Pačīkstēsim kopā?

3. mar 2012. 13:54

Bieži var dzirdēt, kā žēlojas sievietes savām draudzenēm, un vīriešus arī dzird žēlojamies....par ko gan vaimanā?
Sieviete draudzenēm, vai vienkārši uzklausītājam sūdzās - Es viņam ziedoju savas dzīves labākos gadus! Es ģimenes dēļ atteicos no daudzsološas karjeras - nav svarīgi kādas - aktrises, dziedātājas, dejotājas, pianistes, vienkāršas karjeristes utt. Svarīgs ir pats uzsvērtais atteikšanās fakts, uz ko ir jāvērš uzmanība. Es viņam dzemdēju - vienu, divus, trīs bērnus!  Darīju visu , lai viņam labāk...., bet viņš to NENOVĒRTĒ!!!
Tas patiesībā ir drusku nožēlojami - tāda gaušanās, jo bērnus dzemdēja tāpēc, ka pati gribēja, karjeru neīstenoja, jo ticamāk - talants par īsu, gribasspēks par knapu, tāpēc bērni ir ērta atruna - kāpēc nē.
Nekas jau patiesībā nav arī ne ziedots, ne upurēts uz vispārējās labklājības altāra. Un par to, ka darīts viss, lai viņam būtu labi, labāk paklusēt, jo visticamāk, pati teicēja nemaz tā īsti nezina, kas Viņam ir labi.
Protams, ir sievietes, kam patīk tīksmināties ap savu upura un cietējas tēlu. Tāpat ir vīrieši, kuri savu dzīvi nodzīvojuši laimīgi darot neko, paši būdami  - nekas īpašs. Taču tas nemaz netraucē nomācoši regulāri atgādināt visiem, kas vien klausās, ka viņu karjera un panākumi sasniegtu absolūtu apogeju , reibinošā ātrumā, ja nebūtu jārūpējas par ģimeni. Un lielākā daļa tam arī tic, ka ir ziedojuši sevi uz labklājības altāra.
Šie vaimanātāji un stāstītāji aizmirst vienu mazu sīkumu - izvēles brīvību. Ir dīvaini sūdzēties par to, ko esi izvēlējies pats. Izvēlies un nesūdzies par to, ko izvēlējies.

Atslegas vārdi: Dzīve38590, attiecības38696, attieksme3443, žēlabas.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (19)

MERSEDES B. 5. mar 2012. 19:21

Kurzemniece E. 3. mar 2012. 22:20

Nemēdzu čīkstēt,ja kas nepatīk to arī vainīgajam pašam daru zināmu bez puķēm,ja ar puķēm nesaprot

Dzēsts profils 3. mar 2012. 18:52

Raud tikai tie,kas neko neprot,dumjas smadzenes un slinkas rokas! Kādreiz dāma šeit rakstīja un rādīja bildes,kā taisījusi Biznesu. Padomju laikā Bizness bija aizliegts,robežas slēgtas,bija jādomā,ko runā,jo par vienu vārdu varēja tikt cietumā. Tagad ir atļauts viss,rindās nav jāstāv,auto pilni pagalmi,pat bērniem mob.telefoni,dators,i-net,var pasūtīt preces un pieved mājās klāt!....
Dāmas iedomājas,ka izies pie vīra,tad,ja nesaderēs,tad šķirsies,bet...būs sabojāta visa dzīve! Kam tādu izbrauktu vairs vajadzēs?!!!...

Raitis M. 3. mar 2012. 18:51

Čīk - pīk! Čīk - pīk! Utt.

Brigita D. 3. mar 2012. 18:29

Ir cilvēki , kuriem būt par "upuri", "cietēju", "slimību nomocīto" ir kļuvis pa dzīves kredo. Viņi apzināti meklēs iespējas nedzīvot labāk, nebūt veselam, lai tikai savās un citu acīs nezaudētu mocekļa statusu.

Vilnis S. 3. mar 2012. 18:29

Es domāju, ja nebūtu kas traucētu manai karjerai, ko es ar to karjeru darītu?Kam man karjera, ja jādzīvo vienam.

Dzēsts profils 3. mar 2012. 16:13

Tur nav ko pīkstēt, ja esi izvēles priekšā.ja zinātu spilvenu paliktu
Šodien iekāpu ar pirkuma somu sabiedriskajā transportā, jopsi-ja zinātu, ka tāds kundziņš stāvētu kājās.Kā gailis kājas izplētis, nedaudz ar somu piedūros, šis kā laktā sāka kužināties un zem deguna bubināt. Nu nekādas cieņas pret sievietēm laikam viņā nav palicis. Atlika pasmaidīt.

Dzēsts profils 3. mar 2012. 15:36

Sveiks ( Max ) Kas jauns Amigosā ?
Sveuciens visiem ...šejieniešiem un šejienietēm un visā parējam dieva būtnēm ....     ....nujā tas tā .

Vasilijs P. 3. mar 2012. 15:07

Nekas nav labaks par stacionaru telefonu-pieskruvesu...

Maija V. 3. mar 2012. 15:06

Vasīlij,vai Lettelekoma stacionārais derēs?

Ineta L. 3. mar 2012. 14:51

Vienās viesībās, kad vīriesi un sievietes no viesību galda izklīda atsevišķi parunāties dažādās istabās (sieviešu istaba/vīriešu istaba), viens vīrs (iešvillējis) sāka savam !!! sievastēvam sūdzēties par to, cik viņam briesmīga sieva, cita starpā-, ja viņš piedzēries atnāks mājās, nokritīs uz paklājiņa koridorā, tad viņa, maita(sieva), tur viņu arī atstās, nevis aizstieps uz gultinu un noģērbs, ka kārtīgai sievai pieklājas..un tādā garā.... To visu tekstu dzirdēja arī sievietes blakusistabā, viena radiniece iepleta acis, jo sākuma nesaprata, kura ir tā ļaunā "megera". Kad sieva, smiedamās atzinās, ka tā  "megera" ir viņa,  tad visiem bija jautri, cik glups izradījies vīrs. Protams, ka pēc tā gadījuma ne sievastēvs, ne sieva viņu vairs necienīja...
Tā nu gadās ar to čīkstēšanu..

Vineta K. 3. mar 2012. 14:32

Lai,ka tur nebutu,mes pasi izvelamies,ko darit ko ne.Bet staigajot un sudzeties,tas ir viss vieglakais ko cilveks var darit,nekadas piepules,nav vajadzigas.

Sandra S. 3. mar 2012. 14:15

Cilvēkam tāda daba, visi citi vainīgi - tikai ne viņš pats. Sūdzas i strādājošie, i pensionāri i bezdarbnieki............ dzive tāda - vieglāk sūdzēties, nekā pacelt pakaļu un maksimāli atdot spekus un būt drosmīgam un izlēmīgam..............pašam strādāt
ko lai dara Demokrātija

bet par tēmu. Kādam jau tie bērni ir jāizaudzina, un ja grib iedot viņiem labu ceļa maizi,  darbu apvienot ar labu audzināšanu lielā ģimenē ir grūti........kāds vienmēr ziedojas....

Dzēsts profils 3. mar 2012. 14:08

Brošūras ,grāmatas,lekciju cikli var padarīt cilvēku gudrāku,bet ne labāku.Labestība lielā mērā ir atkarīga no cilvēka ciešanām,ko tas izjutis un tad viņš skatās uz pasauli savādāk,nekā tas,kuram ir stipra interešu šaurība,vienmēr sātīga barība,enerģiju pārpilnība un nenodarbinātība.No tā arī rodas visas problēmas gan parastajā dzīvē,gan laulības dzīvē.

jautrite b. 3. mar 2012. 14:07

sa karā ar patreizējo ekonomusko situāciju-ir grūti skoloam vīrietim izturēt ģimeni,un lai kā patiktu darbs-ir jāstrādā varbūt tas,kas nepatīk,bet var nopelnīt iztikai ģimenei,tā var minēt daudzas profesijas,un sievietei šobrīd reizēm ir izdevīgāk visu gimeni aprūpēt -būs lētāk un labāk

max m. 3. mar 2012. 14:01

Man frekf ence cita,Vasilij!

Dzēsts profils 3. mar 2012. 13:58

Man te drusku palikusi pāri mašīneļļa, varbūt kādam uzpilināt lai nečīkst

Dzēsts profils 3. mar 2012. 13:57

.... un ja redzi, ka esi kļūdījies savā izvēlē-- nesūdzies, bet ej un dari, lai mainītu so situāciju.   

Vasilijs P. 3. mar 2012. 13:55

Kads nevar aizdot veco telefona apparatu-veco suns sagrauza.

Autorizācija

Ienākt