Dianētika

7. apr 2012. 21:11

   Dianētika ( no grieķu "dia" caur un "nous" Dvēsele) apraksta pamatprincipus, kas saistīti ar prātu un garu. Dianētika ved uz cilvēka pilnīgu garīgo brīvību. Dianētika netiek pasniegta, kā fizisko slimību ārstiecības līdzeklis. Respektīvi, Dianētika ārstē prātu. Dianētiku pieskaita pie filozofijas atzara. Daudz vienkāršāka, nekā fizika un ķīmija, tā līdzinās tām ar savu aksiomu precizitāti, kā arī ir ievērojami lietderīgāka. Visu psihosomatisko slimību un cilvēku aberāciju slēptais avots ir atrasts un ir attīstītas iemaņas to nemainīgai novēršanai.
   Dianētika patiesībā ir zinātņu saime, kas sevī ietver dažādas humanitārās zinātnes un tās pārvērš pielietojamās precīzās definīcijās.

   Vairāk, kā 70% slimību skaitās psihosomatiskas, tas nozīmē, ka tās nāk no psihes, no prāta un Dianētika spēj  caur prātu tās novērst. Caur prātu nozīmē, attīrot cilvēka prātu no sāpēm un ciešanām.
   Sabiedrībā ir zināms uzskats, ka cilvēkam ir pieejama desmitā daļa viņa prāta. Dianētika dod skaitli 25%. Protams, šī robeža visiem nav vienāda, tas ir vidējais rādītājs. Galvenais ir tas, ka Dianētika spēj atgriezt cilvēkam visus 100%. Vai varat aptvert, kāds izskatās cilvēks ar visiem 100% prāta. Šeit vairs nav iespējamas kļūdas un sakāmvārds, ka kļūdīties ir cilvēcīgi, zaudē savu jēgu.

Nedaudz par sevi:
   Visā mūžā esmu bijis ļoti zinātkārs un vienmēr centies ko jaunu izzināt. !990. gadā atradis lielu daudzumu informācijas ezoterikā, sāku to apgūt. Sapratis, ka visi procesi pasaulē balstās uz ezoteriku, neesmu pametis šo nozari vēl šodien. 2005. gadā ejot cauri papildus vēl vairākām nozarēm, pievērsos arī dziedniecībai un tur paliku uz vairākiem gadiem. Brīdī,kad pienāca reize kārtot sertifikātu, sapratu, ka nevēlos cīnīties ar sekām, bet ar cēloņiem, kaut nezināju, kā to panākšu. Sāku interesēties par medicīnu un endokrinoloģiju. Sapratu, ka prāts caur hormonālo sistēmu veido ķermeni. Tā es kārtējo reizi nonācu pie prāta. Un tad negaidot nonācu pie Dianētikas un izlasot pirmo grāmatu, man bija skaidrs, ka esmu atradis savu ceļu. Šeit ir visas iespējas padarīt cilvēci laimīgu un veselu, bez sāpēm, bez ciešanām. Izlasīju kaudzi grāmatu, gan Dianētiku, gan Saentoloģiju. Pirmo apmācības kursu jau trešajā gadā izgāju Rīgā, bet otro jau ASV Floridā - Saentoloģijas akadēmijā neklātienē. Pienāca arī brīdis, kad redzēju praksē, ko spēj Dianētika. Tas vienkārši ir fantastiski redzēt, nevis vien filmās, bet kas notiek paša darbības rezultātā. Tie ir neskaitāmi paldies, kad cilvēks sāk apjaust savu brīvību.

Atslegas vārdi: domaattieksmevideo2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

max m. 8. apr 2012. 01:05

Scientologija tas ir kas cits?

Dzēsts profils 7. apr 2012. 22:41

... cik gan Tu esi tālu mežā iegājis... un jo tālāk, jo vairāk koku... Kārtējais apmaldījies...

slikts c. 7. apr 2012. 22:34

Teorijai nav ne vainas,bet reāli,tā ir visklasiskākā sekta,no kuras labāk pa gabalu.Tiesa,izskatās moderna,bet vajag jau kaut ko tādu ,lai nozvejotu parastām reliģijām " neuzticīgos" .

Autorizācija

Ienākt