Cik vienkārši vai ne?

9. dec 2009. 12:19

Vecie Ķīnas ārsti saka: "Lai turētos veselība, vēlmēm un nodomiem jābūt tīriem, jāizvairās no psiholoģiskiem satricinājumiem, no pārlieku liela seksa, no pārlieku lielas uztraukšanās un pārstrādāšanās."
Cik vienkāršas lietas, bet cik grūti realizējamas dzīvē?

9. dec 2009. 13:06

Pēc ārstu uzskatiem pārlieku liels sekss, tas vairāk attiecināms uz vīriešiem.....Piedzimstot mums katram līdzi tiek dots noteikts daudzums iedzimtās enerģijas - dzīves laikā tā klāt nenāk, šo enerģiju tikai tērējam. Tāpēc jātērē apdomīgi un prātīgi. Iedzimtā enerģija atbild par ilgu mūžu, skaistumu un labu veselību.
Sieviete iedzimto enerģiju fizioloģiski tērē dzemdībās un ar abortiem - vienas dzemdības ir līdzvērtīgas diviem abortiem. Vīrieši ar sēklas nopludināšanu.
Lūk tādas lietiņas Nothngman ar to lielo seksu!

9. dec 2009. 13:18

Nezinu Aivar par mūsdienu medicīnu, bet senajās Vēdās (no kurienes starp citu cēlusies arī mūsdienu medicīna) tieši tiek teikts, ka priekš vīriešu veselības ir kaitīgi (varbūt kaitīgi tas ir tā stipri teikts, labāk būtu laikam teikt veselību nelabvēlīgi ietekmē) katrā dzimumakta laikā beigt ar ejakulāciju! Nu negribas man sīkāk ieslīgt šī jautājuma iztitrzāšanā, bet par šo viedokli es esmu lasīju daudz un dikti.

10. dec 2009. 15:35

Gati, galvenais jau ir kvalitāte nevis kvantitāte, Tu laikam neesi neko dzirdējis par to 10x spēcīgāko baudu , kas seko pēc tām nebeigšanas reizēm un protams te ir runa par vienu partneri nevis visu ciemu!!

Atslegas vārdi: dzīv0

Labākā atbilde

  1. 1
ilze s. 9. dec 2009. 12:37Viņas atbildes

Tātad-no pārmērībām!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 1
Ilze B. 9. dec 2009. 12:44 Viņas atbildes

Pareģe Vanga atbildēja uz jautājumu,kā saglabāt pašu dārgāko - veselību...
- Nekādu īpašu padomu nav.Katrs taču zina,ko nevajag darīt. -
Tik vienkārši gan...

  1. 1
Dzēsts profils 9. dec 2009. 12:46 Viņas atbildes

Gan jā, gan nē. Pirmkārt, tās nav vienkāršas lietas. Otrkārt, ja iedziļinās, tad apgalvojums ir ņemts vēl no Konfūcija laikiem, kas galīgi neatbilst mūsu laikmetam. Treškārt, tas ir pārāk vispārināts.

  1. 1
Dzēsts profils 9. dec 2009. 12:48 Viņa atbildes

kas ir paarlieku liels sekss??? vispirms aatrumaa izlasiiju "stresa"... tad "seksa", tad noskurinaajos un lasiiju pa burtiem... s e k s a... acis platas, mute valjaa... lielais sekss ir kad triis valju mammas nokjer balto haizivi un piesmej to?

  1. 1
Aivars K. 9. dec 2009. 13:10 Viņa atbildes

a tagad medicīnā valda uzskats, ka visas slimības ceļoties no seksa trūkuma.. pat vēzis mēdzot ieperināties *šķīstā* miesā vairāk, kā grēcīgā..p manā jaunībā pie jebkuras kaites vainoja vitamīnu trūkumu..p

  1. 1
Dzēsts profils 9. dec 2009. 13:10 Viņas atbildes

katrai lietai savs mērs..bet mēs bieži vien nespējam sevi tais mēros noturēt...un tad iet pa gaisu čīkstēšana, ka slims tas un tas..bet paši jau vien vainīgi esam...

  1. 0
Dzēsts profils 9. dec 2009. 14:07 Viņas atbildes

Tā daļa par uztraukšanos gan laba - visi tiešām zina, ka viss sākas galvā un svarīgi ir kā uztveram notiekošās lietas...
es teikšu tā - zinu, zinu, visu zinu, bet ne vienmēr sanāk  

  1. 0
Gatis S. 10. dec 2009. 14:59 Viņa atbildes

JA BET DAKTERS MAN TEICA PAR BEIGSANU...NEVAR SSTRADAT BEZ REZULTATA...EJAKULACIJA IR REZULTATS.... IR ATSLABUMS...TAD JAU VAR CIEMATU PA NAKTI APSTAIGAT...UN ILGI VAR

Autorizācija

Ienākt