Kamdēļ Amigos palicis tik tukšs?

1. mai 2019. 12:15

Atslegas vārdi: dīvaini1

Labākā atbilde

  1. 1
Frēzija v. 2. mai 2019. 22:56Viņas atbildes

Cilvēku aizņemtība reālajā dzīvē visos plusos un mīnusos. Un vispār...., cik ilgi var trinkšināt uz romantiskām jūtām    cilvēki mēdz arī pieaugt un tos plağiātus lasīt vai klausīties pārlādēto jutubi    ? Nu, kas vēl te ieinteresē ieiet - Gunča, Sašoks un Benita, vismaz kau kas vēl dabīgi patiess  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (4)

  1. 1
Gunars S. 1. mai 2019. 17:46 Viņa atbildes

Pavasaris, pastiprināti drāžās!

  Visi ceļi vaļā!

  1. 1
Ingrida X. 2. mai 2019. 11:41 Viņas atbildes

   Vispirms- prieks bija Tevi te ieraudzīt, Ati!!   Atceros, kā Tavi rīta uzrakstījumi dažkārt komentos panesās visas dienas garumā!   Tas bija tik forši!!   

  Ne jau Gunara minētais iemesls pie vainas. Lielākā daļa cilvēku, kuri iesaistījās blogos, šo vietni vsp vairs neapmeklē vai arī apmeklē ārkārtīgi reti. Nepateikšu, kad tieši tas sākās, bet pazuda viens pēc otra. Iepriekš te bija reālu cilvēku (ne atsevišķu pašizdomātu tēlu) reālas sarunas- caur smiekliem, strīdiem.. bet viss tas bija! Te bija vieta, kur, jo īpaši vakarpusē, bija patiesi aizraujoši pavadīt laiku! Vnm zinājām, ka pēc vakara jundas ieradīsies foršais Kuku, kkad pieslēgsies Ineta... un tā viens pēc otra, nesaukšu tgd vārdos. Tas te ir zudis. Savu daļu jau nostrādāja tas "erors", kas ik pa laikam atkārtojas, pie tam- ilgstoši, bet ne tas ir galvenais, manuprāt..

  1. 1
Guna a. 2. mai 2019. 14:52 Viņas atbildes

Pavasaro !   ļauži ...

  1. 0
Dzēsts profils 2. mai 2019. 17:14 Viņa atbildes

Cilvēki LV paliek mazāk. Nomirst un tik ātri neatdzimst. Tā nu tas ir

Autorizācija

Ienākt