burka putas uzkrajas bieza slani,vai filtrejat?
cukuru vajag piebert?
es caur smalku sietinu,pa taisno kruze!
Jutu,ka palikshu veseligs
Recepte laba,bet man vajag uz vienu nedelu,Anda.
Ar plombiiru draudzejas
Uzprasiju par Puri,man uzdeva pretjautajumu:cik litrus pa gadu izdzersi,celsh..neatmaksajas,,Varbut ja lielaka gimene.
Atslegas vārdi: ar visam serdem0
Kādas putas! Āboli pa taisno brāgas aparātā!
Es nefiltrēju, tikai izkāšu. Ja ziemai uzglabāt, tad uzkarsēju un burkās iekšā, ja drīzai dzeršanai, tad uzreiz traukos un ledusskapi.
Filtrs ar putām aizies cieti. Es pārleju ar caurulītes palīdzību izvadot to cauri putu slānim. Cukurs būs lieka greznība, jo Jūs uzglabāšanai sulu pasterizēsiet.
Ja ātram patēriņam , var vnk nosmelt tās putas , ja sterilizēšanai - labāk caur caurulīti .Nu , ābolu sula, kad apnīk dzert bez nekā , labi draudzējas ar plombīra saldējumu - ļooti garšīgs kokčiks sanāk !
Braucam uz Pūri...tur izspiež ātri ..uzreiz pasterizē un traukos iekšā!
Nespiežu sulas.
esi galīgs nezinītis...sula, pirms pilda burkās ir jānokarsē un putas jānosmeļ...+ medus karoti
Mājas kārtībā ar sulu spiedi.
Kad dārzā paliek liekie āboli,kurus ģimene nevar noēst,tad laižu tos caur tveices katlu,kurš sulu gan tecina ,gan sterilizē.Un tā jebkurā laikā,kad ir āboli dārzā.