Latviskā mentalitāte - kas tas ir?

25. sep 2010. 19:48

Vai to iespējams noraksturot? Kaut kā pa visiem kopā?

Atslegas vārdi: latvietība1, mēs8, kādi esam0

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 25. sep 2010. 19:56Viņa atbildes

protams - Latvieshi nav skaudiigi , komunikabli , vienmeer labaa noskanjojumaa , smaidiigi, sirsniigi  chakli darbos - kaa bites ( taa tautasdziesmaas teikts ) utt.
  pati labaakaa Tauta eiropaa!!!!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (3)

  1. 0
ieva g. 25. sep 2010. 20:31 Viņas atbildes

Katrs kas jūtas kā latvietis ir ar latvisko mentalitāti.Tas nenozīmē ,ka jāņos jāstaigā obligāti tautastērpā un jāpiedalās dziesmu un deju svētkos.Ja aizejot pastaigāties tu cieni dabu sev apkārt tu vari justies zemei pa kuru staigā piederīgs, tātad Latvijai.Latvijas valsts nav vainīga, kas ar to notiek,cerams,ka kādreiz tā pieredzēs kas tai  jau sen pienākas lepni par savu valsti cilvēki un pārticību.

  1. 0
Madara M. 25. sep 2010. 21:34 Viņas atbildes

Būtu interesanti izveidot "vidējo aritmētisko"  latvieti un papētīt tā mentalitāti....domāju, ka viņam piemitīs tādas īpašības, kā  augsta adaptācijas spēja un spēja izdzīvot jebkādos apstākļos.
Skaudība, nenovīdība lai paliek retiem indivīdiem.
...bet reāli tā tas nav...

  1. 0
Dzēsts profils 26. sep 2010. 01:59 Viņa atbildes

Kāda latviešu mentalitāte?!  Par 50 gadiem asinis sajaukušās ar krievvalodīgiem,runā krieviski visās lielajās pilsētās,latvietim patīk labāk runāt krieviski un Krievija to piespiež vēl tagad,20 gadus pie Brīvas Latvijas... K.Ulmaņa laikos varēja runāt par latviešu mentalitāti,kad svešu valodu nedzirdēja!!!

Autorizācija

Ienākt