Koronavīruss un sahadža jogas ieteikumi profilaksei.

27. feb 2020. 19:30

Koronavīruss COVID-19 un Sahadža-Jogas metodes profilaksei.

Lai mazinātu saslimšanas riskus, tad var izmantot vienkāršas Sahadža-Jogas metodes, sava veselības stāvokļa uzlabošanai un profilaksei pret vīrusu saslimšanām, savas imunitātes paaugstināšanai.
1)Ieteicams noskaitīt Pašrealizācijas Protokols, neliela afirmācija, lai mūsos pamostās mūsu pašu iekšējā enerģija, kura jau pati par sevi skaitās dziednieciska, dziedinoša. Slimibu cēloņi ir vispirms mūsu smalkajos plānos, enerģētiskās sistēmas blokos. Pamodusies iekšējā enerģija var šos blokus pamazām attīrīt
2)Ikdienas meditācija pēc sahadža jogas metodikas, vakaros veicot “footsooking” procedūru, kad kājas turam sālsūdenī, pēc tam šo ūdeni izlejam izlietnē.
3)Visas vīrusu saslimšanas ir saistītas ar kreisā enerģētiskā kanāla disbalansu. Sahadža-jogā ieteicams – katru dienu attīrīt kreiso enerģētisko kanālu – trīs sveču metodika, vai vienkārši tīram kreiso un centrālo kanālu ar sveci, labo tīram metot uz sveces liesmas no labā kanāla čakrām negatīvo.
4)Attīrīšanas ar Adžvanu (Indijas ķimenes), tās dedzinam ar kamparu, tīram kreiso kanālu
5)Aptuveni 1992-1994 gados Šrī Matadži bija Deli, un tajā laikā bija epidēmiskais vīruss. Viņa ieteica lietot KADHU dzērienu, imunitātes stiprināšanai – ņemjam 2 normālas lieluma ūdens krūzes, tajās liekam 7-9 Tulsi koka lapas, mums analogs ir baziliks, četri veseli melnie pipari, pustējkarote smalki sasmalcināta ingvēra saknes, pustējkarote Indijas ķimenes adžvan. To sajaucam un vāram, līdz tilpums samazinās uz pusi. Sastāvu lietojam pirms gulētiešanas trīs dienas pēc kārtas. Sastāvu nav ieteicams izlietot uzreiz lielā daudzumā, kā arī vairāk par trim dienām, jo tas sekmē ķermeņa iekšējo karstumu.
Vairāk portālā ZDOROVJE.WEEBLY, pas papildinās, latviski, krieviski
http://zdorovje.weebly.com/blog/koronavirusssahadzajoga-profilaksei

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Gunta L. 2. mar 2020. 18:13

Briesmiigi sarezjgjiiti.kaut gan sveces ljoti patii k.

Vasilijs P. 27. feb 2020. 20:40

Galvenais neko ar plikiem pirkstiem negrābstīt!

Autorizācija

Ienākt