Mazliet par dzīvi...

16. dec 2009. 20:44

Jums nešķiet,ka mēs šajā dzīvē staigājam, kā pa naža asmeni? Labi, šodien mums ir viss, darbs,veselība,nauda. Bet rīt tu darbu vari zaudēt, smagi saslimt vai tevi var nobraukt mašīna un viss... feirāms, tā teikt. Droši vien daudzi  tam nepiekritīs, bet tā nu man šķiet.  

Atslegas vārdi: Dzīves ceļš.0

Labākā atbilde

  1. 1
Guntis O. 16. dec 2009. 22:49Viņa atbildes

Filozofiskas dabas jautājiens... tikai Tava nostāja gan dikti pesimistiska. Tev trūkst drošības sajūtas par rītdienu? Daudziem tā ir līdz brīdim, kad sāc saprast, ja labi uzvedīsies, neslinkosi un nelietosi grādīgos - darbs nezudīs. Veselība turēsies, ja neļausi dusmām vaļu, neapvainosies, nenodarīsi kādam pāri un vairāk smaidīsi. Bail no sabraukšanas? Vai kādu esi piekāvis, uzdevis pa ķobi, ka baidies? Sabrauc un savaino tikai tos cilvēkus, kuri paši izstaro agresivitāti attiecībā pret citiem.
Atvaino, ka tik gari, kaut arī sakāmā vēl daudz, taču šoreiz vielas pārdomām pietiks. Jā, Tu jautāsi, no kurienes es izrāvu šos "slima suņa murgus", kā daudzi dēvē manas prātulas, tad teikšu - no savas pieredzes un Skolotāja priekšā teikšanas!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 3
Dzēsts profils 16. dec 2009. 20:50 Viņas atbildes

Dvēsele ir nemirstīga un, ja parūpējamies par tās pestīšanu, tad nav nozīmes šīs dzīves problēmām. Paļāvība, ka Dievs labāk zina, kas kuram nepieciešams (pārbaudījumus ieskaitot), dod drošības un stabilitātes sajūtu!

  1. 3
Dzēsts profils 16. dec 2009. 20:57 Viņas atbildes

Nu kāpēc man šodien vajadzētu  iespringt par to KAS BŪS?... Nav ne jausmas- kad vēl būs un vai būs...  
Man ir ŠODIENA! Esmu laimīga par to, ka mana šodiena ir tieši tāda un ne citāda     Man sasodīti labi padodas dejošana uz naža asmens!  

  1. 2
Nikita T. 16. dec 2009. 20:49 Viņas atbildes

Piekriitu Tev, tas noziimee, ka katrs dzīves mirklis ir pilnveertiigi jaaizdziivo, jaaizbauda un jaanoveertee, lai dziive mums nepaietu secen un daudz kas paliktu nepieredzeets un nepiedziivots ... liktenis ir Dieva un muusu pashu rokaas

  1. 1
Burvīgā D. 16. dec 2009. 21:57 Viņas atbildes

Nu nesaslimsi, mašīna nenobrauks, vienīgi darbu vari pazaudēt. Būs jāiet vergot par mazāku samaksu... Pēc varbūtības teorijas. Kad slikti rādās labi būs. Pārmaiņu laikos ir iespēju varianti. Vareni.

  1. 1
Dzēsts profils 16. dec 2009. 22:32 Viņas atbildes

Taisnība...šis ir smagu pārmaiņu laiks...un ļoti daudz atkarīgs no katra konkrēta cilvēka...kā paši visu uztveram, cik spējam būt pacietīgi, cik apsviedīgi, jo pārmaiņu laiks ir arī iespēju laiks...:)

  1. 0
inga p. 16. dec 2009. 20:51 Viņas atbildes

jaa...nu ir tev taisniiba
...bet taa jau ir dziives saals...mees nekad nezinaam un arii neuzzinaasim,kas sagaida mus riitdien ...tikai paslaik taas drosiibas sajuutas gan truukst...diemzeel...taapeec jau nevar ne mirkli atslaaabt,visu laiku jaabuut nomodaa...tas laikam arii ir tas dzinulis muusu dziives

  1. 0
Dzēsts profils 17. dec 2009. 01:29 Viņas atbildes

Gan jā, gan nē. Bet pareizi būtu dzīvot gan vienai dienai, gan visam mūžam. Tātad katru dienu nodzīvot tā kā tu vēlētos iespēju robežās un tai pat laikā sadzīvot ar līdzcilvēkiem un draudzenēm. Bet te jau nu katram ir galva uz pleciem un būtu jāzin, kā baltu atšķirt no melna un kā pareizi mixēt, lai nebūtu nekas jānožēlo pēdējās elpas brīdī.

Autorizācija

Ienākt