Cilvēks

8. nov 2014. 11:26

Ja pašiem pie sievietes sildīties velk..
Vai tamdēļ gan kārt mums pie pendeļa tos,
kas savējā dzimumā mīļumu rod?
Lai dzīvo kā vēlas,lai mīlē ko grib,
vienalga,vai blakus tam viņa vai viņš.
(wnk andrejs)

pēc dažu diskusiju izlasīšanas citās vietnēs

Atslegas vārdi: doma23289, dzīve38590, attieksme3443

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (22)

rolis r. 9. nov 2014. 08:37

Viņi ir slimi ... nevis  " Vnk viņi ir - tie citādie , gluži tāpat , kā pastāv paralēlās pasaules ..., neatkarīgi , pieņemam mēs to vai nē ."  un slimie ir jāārstē

Ingrida X. 9. nov 2014. 00:30

Es, rakstot savu komentu 12:18, nerunāju par šīs "parādības"- citāduma, ambiciozo, afišēties gribošo- pusi, bet gan par tiem Cilvēkiem, kam ne tuvu prātā tādas dīžāšanās, gluži pretēji- jūtas dziļi nelaimīgi, ka nespēj patiesi un līdz galam pieņemt un mīlēt pretējā dzimuma partneri. Ir pretojušies savai ne pareizajai tieksmei, ir centušies būt "pareizi", bet- aiz šīs ārējās pareizības- nelaimīgi. Jā, atsaukšos kārtējo reizi uz filmu, kas man pašai lika 1.x uz to paraudzīties savādāk- "Kuprainais kalns", saprast, kādu traģiku tas- šī slēpjamā mīlestība- sevī slēpj. Un vēl- reāls Cilvēks, kura sāpi zinu. Kurš mēģina veidot normālas attiecības ar sievieti, bet- cik tas viss ir smagi- tā iešana pret sevi, savām patiesajām vēlmēm. Vai ar to, ka šos Cilvēkus mēģinu saprast, pieņemt, ka var būt arī tā, es balsoju pret dabisko lietu kārtību??? Nē. Tikai- man nav dotas tiesības bakstīt neviena virzienā.

Dzēsts profils 8. nov 2014. 23:16

aizteci no ministra amata,
pastaigā viens tumsā ar varavīksnes karogu...
no rīta
karoga kāts būs cietis

Ineta L. 8. nov 2014. 19:44

Ilonci

IlonCis I. 8. nov 2014. 19:39

P.S. Tikai Andrejam.
Andrej, es nezinu, kāpēc manu komentāru uztvēri personīgi, jo manu uzmanību piesaistīja bloga piebilde - "...pēc dažu diskusiju izlasīšanas citās vietnēs...". Es arī mazliet esmu palasījusi šīs diskusijas un domāju, ka "karsto ziņu" un dienas "varonis" ir manas valsts ārlietu ministrs Rimkevičs. Te ir pavisam cits "stāsts" - viņa "atklāsmi" taču arī būsi lasījis - "...cīnīšos...", "...lepojos...". Šajā sakarā vairs nedarbojas "man vienalga" vai "esmu pa vidu". Mani arī neinteresē svešu cilvēku mīlas "objekti", bet te ir publisks paziņojums par "cīņu". Ar ko? Pret ko? Kāpēc tas tiek paziņots pēc vēlēšanām? Nekādu "varonību" es te nesaskatu, jo jebkurā gadījumā tā ir propoganda un centieni šo novirzi Dabas plānā popularizēt. Tā es to saprotu, par to arī izteicu savu viedokli. Piedod, ja izteicos nesaprotami. Mans nolūks nebija Tevi aizskart, bet, izlasīju Tavs pārdomas par diskusijām, tikai pievienoju savas pārdomas par šīm diskusijām, kas "cepās" visās iespējamajās publiskajās vietnēs.

Dzēsts profils 8. nov 2014. 19:02

...nav jau ko lepoties ar netradicionālismu,un vēl publiski reklamēties...

Benita L. 8. nov 2014. 17:57

Nu pavisam jau ne,taču tomēr vienalga kurš kuru un kā mīļumu rod!

Atis K. 8. nov 2014. 17:11

Runa jau nav par akmeņu mētāšanu,bet pret visāda veida reklamēšanos.
Vajadzētu līdzīgi kā ar cigaretēm un alkoholu-labi nav,bet darīt var.Nu un atiecīgi iegrožot.
Smēķēt nedzrīkst 10m no ieejas un publiskās vietās-atiecīgi arī reklāmas gājienus vajadzētu ierobežot. Vel varētu paskaidrot,ka tas ir sitiens pa demogrāfisko stāvokli valstī.

Guna a. 8. nov 2014. 17:02

Neesmu no netradicionāli orientēto atbalsta grupas - nebūt ..., bet arī ar akmeni - nemetīšu.Pret bērnu adoptāciju tādās viendzimuma ģimenēs noteikti esmu - pret !  

Guna a. 8. nov 2014. 16:55

Arī Mammai Dabai gadās kļūdas - līki koki mežā , ieplīsuši gliemežvāki , netradicionāli orientēti cilvēki ...
          Visos laikos ir bijuši citādi sexuāli orientēti cilvēki , bieži vien - ģēniji ! kuriem , atņemot kko vienā vietā , ar kaudzi tiek piešķirts - citā ! bet arī viņi - mīl ne mazāk kaislīgi , kā tradicionāli orientētie .../neiet runa par stulbeņiem , kuri zīmējas praidos ! /
          Vnk viņi ir - tie citādie , gluži tāpat , kā pastāv paralēlās pasaules ..., neatkarīgi , pieņemam mēs to vai nē .Tie ir talantīgi cilvēki , kuri neafišē to , ka ir citādāki kā pārējie ..., savu neizlietoto pēctecības potenciālu novirzot citā gultnē ->>radot mūzikas , mākslas šedevrus ..., kuri dzīvo - ilgi pēc viņiem./ ģeniālais Leonardo da Vinči , Fredijs Merkurijs , Žorza Sanda , Ģertrūde Staina , Fransuāza Sagāna / . Vai tāpēc mēs noniecināsim izcilos savā jomā -Eltonu Džonu , Rikiju Mārtinu , Džūdiju Fosteri , Rūpertu Evertu ,Dolče un Gabanu un daudzus citus ģēnijus , nebaudīsim viņu talanta augļus tāpēc vien , ka viņi - homoseksuāli ir ? Nē taču !!
        Ievainotā gliemežvākā nevar izaugt pilnvērtīga gliemene ..., tas vai nu iet bojā , vai - pērli izaudzē !

http://amigos.lv/lv/blogs?id=402995

Atis K. 8. nov 2014. 16:39

Aga!Bērni nevarēs saprast,kā tas nākās,ka viņam ir divi tēti,vai divas mammas,bet citiem tikai pa vienam.

Dzēsts profils 8. nov 2014. 16:25

Daļēji varētu piekrist Ilonai...bet ar nelielu atkāpi...Es neatbalstu, bet tajā pat laikā tomēr neizsaku nosodījumu, jo tā ir katra indivīda brīva griba nodzīvot sev atvēlēto laiku uz šīs zemes tieši tā , kā viņš vēlas un ,kā jūtas Laimīgs... neapspiests savās vēlmēs dēļ vispārpieņemtām normām un standartiem,bet tikai tad , ja tās sakrīt ar otras puses interesēm un vēlmēm( tā izslēdzot visu šo nekrofīlu un zoofīlu nākotnes atbalstu no sabiedrības puses, jo atļauju nepaprasīt)Nenosodu...ja neiziet ielās un skaļi neizbļauj savu sašutumu par sabiedrības atbalsta trūkumu pret" savādākiem" un nerada situāciju , kad šie" savādākie "netop nākotnē tieši tie, kas šobrīd ir par tradicionālām ģimenēm. Es nepieļautu viendzimuma pāriem adoptēt bèrnus un traumēt bērna nenobriedušo psihi....

Atis K. 8. nov 2014. 16:17

Lai tak viņi čakarējās savā nodabā,bet nereklamējas,radot jauniešiem neveselīgu interesi.
Krāsainus gājienus rīko,žurnālisti un ministri lepni atzīstās pederastijā,bet līdzjutēji skaļi gavilē.

Andrejs S. 8. nov 2014. 15:34

Nepretendēju uz slavinātāja titulu. Runa par to,ka visu nevar mērīt tikai baltā un melnā. Ja kāds nav pret,uzreiz nav jābūt par,pa vidu ir atturēšanās nosodīt citādākos.

Dzēsts profils 8. nov 2014. 12:58

Piekrītu Ilonai 100%!!  Tieši manas domas ..pret dabas likumiem tas ir viss..

Vineta K. 8. nov 2014. 12:55

Katram sava izvele.Bet es to........................

IlonCis I. 8. nov 2014. 12:50

Nebrīnīšos, ja pēc gadiem 50, lai būtu moderns un laikmetīgs, būs jāraksta slavas difirambi nekrofīliem un zoofīliem, jo viņi ir citādi un tas taču ir tik dabiski un kičīgi... Nekrofīli mīl līķus, zoofīli - dzīvniekus, u.t.t... Kāda kuram daļa...Vienkārši Daba ir kaut ko saputrojusies, vai ne? Patiesībā - visiem ir vienalga, kamēr tas neskar viņa ģimeni, dzimtu, tāpēc var gudri parunāt un "pafilozofēt" - ...ne mana cūka, ne mana druva...Tāpēc šobrīd visi tie komentāri visos iespējamajos saitos (par un pret) ir ar vienu tendenci - tie, kas "pret" - atpalikuši no dzīves, relikti, "otstoij"..., tie, kas "par" - tie ir tie progresīvie "nākotnes cilvēki"...Esmu "pret" lietu Dabiskās kārtības nojaukšanu, tāpēc "citādie" un to slavinātāji no manis aplausus nesaņems.

Vasilijs P. 8. nov 2014. 12:20

Un man par to uztraukties-Agrim nestav...iznomas-staves...

Ingrida X. 8. nov 2014. 12:18

Nesaprotu- kāds citiem sakars ar to, ko kurš mīl?? Vai Tavu atbalstu prasa, Leonora?? Piekrītu Andreja pārdomām par 200. Ja nevicina plakātus, ja neizliek savu citādumu kā nez ko, tad- KĀDA KURAM DAĻA???

Vasilijs P. 8. nov 2014. 12:10

Tuda-sjuda-u menja nestoit...agris.

Autorizācija

Ienākt