Tā arī ir atkarība... diemžēl.

25. mar 2012. 18:23

Viņa ir jau pieaugusi sieviete, it kā spējīga par sevi parūpēties, bet....
Mammū, kur ir mani melnie svārki??  Vilnim ir iesnas, ko lai iesāk, mammu?
Vilnis ir Inese vīrs un Inese ir savas mammas vienīgais prieks un acuraugs. Vai šīs ir sarunas pa telefonu? Nē! Priekšzīmīga meita nevar pamest savu lielisko mammu, kura visu zina labāk un prot labāk. Mamma jau rūpējas ne tikai par savu acuraugu Inesīti, mamma rūpējās arī par Vilni un rūpēsies arī par mazbērniem, kad tie būs. Inesei nav jādomā nemaz, jo mamma ir tā, kura izlemj - ko Inese vilks mugurā, kāds krekls piestāv Viļņa uzvalkam, ko ēdīs vakariņās un vai ir pienācis laiks ieņemt bērniņu.  Mamma zin, ka jaunajiem atvaļinājumu labāk pavadīt Tenerifē, nevis braukājoties pa Latviju. Ineses mamma zin, kuri Viļņa draugi nevēlami ietekmē viņas Inesītes laulību.  Inesi tas pilnībā apmierina, nav  jādomā par sadzīviskām lietām, par to taču domā mamma, un mammai vienmēr ir taisnība.
Vilnis reizēm iebilst,  vismaz mēģina iebilst, jo viņā jau neviens tāpat  neklausās. Viņš ļoti  gribētu dzīvot citur, jo viņi var to atļauties, bet Inese krīt ģībonī katru reizi, kad viņš ieminās par iespējām dzīvot atsevišķi no mammītes.
Vienīgais, kas Inesei reizēm nepatīk ir tas, ka mamma viņu joprojām audzina - tava blūze atkal nav kārtīgi aizpogāta, tu atkal savam vīram ļāvi saaukstēties, ej ārā no virtuves, tāpat neko neproti utt. Bet tie taču tādi sīkumi vien ir, ja salīdzina ar vispārējo komfortu.....
Vai tā nav atkarība? Iemācīta atkarība? Mammas, diemžēl, nemēdz būt mūžīgas, un ko tad?

Atslegas vārdi: dzīve38590, attiecības38696, attieksme3443, atkarība.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

vilnis m. 27. mar 2012. 15:43

dēļ tādām mammām ne viena vien ģimene ir izjukusi un izjuks....bēdīgi - bet fakts.....

Dzēsts profils 26. mar 2012. 10:08

Iesaku visiem un pati cenšos,lai mani bērni ar savām ģimenēm, dzīvo atsevišķi,tad vienmēr būsi gaidītais viesis viņu mājās.Man ir divi dēli,esmu gandarīta,jo Dievs vēlējies,lai manu būtu dēli un divi mazdēli.

Dzēsts profils 26. mar 2012. 05:34

Kad mamma nomirs,tad tauta izmācīs,aukstums māca tecēt,bads - strādāt!...

Aleksandrs V. 25. mar 2012. 23:17

Tā ir vecāku vaina,kas atļauj tādu lutināšanu,un neļauj bērnam būt patstāvīgam kopš bērnu dienām....
Neuzticība un nav atskaites par padarīto darbu,noved bērnu pie sasistās siles.....

Kurzemniece E. 25. mar 2012. 22:27

Ir mammas,kurām ļoti patīk visu zināt un regulēt un ir arī glupas meitas,kas to pieļauj

Brigita D. 25. mar 2012. 21:34

Ja Inese ir mammas vienīgais acuraugs, tātad vīra nav, meitu audzināja viena. Visu laiku baidījas, ka paliks pavisam viena, kad meita apprecēsies un aizies dzīvot citur, jo pašai savas personīgās dzīves nav. Meita (Inese ) to zin un, baidās nodarīt mātei šķiršanās sāpes. Tādēļ sadzīvē viņa maksimāli ļauj mātei justies vajadzīgai, neaizstājamai pateicībā par mīlestību.
Manā skatījumā tas varētu būt apmēram tā, bet droši vien ir arī citi situāciju izskaidrojoši varianti.

Vineta K. 25. mar 2012. 20:09

pAR SO JAUTAJUMU VARU PASTRIDETIES.nE VISSAS IR TADAS.Tas ir atkarigs no ta cik talu mes laujam,jaukties sava dzive.Vissam ir robezas.Un no sirds ieteiktu jaunai paudzei par to drusku padomat.Man personigi,nepatik ar saviem berniem kopa dzivot.Es nevaru sudzeties.Bet vini ir pieaugusi cilveki,un laiks ir domat ar savu galvinu.Jo neviens nedzivo saules muzu.Bet citreiz ir apstakli,ka ta vienkarsi ir jabut.Laiks parupeties par saviem vecakiem.Bet ja var,tad labak dzivot atsevisci.Vissiem labak.

Aldis A. 25. mar 2012. 20:02

Labi kad mamma neliekas gultā blakus  

Vilnis S. 25. mar 2012. 19:04

Tāpēc, jau sievas mātes baro ar vienreiz ēdamām sēnēm.

Sanita B. 25. mar 2012. 18:56

Mamma nav iemācījusi meitai patstāvību, nav ļāvusi, iespējams, to darīt. Mamma arī ir atkarīgā. Diemžēl vīrs var neizturēt un pamest sievu, jo tieši viņa ir atteikusies dzīvot atsevišķi. Skumji.

Dzēsts profils 25. mar 2012. 18:30

Tā ir atkarība- Inesei , un arī līdzatkarība- vīram.Iemācīta- nē, - ieaudzināta,  ar pašas meitas piekrišanu- ja nu kas.Atslēgas vārds ir- ērti. Nekas nav jālemj, ne par ko nav jāuzņemās atbildiba, skuķis peldās debesmannā.
Vispār- dramatiska ģimenīte, vīrs jau arī tāds lupatu lellis, ne gaļa, ne zivs..Visi tur ir atraduši sev piemerotos un līdzīgos.

Autorizācija

Ienākt