Attieksme

7. mar 2012. 11:07

Visās dzīves situācijās saskatīt labo. Cik tas ir viegli un vai Tev tas sanāk?

Atslegas vārdi: Emocijas144, attieksme.18

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Vineta V. 7. mar 2012. 20:51

Jā, man arī šis tas no viņa aizķērās un lika padomāt.

Guna a. 7. mar 2012. 20:38

O , šodien Griškovecs amigosā rullē !

Sanita B. 7. mar 2012. 14:16

Nu, es arī mēģinu tā darīt. Citreiz sanāk, jo, redzi, katrai lietai (situācijai) ir 2 medaļas puses.

Vasilijs P. 7. mar 2012. 13:44

Vieglak braukt Tiem,kuriem zime ir sekojosi Nr-var ar Guasu labot-ticami-1-7,,6-8...

Dzēsts profils 7. mar 2012. 13:00

Tāda ir arī mana pieeja tam, kas notiek apkārt un ar mani.. bet tas nav gluzi tas pats, kas - saskatīt visā pozitīvo.. Jāizprot ir ne tikai savi motīvi- kādēļ kaut ko darīji  tā un ne savādāk, var teikt arī- kļūdas, jo arī tādas ir... bet arī- otra cilvēka vai citu cilvēku rīcības iemeslus.. Interesanti, ne vienmēr- patīkami un viegli, bet- vajadzīgi gan... process mūža garumā.

Vineta V. 7. mar 2012. 12:45

Jā, protams, jābūt reālam, un jāmāk pieņemt un vērtēt radušos situāciju, bet, ja, piemēram, ir bijušas nepatīkamas situācijas par kurām minēji, tad izanalizē, saproti savas kļūdas, gūsti no tām kādu mācību un centies saskatīt tajā visā arī kaut ko labu, nevis ieslīgsti grūtsirdībā, kas tikai vēl vairāk Tevi nomāc.

Dzēsts profils 7. mar 2012. 12:25

Ja kādā nepatīkamā situācijā cilveks tikai smaidītu un stāstītu- cik tas ir labi un pozitīvi, ka notiek tieši tā-- nebūtu adekvāti un būtu jāšaubās par viņa , hmm, garīgo veselību..Ir jāmāk pieņemt un vērtēt  viss- gan labais , gan ne tik labais.Un ir tikai normāli, ka pārdomas un vērtējumi ir attālināti laikā no paša notikuma..Tā nu mūsu nervu sistēma un mēs paši esam iekārtoti, pateicoties dabai.Drīzāk, prātīgāk būtu teikt tā- katrā situācijā gribēt saskatīt un izprast  noderīgo- nevis pozitīvo.. Jo - ne attieksmes maiņa, ne garastāvokļa uzlabošana, ne vēl kas cits līdzīgs- nerisinās problēmas būtību.. Un stiprāks , norūdītāks, sagatavotāks dažādām  situācijām , cilveks kļūs ne jau iemācoties uzlabot savu garastāvokli, bet gan- mācoties izprast , risinot un atrisinot  dažādas problēmas.

Vineta V. 7. mar 2012. 12:05

Jā, tikai ir reizes, kad ir izdarīti pāragri, nepareizi secinājumi. Dažkārt ir jāpaiet laikam, lai saskatītu, ko no tā varam mācīties. Iemācoties domāt un saskatīt pozitīvo, tas padara mūs ne tik viegli ievainojamus, stiprākus, uzlabo pašsajūtu. Mainot savu attieksmi mēs ietekmējam savu garastāvokli. Ja ir atrasta panākumu atslēga kā var ietekmēt savu garastāvokli, nostādīt sevi uz pozitīva viļņa, atmetot negatīvās domas, tad ir vērts censties. Paldies. Es arī pamazām mācos.

Alise .. 7. mar 2012. 11:10

..dzīvē ir patīkamās un derīgās situācijas...tad nu , lūk, tās derīgās ir tās, kurās ir jāatrod tas pozitīvais...Tas nav viegli, bet tieši tās situācijas ir mūsu mācību stundas...! Pamazām mācos. Lai jums arī izdodas!

Autorizācija

Ienākt