1ПонравилосьStrelec С. Его блог (44)

Vēža ārstēšana ! Vēzis ir sēne, kuru izraisa Candida.

29 октября 2011 10:54

  
   "   Sēnītes, it īpaši Candida, aug un attīstās, ēdot un šķīdinot saimnieka ķermeni (tavu). Tai arī nepieciešams tavs ķermenis, lai vairotos, jo Candida viena pati to nespēj. Nav brīnums, ka hroniska noguruma brīžos, kurus bieži var attiecināt uz Candida kolonizāciju, cietējs jūtas tik slikti gan fiziski, gan psiholoģiski.”
Tullio Simoncini saka, ka vēzis ir Candida sēnīšu infekcija un ka vispārpieņemtais medicīniskais skaidrojums par vēzi kā šūnu nepareizu darbību ir aplams. Simoncini ir onkoloģijas (audzēju ārstēšanas), diabēta un metabolisko traucējumu speciālists, bet patiesībā viņš ir kas vairāk. Viņš ir īsts ārsts, kurš cenšas atklāt patiesību savu pacientu labā un atsakās atkārtot kā papagailis oficiālo versiju, par to, kas ārstiem būtu jādara un jādomā. No tā brīža kopš viņš iesaistījās medicīnā, viņš saprata, ka kaut kas visā vēža ārstēšanas procesā bija nopietni jāmaina:
        
             http://www.curenaturalicancro.com/

•    Imūnsistēma parasti kontrolē Candidas šūnu vairošanos, bet, kad imūnsistēma tiek iedragāta un vājināta, tad Candida spēj attīstīties un izveidot koloniju;
•    Beigu beigās Candida pārņem kādu orgānu, un imūnsistēmai ir uz šiem draudiem jāreaģē citādi;
•    Un šis „citādi” nozīmē imūnsistēmai uzbūvēt aizsargbarjeru no sava paša ķermeņa šūnām, un šo audzēju mēs saucam par „vēzi”.
        
   Bet pavērojiet, kas noticis- vēža slimnieku skaits ir strauji palielinājies. Ir sācies aprēķināts karš pret cilvēka imūnsistēmu. Imūnsistēma tiek nepārtraukti vājināta ar pārtikas un dzērienu piedevām, ķīmisko lauksaimniecību, vakcinācijām, elektromagnētiskajām un mikroviļņu tehnoloģijām un frekvencēm, farmaceitiskām „zālēm”, modernās „dzīves” stresu un tik daudz ko citu. Kādas aizsargspējas varētu būt šodienas bērniem, ja viņiem tiek potētas 25 vakcīnas un to dažādās kombinācijas pirms viņi ir sasnieguši 2 gadu vecumu, kamēr viņu imūnsistēma tikai veidojās un attīstās? Šādi Iluminātu ģimenes vēlas izraisīt populācijas masu nokaušanu- izārdot ķermeņa dabisko aizsardzību pret slimībām. Un kas iznīcina imūnsistēmu ātrāk nekā jebkas cits?

    Simoncini saprata, ka pretsēnīšu zāles nelīdz, jo, lai sevi aizsargātu, sēne ātri pārveidojas un mutējas, un ar laiku pat sāk pārtikt no tām zālēm, kas bija parakstītas tās nogalināšanai. Tā vietā, Simoncini atrada kaut ko daudz, daudz vienkāršāku- nātrija bikarbonātu. Jā, galveno sastāvdaļu vecajā labajā dzeramajā sodā (bet es uzsveru- ne pašu dzeramo sodu, kurā ir arī citas sastāvdaļas). Viņš to izmantoja, jo nātrija bikarbonāts ir spēcīgs sēnīšu iznīcinātājs, un, pretēji zālēm, Candida nespēj tam pielāgoties. Pacientam tiek iedots nātrija bikarbonāta šķīdums orāli un iekšēji ar endoskopa palīdzību (gara, tieva caurulīte, ar kuras palīdzību ārsti redz ķermeņa iekšpusē bez operācijas). Tas ļauj nātrija bikarbonātu novietot tieši uz vēža sēnītes. Senie ēģiptieši zināja par pretsēnīšu vielu dziednieciskajām īpašībām, un tūkstošiem gadu atpakaļ sarakstītās indiešu grāmatās pat ir ieteikts lietot spēcīgas iedarbības sārmus vēža ārstēšanai. Gadu laikā esmu dzirdējis, ka vēzis nespēj parādīties sārmainā vidē, un tagad ir skaidrs kāpēc- tas nogalina sēnīti. Tieši tāpēc lielais vēža slimnieku skaits atspoguļo arvien pieaugošo cilvēku skābo uzturu. Būtu labi veikt pH testu, un, ja tavā ķermenī ir skāba vide, būtu viedi kaut ko darīt lietas labā.
      

Ключевые слова: veselība7049, mīlestība34028, izoterika4, cilvēce.0

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (6)

Inga G. 10 декабря 2012 01:06

...domāju, ka jeb kuram sevis mīlošam cilvēkam vajadzētu zināt vismaz dažas elementāras lietas par savu organismu un  veselību......varbūt pirms kādu izsmiet vērts jums visiem paskatīties, tai pašā internetā un noskaidrot, ka vēžu šūnas mīl vairoties tieši skābā vidē, bet soda taisa šo vidi sārmainu....vai tiešām neviens no jums ne reizi nav taisījis izslavēto  "šipučku",..... kas lielisks piemērs, ....tieši soda  neitralizēt kuģņa skābi.
1931.gadā cilvēks saņēma Nobela miera prēmiju par to, ka atklāja kāpēc rodas vēzis: no organisma pārskābināšanās, no skābas vides organismā, kad starpšūnu membrānām vairs nepiekļūst skābeklis un rodas sēnīte. Skābju-sārmu balanss ir ļoti būtiska lieta: tas ir atšķirīgs gan venozajās, gan arteriālajās asinīs, gan siekalās, urīnā, limfā utt.

Удалённый пользователь 30 октября 2011 10:45

Netik sen viens no šejieniešiem  bija aizrāvies ar vēža skaidrošanu ar parasto sēņu sporu laidelēšanos un nosēšanos uz cilvēka ķermeņa, tapat- ieteica visiem lietot etiķi- skābināšanai ,un tad jau gan būsot viss okey. Nu ir jauna versija- kas no kā rodas, un kā jāārstējas...   Diemžēl tik vienkārši viss nav ..  

Удалённый пользователь 29 октября 2011 17:35

Чушь

Удалённый пользователь 29 октября 2011 12:39

Serый К. 29 октября 2011 12:09

   Правильно, в зад её!  Там она в геморрой превратится!  А геморрой лечится и очень даже успешно!
   Не удивлюсь, если эта Candida. станет кандидатом на Амигосе!!!

Удалённый пользователь 29 октября 2011 11:58

А кому выгоден миф о великой искусительнице всеобитательнице Кандиде?
Так и хочется прикрикнуть- Кандида! В зад!В зад! Там твоё место!  
А то ведь народ и вправду потянется, запустится до последней стадии и вымрет, к едрене фене. Ну если Кандиду прословляют, то мож кому-то это и надо.

Авторизация

Войти