Par milestibu.

19. aug 2011. 09:54

Daudz mes runajam par milestibu,bet japadoma,vai mes spejam dot otram cilvekam preti,ko pasi velamies sanemt? Drosibu,kopibu,stingru plecu blakus,milet un but miletai,dibinat,sargat savu gimeni.

Atslegas vārdi: milestiba34028, gimene201

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 28. aug 2011. 01:08

Uzskatu, ka sieviete visu, augstak uzskaitito ,spej labak sniegt partnerim neka dazs labs virietis. Ipasi jau tani, kas attiecas uz gimenes dibinasanu un sargasanu.

Dace G. 19. aug 2011. 14:45

Ja ir īsta mīlestība starp diviem cilvēkiem un ir izdevies atrast savu īsto otro pusīti, tad mēs darām visu, lai dzīvesbiedrs saņemtu gan drošību, kopību, stingru, mīļu plecu blakus.Pāri, kas nodzīvojuši ilgus gadus kopā , kļūst par vienotu veselumu, kuri saprotas no pusvārda un ir gatavi mīļā cilvēka dēļ atdot visu - tā ir liela dzīves gudrība - mīlēt, pieslīpēties, cienīt otru  un kopā pārvarēt visas grūtības.Māksla nav apprecēties, bet visas dzīves garumā spēt saglabāt siltas jūtas vienam pret otru un prast lolot un sargāt vissvētāko - savas ģimenes pavardu.

Ārija x. 19. aug 2011. 10:59

Man gan šķiet, ka itin daudzi to mīlestību reducē tikai uz to, ko vēlētos saņemt, īpaši negrasīdamies neko sniegt pretī.  

JAUKUMIŅŠ n. 19. aug 2011. 10:02

es ar šorīt par to aizdomājos   ,kamēr kāds parto tik daudz runā un spriež ,cits dara un ir laimigs ,...vakar iznāca palas[ities dažus žurnālus ,kur pāri pa 50 gadiem nodz''ivojuši un sievas saka -viņs jau man tads nerunīgs ,bet mīl un lutina mani visu mūžu ...mēs sievietes gaidam vārdus ,bet kā tad ir īsti ,daudz vārdu -maz darbu ,jeb .............

Autorizācija

Ienākt