Kristietība, Kristus Misija, no sahadža jogas skata

25. feb 2020. 16:56

Atbildēju kristiešiem, par Kristus Misiju/Cilvēce evolūcijā pamazām virzās uz augstāku pakāpienu, un katrā šādā pakāpienā iemiesojas no Dievišķā kāds Sūtnis, kas dod iespēju pacelties par vienu pakāpi attīstībā uz augšu.

Kristus asociējās ar piedošanu. Ja mēs spējam piedot, tad tas atrisina 90% problēmas. Jo nav zināms masveidā, vai tas sliktais ko mēs saņemjam, nav musu pašu maksa par iepriekšējās dzīvēs izdarītajiem pārkāpumiem. Tapēc atriebjoties mēs tikai padziļinām šo problēmu, iestrēgstam kā nebeidzamā aplī, kā kādā korsikāņu, itāliešu vendetā, kur atriebība iznīcina veselas dzimtas. Spēja piedot, tas ir viens no Kristus galvenajiem mesidžiem.

Otrs - izšķīdina, padara mazāku mūsu ego. Trešais - par cik atbild par mūsu pieres čakru, kurā krustojās 3 enerģijas kanāli, tad var tiešām teikt, ka Kristus ir Vārti uz Debesu Valstību mūsos, jo ja mēs netiekam laisti caur šiem vārtiem, tad novirzamies savā evolūcijā strupceļā, uz SuperEgo vai Ego hipertrofētu attīstību.

Ja pamostās mūsos Kristus princips, tad tiešām var izšķīst Piedošanas un Mīlestības Transformācijas Ugunī - mūsu lielākā daļa grēki (negatīvās karmas) ko mēs esam sastrādājuši šajā un iepriekšējās dzīvēs.

Atslegas vārdi: joga50, reliģija25, meditācija20, kristietība8, Kristus3

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Gunta L. 27. feb 2020. 19:59

Sjiis  attieciibas padziljinaati saak veidoties gadiem ejot,jauniibaa vienkaarsji neizdomaajamies.

max m. 26. feb 2020. 06:03

Lietus Sandales vakar 23:04
Lietus Sandaļu izgājiens - 31. maijs 2020/ 2- pamazām
Més iesim sheit. Vinsh mûs atbrîvos,mûsu Guru  

Vasilijs P. 25. feb 2020. 20:11

Tas pirms nedēļas,nomierini

Ingrida X. 25. feb 2020. 18:54

   Tas viss, ko esi uzrakstījis, ļoti jauki.
   Runāšu kā cilvēks, kas kko saprot, bet saprot ne visu.
   Zinu gana daudz par transformācijām, par to, kas saistīts ar karmām (iepr.dzīvēm), par to, cik svarīgi tās transformēt, lai spētu tālāk......... Man laimējies (pateicoties Meitai) satikties ar Sievieti, kura nesprediķo, bet- šķetina (izsakos novienkāršoti). Kāpēc to rakstu?-
   Atbilde:  Ja runā ar cilvēkiem, ja patiešām vēlies, Gunti, uzrunāt kaut vienu no tiem, nolaidies no saviem augstumiem, vispirms; un tad- parunājies ar mums vienkāršā, mums saprotamā valodā. (Sieviete, kuru pieminēju, reti ir sastopama LV, bieži palīdz risināt globālas lietas citviet; bet tad, kad satiekos ar Viņu, viss teiktais ir vienkāršaks par vienkāršu, un tieši tādēļ uzrunā mani).

    Paldies, ka dalījies!  

Autorizācija

Ienākt