Kā ēzelis starp divām siena kaudzēm. :D

6. apr 2012. 18:19

Nabaga lopiņš izlaida garu no bada, jo nespēja izvēlēties, kā jau zināms no fabulas.
Stāsts būs par divkājainu "garausi"  un divām "siena gubām".
Dzīve ir brīnišķa, taureņi lidinās pat pie -20, un viss ir tik lieliski. Jūs dievināt un mīlat viens otru, nekas un neviens nevar aptumšot jūsu mīlas horizontu.... Bet tad reiz, tavs karsti mīļotais paziņo, ka viņam tīri labi patīk arī tava draudzene Ilze. Pilnīgs "šokings" vai ne?  Tev nav ne mazākās nojēgas, kāpēc viņš tā saka, iespējams, tu meties virsū Ilzei, kura, varbūt nemaz nezin, par tava drauga interesi, un aizstāvi savas tiesības uz savu mīļoto, kā satrakota lauvu māte.
Varbūt labāk noskaiti līdz desmit, un padomā, tā mierīgi, tā kā ne par sevi un viņu, bet par kādu citu pāri.
Varianti ir vairāki, kāpēc tas.... epitetu izvēlies pati, to dara un saka.
Tātad, varbūt viņš ir asu izjūtu cienītājs, un viņam sagādā mazu nejauku prieciņu paskandalēt ar tevi, un šādu mazu tracīti novest līdz kulminācijai jau gultā. Ja tas tev patīk, tad viss kārtībā, ja tas tev īsti nepatīk, tad tev ir jāatbild tikasi uz vienu jautājumu - "Nafig tev to vajag?". Tālāk rīkojies atbilstoši savai atbildei sev.  
Ir, kam sagādā kaifu pats fakts, ka par viņa sirdi cīnās divas skaistas un visādi citādi vēlamas būtnes. Uzreiz jāsaka, ka tie gan ir nenobrieduši, infantili vīrietīši , kuri trakoti baidās piedzīvot fiasko attiecībās. Jautājums tev - "Vai tev tiešām vajadzīgs tāds vīrietītis"? Jo tādam, kurš sakās mīlam vairākas, ir plaša sirds, bet  no mīlestības tur nav ne kripatiņas. Un ar savu atzīšanos viņš savas izvēles grūtības noveļ uz taviem pleciem. Izvēlies, nu mīļā! Atkal jautājums - "Nafig tev to vajag"?
Un vēl kāds variants, kas tev mazliet glaimos, bet tikai mazliet. Tu viņam patīc, viņš tevi mīl un baidās tomēr pazaudēt, bet tas viņu nespēj atturēt no simpātijām pret tavu draudzeni. Ko darīt tev? Sastrīdēties ar draudzeni un palikt ar vīrieti par kuru nekad nevarēsi būt droša? Vari arī pamest šo vīrieti,  turpināt draudzēties ar draudzeni, un tavs, nu jau bijušais, paliks ar neko.... kā ēzelis starp divām siena kaudzēm.
Dzimuma vienlīdzības vārdā piebildīšu, ka ēzelis var būt arī sieviešu dzimuma

Atslegas vārdi: dzīve38590, attiecības38696, attieksme3443, izvēle.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Vitoss L. 8. apr 2012. 11:36

Vienkārši esi forša! Vienkārši veido sevi! Esi tāda, kuru nevar aizmirst! No kuras neaiziet! Nedomā par draudzeni, kļūsti labāka un gudrāka par jebkuru no viņām. Sevis pēc. Tad Tevi mīlēs! No Tevis neaizies! Nebēdā par vīrieti. Priecājies par viņu! Atrodi sava mūža cienīgu!
Visam citam ir pārejoša nozīme.

Nellija B. 6. apr 2012. 21:33

Un kas liedz karsti mīļotajam paziņot, ka tev, savukārt tīri labi patīk viņa draugs Juris?

Dzēsts profils 6. apr 2012. 20:08

Mans risinājums būtu bezgala vienkāršs- pēc teksta, ka kāda tur viņam patīk, , ar zemtekstu- a ja nu... sekotu mans sakāmais-" Dārgais, tev patīk... ? Jauki- re kur tavas mantas, čemodānā- pie ārdurvīm... ja vajag- aizsitīsu naudiņu taksim- atā, atā, uz nesatikšanos..."

Jānis V. 6. apr 2012. 19:54

Tā tas ir. Ja esi ar vienu un visu laiku domā, ka kāda cita ir labāka, vari palikt ar garu degunu - nomirt badā.

Vineta K. 6. apr 2012. 19:33

Mana,skatijuma-virietim ir jacinas par sievieti-bet ne otradi.

Vasilijs P. 6. apr 2012. 19:18

Atraitnis,nevaru spriest.

Gundars Ī. 6. apr 2012. 19:16


Ineta L. 6. apr 2012. 19:08

Esmu vairākkārt nonākusi tās neko nezinošās Ilzītes lomā.. jāsaka, ka sajūta nav no labajām. Bet draudzenes Ivairakas)palikām, bet džeki tika palaisti savā vaļā ganīties tālāk.

tamara m. 6. apr 2012. 18:57

Un tomēr draudzenes ir sieviešu klupšnas akmens.Un tas suns uz siena kaudzes arī nav vajadzīgs,cīnīties par vīrieti var,bet skatoties vai ir vērts un ar kādiem līdzekļiem - nepazemojiet savu pašcieņu un tiksiet atalgota.

Skārleta H. 6. apr 2012. 18:48

Tas tikai tāpēc, ka vīriešu proporcionāli ir mazāk par sievietēm mūsu populācijā.

Dzēsts profils 6. apr 2012. 18:43

Tāpēc izvēlos zaķīšus

Raitis M. 6. apr 2012. 18:41

Man patika dzimumvienlīdzības princips

raisa l. 6. apr 2012. 18:37

Mairita ļoti delikāti izteicās..

Mairita G. 6. apr 2012. 18:27

Ja viņš spēj sievietei tā pateikt,tad viņš nav pārliecināts par savām jūtām,un nav vērts gaidīt vēl kādu atdzīšanos,jo skaistu sieviešu netrūkst.Citādi nākamais solis,ir klausīties par viņa sānsoļiem.

Autorizācija

Ienākt