Nemaz nelasi-tu jau šo zini! Ko miega pozas vēsta par Jūsu attiecībām

16. mai 2012. 08:21

Vai miegs atspoguļo tikai atpūtu, vai arī pauž mīlestību? Vai iemiegat uzreiz pēc tam, kad esat nolikuši galvu uz spilvena? Tas viss spēj pastāstīt par to, kādas ir Jūsu attiecības.
1. Mezgls
Poza:Jūsu abu kājas un rokas ir savstarpēji sakrustotas un Jūs pieskaraties dažādām ķermeņa daļām un sejai. Jūsu mīlestība ir pavisam jauna un Jūs viens otram vēl neesat apnikuši. Arī seksuālā dzīve ir virsotnē un Jums ir daudz ideju kā to papildināt. Jūs nevēlaties šķirties ne uz minūti. Tomēr uzmanieties, šāda mīlestība var ātri vien pāraugt atkarībā.  
2. Sargeņģelis
Poza:Viens no Jums guļ otra rokās, abu kājas saskaras.
Kā jau pozas nosaukums norāda, Jums ir vēlme pēc aizsardzības. Jūs esat iemīlējušies un vēlaties veidot attiecības uz nopietniem pamatiem. Pat, ja Jums patīk būt kopā, Jums svarīgs ir arī tas laiks, ko veltāt sev. Uzticēšanās ir vissvarīgākā lieta, runājot par attiecībām.
3. paralēlā gulēšana
Poza:Jūs guļat, pavērsuši sejas viens pret otru, bet nesaskaraties.
Tie, kas guļ šādā veidā, ir bijuši ilgu attiecību dalībnieki, kā rezultātā kaisle ir kaut kur pazudusi. Tomēr tas nenozīmē, ka attiecībām ir pienācis gals. Partneri vēl aizvien mīl viens otru, turklāt – viņu attiecību lomas ir līdzvērtīgas.
4. svari
Poza:Jūs abi guļat ar mugurām viens pret otru, kopā salikuši dibenus.
Šī ir poza, kas raksturīga pāriem, kuri kopā nodzīvojuši ilgus gadus. Tā norāda uz vēlmi iegūt vienlaicīgi divas lietas – intimitāti un neatkarību. Tā kā Jums abiem šī doma liekas pieņemama, attiecībās problēmu nav. Jums ir vienāds viedoklis par intimitāti un veidu, kā to nezaudēt.
5. Pāri malai
Poza:Šai pozai raksturīga ir viena partnera dominante, respektīvi – kamēr viens ir ieņēmis gultas lielāko daļu, tikmēr otram gandrīz jākarājas pāri gultas malai.
Šī poza neliecina ne par ko labu attiecībās, jo tā norāda uz nākotnē sagaidāmo atsvešināšanos vai pat šķiršanos. Ja kāds no partneriem miega laikā ir pārkāries pāri gultas malai, tas nozīmē, ka viņš vēlas no šīm attiecībām atbrīvoties. No otras puses, partneris, kurš aizņēmis gultas lielāko daļu norāda uz to, ka viņš vēlas iet savu ceļu un tas nebūt nenozīmē, ka viņš to vēlas darīt kopā ar Jums.
6. Uz sāniem
Poza:Jūs guļat viens pret otru ar mugurām un miega laikā nesaskaraties.
Šī poza norāda, ka Jūsu attiecībās kaut kas nav kārtībā. Acīmredzami, Jūs priekšroku dodat komfortam, nevis intimitātei un labāk izvēlaties mierīgi un netraucēti izgulēties, nekā nonākt fiziskā kontaktā ar partneri. Šādās attiecībās intimitāte iegūst rutīnas raksturu. Vieta, kas radusies starp Jums abiem norāda uz to , ka katram no Jums ir nepieciešama sava telpa.  
7. Karote
Poza:Kad viņš guļ Jums aiz muguras un ieskauj Jūs savās rokās.
Pāriem, kas guļ šādā pozā, pirmā iemīlēšanās fāze ir jau aiz muguras un šādā veidā viņi izrāda savu mīlestību un uzticēšanos. Kaislīgās naktis ir beigušās un arī seksuālā dzīve ir ieguvusi rāmāku raksturu. Jūs kopā esat izgājuši daudziem dzīves līkločiem un tagad cenšaties viens otru iepriecināt, nodrošinot komfortu, tajā pašā laikā, nevēloties otru cilvēku laist vaļā.
Ja sieviete ir aiz muguras vīrietim, tā ir slikta zīme.
Šādā pozā vīrietis demonstrē savu atsvešinātību un iespējams – viņa vienīgā vēlme ir seksuālas attiecības un apmierinājums tajās. Sieviete ir apskāvusi vīrieti, jo nevēlas viņu palaist vaļā, kas liecina par to, ka šiem cilvēkiem ir dažādi uzskati par attiecībām.
Trešais karotes pozas veids  ir saskaršanās tikai ar rokām.
Šī poza liecina par lielu uzticēšanos, kas valda starp partneriem, jo Jūs dodat sev pietiekami daudz brīvas vietas, tajā pašā laikā turoties pie partnera. Šiem partneriem egoisms ir svešs un viņu attiecības ir stabilas.
Katram no mums ir sava iecienītākā miega poza. Ja tā Jums ir pietiekami ērta, nemainiet to tikai tādēļ, ka domājat ar pozas maiņas palīdzību uzlabot attiecības. Pie attiecībām ir jāpiestrādā laikā, kad neguļat, varbūt tad arī miega poza mainīsies un līdz ar to arī mainīsies Jūsu attiecību raksturojums.  

Atslegas vārdi: attiecibas38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 17. mai 2012. 12:43

Pozu regulē ērtums,
ērtumu miegā regulē
zemapziņa
/nespied pie sienas
savu tuvāko/

Vineta K. 16. mai 2012. 11:31

Sakuma viss ir skaisti.Bet,kad guli,tad miedzins dara savu.Bet norita pamostoties,reizem ir ta itka tiko esi aizgajis gulet.Un,netikai gulta ir galvenais.Ta ir tikai sastavdala visam parejam.

Dzēsts profils 16. mai 2012. 09:48

Tā ir !   Zemapziņa nav mazais bērns - instinktīvi cenšamies būt tuvāk , pieskarties - tiem , kurus mīlam ...

Sandris X. 16. mai 2012. 09:12

Lūcija  -    

Dzēsts profils 16. mai 2012. 09:10

Pieskariens ir senāks par vārdu un nereti ar to var panākt daudz vairāk nekā ar visskaistāko vārdu plūdiem un pieskārienam ir arī simts nianšu,daudzas tiki pārskaitījusi.

Sandris X. 16. mai 2012. 09:01

Kontrolēt var tikai iemigšanas pozas , nevis miega pozas , kad grozāmies neapzināti . Kaut gan , ja tā padomā , varbūt zemapziņa koriģē tās ..Varbūt arī ir kāda taisnība tajā rakstā.

Dzēsts profils 16. mai 2012. 08:51

...runāju tikai par miegu...kad cilvēks patiešām aizmidzis...un prasīt, lai apskauj...tas kurš jau atslēdzies...ir vienkārši muļķīgi...

Lady V. 16. mai 2012. 08:45

Esmu izgājusi cauri visām šīm pozām...
tad seko:
katram sava sega
katrs savā gultā
katrs savā istabā
katrs savā mājas pusē
katrs savā pilsētas pusē
...turpinājums ?...  

Dzēsts profils 16. mai 2012. 08:40

Aizmigšanas pozas....
Miegā...-nav regulējama poza...ieņem ērtāko... - nav jāzīlē attiecības. Katrs guļ savu dziļo miegu...

Autorizācija

Ienākt