kasir ķērkšana-un kas sterva

6. sep 2015. 15:32

-no cik decibellām runa un rakstītais pārvēršas ķērkšanā?/lasot Herr DZintars/

6. sep 2015. 21:27

SAprotu,ka Albertu pametusi sieva sakarā aR KO VIŅŠ UZBRŪK VISĀM SIEVIETĒM.iZAUDZINĀT DĒLU VIENAM NAV NEKĀDA VARONĪBA,TIKAI CILVĒCĪGA RĪCĪBA.kO MUMS SIEVIETĒ LĪDZĪGOS APSTĀKĻOS DARĪT-ARĪ VISUS NĪST?PAT BĒRNU MĪLOT M ĀCA.M NENĪST ARĪ DZEGUZI NU NEKĀDI NEJŪTOS PELNĪJUSI ŠO SAMAZGU SPAINI,LAI ARĪ VARBŪT NOPĀ,RPILNAS SIRDS JĀ ESMU NACIONALI NOSKAŅOTA,TOMĒR NEKRĪTU VIRSŪ NE KRIEVIEM,NE VĀCIEŠIEMTIKAI NECIEŠU TOS,KAS NECIENA SAVU VALODU.

6. sep 2015. 23:39

i bez vārdnīcas skaidrs,bet tas tips abus šos vārdus imeta manā virzienā kaut viņu nebiju apsaukājusi

Atslegas vārdi: apsaukāsanās0

Labākā atbilde

  1. 2
alberts d. 6. sep 2015. 16:15Viņa atbildes

Nu paldies par man veltiito uzmaniibu. Saakumam pateikshu vienu,lai rastos apskaidriiba.deelu izaudzinaaju viens,jo bijushajai bija citas intreses,un par to kjeercosho stervu-atziistu plagjiaats no manas puses,to sieviete teikusi par taam kam viss ne labi,dari vai nedari nekad nekas nav pareizi,atvaino,nekaa personiiga ,bet Tu taa uzvedies,briizhm. Sen jau esu izslimojis to slimiibu,kad visi skukji bij gniidas,un tikai atkaartoshos cienu sievietes un maukas,ne gariigi ne fiziski nepanesu baabas.Patiik Tev tas vai nepatiik bet neesu radis aciis runaat vienu.aiz muguras citu,un ja Tu briizham uzvedies kaa kjeercoshaa,to arii  pasaku.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (4)

  1. 1
Anita A. 7. sep 2015. 15:32 Viņas atbildes

Oho!
Alberts saka, ka cienot sievietes UN m---as.
Vispār, arī tās ir sievietes,  Albert, vispirmējā izpausmē, tas  kultūras slānis un sociālās normas nāca pēc tam
Neprasīšu, kuras no  augstāk minētajām Tu tur tā īpaši  esi iecienījis...
Bet nez kas slēpjas aiz vārda "bābas", kuras tik grūti fiziski panest...Lai taču tipina pašas, nevajag nest
Un apsaukāties arī nevajag. Tas nav jauki. Sperot  sasāpējušu emociju peļķē, šļakatas var trāpīt apkārtējiem, un ne vienmēr viņi to pelnījuši. Lai Tev veicas!

  1. 0
Dzēsts profils 6. sep 2015. 15:36 Viņas atbildes

to zin tikai tādi nelaimes putni, kas to ir piedzīvojuši.../piedošanu izredzētajiem/...

  1. 0
Benita L. 6. sep 2015. 16:02 Viņas atbildes

Blakus stervai var atrasties tuvu ne visi vīrieši.Ir tie kas mīl atrasties „zem tupeles”, kas piekrīt pasīvajai lomai attiecībās. Vēl tādas sievietes patīk dvēselē stipriem un valdonīgiem vīriešiem, kuriem attiecībās vajadzīgs līdzvērtīgs pretinieks. Tādiem interesanti izspēlēt partiju „stūrgalvības aksesuāri” Jebkuras stervas viena no brīnišķīgākajām īpašībām – māka parūpēties par sevi. Viņa sevi tik ļoti mīl, ka nekad neļaus sevi apvainot un vienmēr radīs sev maksimāli komfortablus nosacījumus. Vēl viena stervas labā īpašība: vainas apziņas trūkums. Viņa nekad sevi nerās un nesodīs par „kļūdām un nepilnībām”. Sterva nekad neuzskata sevi par vainīgu un nekad neattaisnojas.
Rakstītais, paldies dievam ,nepārvēršas decibelos!

  1. 0
Edgars R. 6. sep 2015. 22:07 Viņa atbildes

Divi nesalidzinami preteji termilogiskie jedzieni .Tam katram jadod savs izskaidrojums.Vai nav labak panemt sinonimu vardnicu.

Autorizācija

Ienākt