Dažas vīriešu viltības: kā savaldzināt sievieti?

18. jan 2013. 16:02


Pēdējā laikā ļoti populāra kļuvusi visdažādākā sievietes dvēseles noslēpumu un nianšu izpēte. Tomēr, galvenokārt, vīriešus uztrauc nevis sieviešu romantisko jūtu uzplaiksnījumi un to specifika, bet savaldzināšanas mehānismi.

Veikalos arvien biežāk parādās grāmatas, kas vēsta par to, kā savaldzināt sievietes, kā arī šī tēma tiek aktīvi apspriesta daudzos forumos.

Tāpēc arī mēs piedāvāsim Jums dažus savaldzināšanas noslēpumus. Tikai, pats par sevi saprotams, šie padomi būs paredzēti daiļā dzimuma pārstāvēm.

1. Ak, šīs ausis…

Jā, sievietes mīl ar ausīm. Banāli, bet tur neko nevar darīt. Bet pats skumjākais ir tas, ka vīrieši par to ir lieliski informēti un aktīvi to izmanto! Iemantojot uzticību, vīrietis velta īpašu uzmanību komplimentiem. Nekas nespēj tā aizkustināt sievieti, kā glaimojoši vārdi par to, cik viņa ir lieliska, gudra un skaista, brīnums, ka viņa nav uzvarējusi kādā skaistumkonkursā.

2. Nezaudējiet modrību

Pēc komplimentiem vajadzētu painteresēties par sievietes dzīvi. Pārvēršoties par uzmanīgu klausītāju, vīrietis nopietni izanalizē katru sievietes teikto vārdu. Savukārt “upuris” vairs nedomā par to, cik šodien bija neveiksmīga diena, bet par to, cik viņš ir uzmanīgs un cik ļoti rūpējas par Jums. Tikai nepasakiet neko lieku!

3. Viņš ir tik seksīgs!

Vīrieša seksuālā pievilcība daudzām sievietēm ierindota saraksta pirmajā vietā. Savukārt ārējais izskats nav tik ļoti svarīgs. Pavaicājiet 10 sievietēm, kāds ir seksīgs vīrietis? Un Jūs saņemsiet 10 dažādas atbildes.

Vienas dāmas uzskata, ka seksualitāte slēpjas skatienā un intonācijā, kādas citas uzskata, ka tā slēpjas žestos un uzvedībā, bet kādai citai atliek tikai dzirdēt vīrieša balsi, lai sajustu viņa seksualitāti, bet citām vissvarīgākā lieta ir cilvēka harizma.

4. Lūkojies man acīs

Izņemot to, ka sievietes ausis pilnībā ir iesaistītas, arī acis aktīvi piedalās „mednieka” novērtēšanā. Sievietēm piemīt fantastiska lieta – intuīcija. Izveidojot vizuālo kontaktu ar vīrieti, viņa veiksmīgi iekļūst viņa apziņas visslēptākajos stūrīšos.

Nekādā gadījumā vīrietis nedrīkst melot iepazīšanās laikā ar sievieti. Vērīgā sieviete, kura izlasīs vīrieša acīs kaut pavisam nelielu melu devu, tūlīt pat parakstīs tam spriedumu „nederīgs”.

5. Pažēlojiet mazulīti

Vīrieši bieži vien vēlas izraisīt līdzjūtību. Viņi parasti stāsta, ka viņiem katastrofāli neveicoties ar meitenēm, tāpēc viņi vairs nav cerējuši satikt kādu, bet Tu – esi īsta Dieva dāvana! Un tam seko tik pateicīgs un izteiksmīgs skatiens… Kamēr mēs kūstam labpatikā, pats īstākais laiks palūgt palīdzību izskaidrot mūžīgo jautājumu „ko vēlas sieviete?”.

Vai vēl šāds variants – vīrietis var atcerēties kādu stāstu no pagātnes, kad viņu netaisni atlaida no darba vai pameta meitene – tāpēc mūsu sirdis iežēlosies un mēs viņus, bez šaubām, pažēlosim. Tikai pirms šāda soļa speršanas, kārtīgi padomājiet, vai tas tiešām ir tā vērts.

6. Pateikšanās

Vakara beigās vīrietim noteikti jāpasakās sievietei par tik patīkami pavadīto laiku. Nekādā gadījumā nedrīkst baidīties teikt skaļus vārdus sievietei. Tiem jāiespiežas sievietes atmiņā kā minimums uz tuvākajām divām-trīs dienām. Ja vīrietis neko tamlīdzīgu nepasaka, tad viņš ir neaudzināts un rupjš tēviņš. Bet varbūt tieši to Jūs meklējat?

Atslegas vārdi: sieviete3743, virietis157, Savaldzinasana0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Dzēsts profils 18. jan 2013. 19:04

Vilkam-
Tieši tā- vai nu ir vai nav tas " klikšķis".. Ja nav- tad var visu šito - kaut pēc saraksta , pa punktiem darīt- un nekas nenotiks. Labakajā gadījumā- sasmīdinās, sliktākajā- saniknos dāmu.  Ja būs- tad iztiks bez šitā visa tāpat.
Kū kolītei arī taisnība- dāma, kura nav pārliecināta par sevi, nedroša komunikācijā ar pretējo dzimumu- vieglāk "uzķersies" uz šitā valdzināšanas plāna..

Dzēsts profils 18. jan 2013. 16:26



  nu piesoli viņam viskautkādus bonusus (vienīgais - vīrieša pavešanas mēģinājums par nožēlu izpaliks)..... Tauta par apsolīsies tevi visu laiku turēt viņa redzamības diapazonā (lai taupītu nervu sistēmas un tamlīdzīgas pariktes)....

Dzēsts profils 18. jan 2013. 16:24

un lai  tā andra tikmēr sēž pie burkānu ratiem :)))

Dzēsts profils 18. jan 2013. 16:23

skatos uz bloga autoru un domāju par trešo pieturas punktu....nu kur tik čotka var pateikt:D

Dzēsts profils 18. jan 2013. 16:20

ar 'šādiem ieteikumiem noteikti var startēt pie svārstīgām un par sevi nepārliecinātām sievietēm, mandomāt tā:))

Dzēsts profils 18. jan 2013. 16:17

  Neesam skolas bērni, kuriem galvenais - bezmēra jandāls; un gan jau piedalīsimies pasēdēšanas seku globālajā likvidācijā....

Dzēsts profils 18. jan 2013. 16:13

Kā tad būs ar mūsu koptusu un aktīvu atpūšanos no darba, mājām un viskautkā cita? Kā tauta domā - kad, kur, cikos?

Vilks V. 18. jan 2013. 16:11

Visam augstāk minētajam ir nulles vērtība,ja nav tā"klikšķa"!
Ja cilvēks iepatīkas,tad IR,ja nepatīk-vari mēģināt "gudros padomus"cik uziet....

P.S.Pilnīgi subjektīvs viedoklis!

Dzēsts profils 18. jan 2013. 16:09

Apaļais galds pie kura, uz sarunām, ieradīsies krūtis un krāniņi  

Dzēsts profils 18. jan 2013. 16:07

aga...varu 100% apstiprināt....viss nostrādā:)šis tas tapa skaidrs...kas tad man tagad vēl te jāsagaida šovakar...pateikšanās par labi pavadītu laiku?:DDD

Dzēsts profils 18. jan 2013. 16:05

..vajag tik atrast dzirdiigas ausis...??

Autorizācija

Ienākt