Nebija,nebija mīlu Tevi vienu vienīgo...

9. jūl 2018. 13:38

  Vai vajag to darīt,uzskatu,ka nē,nekad un vēlreiz nekad.Pat tādos gadījumos,kad Jūs šķiraties un pēc ilgiem kopdzīves gadiem,Jums prasa,nu atzīsties ,nu bija taču visi to dara.Jūs sakāt nē,Tu esi bijis man viens vienīgais.

Atslegas vārdi: viens vienīgais0

Labākā atbilde

  1. 2
Ingrida X. 9. jūl 2018. 20:43Viņas atbildes

   Patīk Intas atbilde
   Mēs mīlējām viens otru un bijām patiešām! viens otram vienīgie; tikai mūs izšķīra- kas?, ne jau nu kreisie gājieni, bet kkas gluži cits; bija jāpaiet gadiem, lai tad, kad jau vairs nebijām kopā, šo "nabas saiti" sarautu pavisam. Mēģinājām komunicēt kā vnk draugi, nekas nesanāca- tikai sāpinājām viens otru- atkal un atk. uzpeldēja viss tas, kā dēļ neesam kopā. Ir attiecības, kurām beidzoties, tomēr jāpieliek tas treknais punkts.
    Pārāk personiski? Lai.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 2
Guna a. 9. jūl 2018. 17:47 Viņas atbildes



... vairs nozīmes nekādas ,
bijis kas , nebijis vai , viss -
..................................... izbijis kad !
plīst vienmēr - ar stikliem uz iekšu !
.................... krītošās rozā brilles ...

  1. 2
Inta J. 9. jūl 2018. 20:05 Viņas atbildes

.pagātnei nav nozīmes..kas bijis ,pagājis....kad cilvēks mīl,viņš nav spējīgs uz neuzticību....un dabiski atkrīt visi šie jautājumi...ja nemīl,tad viņa ego ir gandarīts..-".lūk,lai arī kā es pats esmu dzīvojis,es tev esmu bijis viens vienīgais"...

  1. 1
Benita L. 9. jūl 2018. 19:45 Viņas atbildes

Nevajag šķirties,ja jau viens vienīgais.

  1. 1
Gunta L. 9. jūl 2018. 20:46 Viņas atbildes

Es saviem miilhajiem to saku vienmeer  katru dienu,starp miilhotajiem nav pretdabiigi teikt shos vaardus,ko tad vajadzeetu teikt,protams,ja tie naak nosirds.

pat 1001 pirmais vienmēr būs viens vienīgais ,jo katrs cilvēks ir tikai TĀDS viens vienīgais...katrs cilvēks  ir īpašs, un cits jau būs cits, citāds un kaut kas pilnīgi  cits...

Autorizācija

Ienākt