Vai esi iepazinies ar bagātīgo informāciju sadaļā "Drošība un privātums"?

23. sep 2009. 06:47

Sarkasms? Mežonīgs!!!
Ja palasa dažus jautājumus, atbildes, komentārus blogos - riebjas!
Interesanti? Diez vai!,
Šādās reizēs man īpaši žēl vecās versijas, kurā bija tik mierīgi un labi...  Jā, jā, jā, zinu - pieradīsi, būs labi. Esmu jau pieradusi, bet labi nav.

Atslegas vārdi: informācija2, drošība2, privātums0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 23. sep 2009. 07:46Viņas atbildes

sadaļā norādīts uz iespēju bloķēt sev nepatīkamu personu, līdz ar to arī blogu ēterā izvairīties no riebeklībām. bet jau vakar teicu, ka pat šo niecīgo iespēju izmanto retais. ja redzat, ka cilvēks citiem raksta riebeklības, tad taču varat pieslēgt elementāro tālredzību, ka arī jūsu blogs nav pasargāts. tad nu knikt un bloķēt, negaidot, kad saņemsiet *laba vēlējumus* savā adresē. tāpat, ja pamanāt citam veltītās riebeklības, nav labpatikā jānovēršas, ka (tfu tfu) tas nebij jums domāts. tā vietā iesaku klikot aili ! Nosūdzēt. nekā sarežģīta.

man vecajā versijā nemaz nebij mierīgi un labi. vienīgais, kas man šobrīd te ne īpaši simpatizē, ir draugu lenta, kur uzrādās manas aktivitātes. tur varētu ieviest liegumu. ja ne visam, tad vismaz daļēju, kā tas ir draugiem.lv portālā. bet gan jau. pieņemu, kas tas ticis veidots kaut vai tādēļ, lai nebūtu pašiem jāokšķerē drauga ieliktās jaunākās bildes, bet viss uzreiz būtu pamanāms.
prieks, kur tu rodies?! :))

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (2)

  1. 1
Dzēstss P. 23. sep 2009. 08:42 Viņa atbildes

Reizēm jau liekas,ka vienai daļai tā ŠMUCE ,kā kūka-klusēdami štopē māgā!
-Tagad pat-tas perversulis uzklupis *kornēlijai parastai*,bet vai kādam ienāca prātā-iet un vienkārši palīdzēt???-nē,katrs tup savā stūrī-tā teikt-ne mana cūka,ne mans rožu lauks!

  1. 1
Aigars . 23. sep 2009. 09:20 Viņa atbildes

ku te visi ir urkšķīgi, burkšķīgi un neapmierināti. laikam mamma bērnībā nenopirka iemīļoto lācīti:)))
fū, nesaprotu ar kuru galu domāja šī portāla veidotāji? bet šobrīd jau it viss tiek sagrauts pilnībā vai daļēji un pēc tam būvēts no jauna ar visām kļūdām. šamejie laikam pielāgojas Latvijas kopējai situācijai:DDD

Autorizācija

Ienākt