Amnestija

3. jūl 2012. 12:22

Šī ir mana vispārējā amnestijas diena.Es atbrīvoju visus un ikvienu,kurš jebkad nodarījis man pāri,un novēlu visiem un ikvienam veselību,laimi,mieru un visu to labāko dzīvē.Daru to labprātīgi,ar prieku un mīlestību.
Jūs zināsiet,ka esat piedevis kādam cilvēkam,ja saticies ar šo cilvēku ,atminēsieties pāridarījuma sāpes,bet pašu sāpju asumu vairs nejutīsiet.
Piedot otram cilvēkam nozīmē no visas sirds novēlēt viņam to pašu sev:harmoniju,veselību,mieru un visus šīszemes labumus.
Lai iemantotu īstu un ilgstošu dziedināšanu,jums jākļūst labestīgam un piedotspējīgam.
Pavirša lūgšana piedošanu nenesīs.Šķietamais piedošanas brīnums notiks tikai tad,kad būsiet iekšēji pārtapis citā cilvēkā un jūsos būs modušās alkas rīkoties pareizi.
Dzīves princips nekad nenopeļ vai nenosoda jūs.Jūs pats nosodāt sevi,nepareizi izmantodams šo likumu vai arī domādams negatīvas vai destruktīvas domas.
Palieciet uzticīgs labajam,skaistajam un patiesajam,un jūs saņemsiet piedošanu ,jo būsiet kļuvis tik labs,it kā nekad nebūtu nodarījis neko sliktu.

Piedošana ir mīlestības izpausme.Bez mīlestības sirdī mēs klūpam un krītam.

Atslegas vārdi: attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 10:23

Līga, Tu biku  par šerpu paņēmi- piedošana nav nožēlojama, tā ir izvēle, tik pat cienījama kā visas citas. No malas skatoties- skaista spēle- "esmu tas pareizais, labais, jo rikojos pareizi", spēle- ar šādām vai tādām sekām. Ar to momentu- ka ir izdevīga kādam no iesaistītajiem, personīgu vajadzību risināšanai. Un ar   galveno  - ka nekādi nerisinā problēmas  būtību.  

Dzēsts profils 3. jūl 2012. 19:56

    

Vineta K. 3. jūl 2012. 15:24

Kaut vai viens cilveks sak kautko piedot.Malacitis.Lai top,es tev piedodu visus tavus grekus,tagadejos,un turpmakos.AMEN.

Dzēsts profils 3. jūl 2012. 14:54

Sonja saka- piedošana ir nožēlojama. Varbūt tiešām vajag nostāties otram blakus- aci pret aci un zobu pret zobu..   Gan jau atrsatos, par ko, ja cītīgi sāktu meklēt

Dzēsts profils 3. jūl 2012. 14:29

...labi, ka atgriezies no smilšu Kalniņa..-.Ielejā....
no Augšas vienmēr viss labāk pārredzams... ...kā puķes tomēr   zied...kas novītušas likās.

Vasilijs P. 3. jūl 2012. 14:06

Vakar nepaguvu pasveicinat parejos ar Neatkaribas dienas svinibam.Biju kapos...

Dzēsts profils 3. jūl 2012. 14:04

Kā skolas izlaidumā....
visi skolotāji tik mīļi...smaržo gaiss pēc ceriņiem jasmīniem.. jauna spārnota dzīe Tevi sauc un vecajai pagriezis esi muguru....
kā sieva, kad dzemdējusi bērnu- sāpes aizmirst....-viss uzveicams sevī.

Dzēsts profils 3. jūl 2012. 13:34

Piedošana- vispirms tā ir spēle pašam ar sevi- redz, cik es esmu labāks, harmoniskāks, baltāks, spalvaināks, dajebkāds vēl- par to otru. Un taču tā gribas nostāties par pakāpienu augstāk.. Labāk būtu  saņemties un - noistāties tam otram blakus un - pacensties izprast- kādēļ tad cilvēks kaut ko nejauku sastrādāja.. Un atstāt sev tiesības- pieņemt to   vai nē.

Vasilijs P. 3. jūl 2012. 13:31

Neesmu pieskaries nelaikes sievinas rotas lietinam.Atraitnis.

max m. 3. jūl 2012. 12:46

Malacis,labi dari!

Maija V. 3. jūl 2012. 12:36

Piedošanas  ir arī amnestijas diena sev..:)

Dzēsts profils 3. jūl 2012. 12:30

Mīlestību vajag kopt un lolot... vajag dzīvot tajā...

Autorizācija

Ienākt