Es piekrītu

5. jūl 2012. 20:12

Ļoti reti vīriešu kārtas eksemplāri ir spējīgi savai otrajai pusītei verbāli vairākas reizes dienā apliecināt savas jūtas (ko gan tur slēpt, lai arī kā mēs to vēlētos). Nespied viņam to darīt un, kā jau rakstījām iepriekš, neuzdod viņam šos tipiskos jautājumus: „Vai tu mani mīli”?, „Cik stipri tu mani mīli?”. Tā vietā novērtē, kā viņš par tevi rūpējas vai pārdzīvo, ja tev kas atgadījies. Ļauj viņam tevi mīlēt ar darbiem, nevis vārdiem. Kā teica kāds vīrietis vārdā Intars intervijā espati.lv: “Vai es tevi mīlu? Acīmredzot, jā, ja aizvien esmu šeit”

Sieviešu skaistumu un pievilcību pamana visi vīrieši pat tad, ja viņš ir uzticīgs un tevi mīl vairāk par visu pasaulē. Šis noteikti nav tas iemesls, kura dēļ vajadzētu rīkot greizsirdības scēnas, jo viņš tāpat to turpinās darīt.

Ja satiekoties pamani, ka tavs mīļotais par kaut ko ir satraukts vai apbēdināts, tomēr nesteidzās tev izkratīt sirdi, nepūlies izmantot visu savu sieviešu ieroču arsenālu, lai izvilinātu viņa sliktā garastāvokļa iemeslus. Iespējams, ka viņš vienkārši nevēlas tevi apgrūtināt ar savām problēmām. Iegaumē, ja vīrietis vēlēsies tev kaut ko izstāstīt, viņš to noteikti arī izdarīs, bet tad, kad uzskatīs to par vajadzīgu.

Vīriešiem nepatīk, ja mēs viņiem ilgi liekam minēt mūsu aizvainojuma patiesos iemeslus. Šajā gadījumā tiešām nevajadzētu spēlēt kaķos un pelēs. Parasti mēs nesteidzamies šos iemeslus viņiem izskaidrot, jo bieži, normālu attiecību gadījumā, tie izrādās sīkumi, tāpēc, pārvēršot tos vārdos, tie izklausās pietiekoši muļķīgi un smieklīgi. Ja mēs tomēr turpinām demonstrēt savu uzmesto lūpu, pilnīgi dabiski, ka nabaga vīrietis, liekot lietā savu loģiku, izsecina, ka aizvainojuma iemesls ir kaut kas ļoti nopietns un sāk atsaukt atmiņā visus savus izdarītos grēkus turpat vai no bērnudārza laikiem. Pacenties viņu nemocīt pārāk ilgi, jo labāka par viņu taču neviena nav, vai ne?

Atslegas vārdi: attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Frēzija v. 6. jūl 2012. 10:50

Kurš mīl pa īstam, necentīsies to pierādīt ar vārdiem! Tas būs pamanāms bez vārdiem!

valija o. 6. jūl 2012. 09:33

Nebija iespeja aukskolu studet,ar cienu

Dzēsts profils 5. jūl 2012. 22:11

Ieklemmējies vārdiņš nau rakstīt nav vietā, ar te nav svešs, Valij. Ja esi latviete, protams. Cittautībai to nevar pārmest.

valija o. 5. jūl 2012. 21:02

Kadel, lai to raksta,ir ari ko atcereties ,padomat ,piedomat.Sadi labaki ,neka citi ko liek.Kam nepatik,lai neskatas,ieklemejusas frazes, atkal puse,. tas man nau svess.

Dzēsts profils 5. jūl 2012. 20:54

Sieviešu skaistumu un pievilcību pamana visi vīrieši pat tad, ja viņš ir uzticīgs un tevi mīl vairāk par visu pasaulē. Šis noteikti nav tas iemesls, kura dēļ vajadzētu rīkot greizsirdības scēnas, jo viņš tāpat to turpinās darīt.



šim nepiekrītu.. ja mīl, tad citas vispār neredz jeb uztver drīzāk kā bezdzimuma radības

Vineta K. 5. jūl 2012. 20:48

Bez komentariem.

Dzēsts profils 5. jūl 2012. 20:43

Īsa pamācība mīlēšanā...atkal....

Dzēsts profils 5. jūl 2012. 20:38

Kā atskan otra pusīte, nespēju tālāk lasīt... Domājat, ko gribat!

Autorizācija

Ienākt