Aina S. 26 октября 2023 10:02 Её ответы

Galvassāpes

  1. 0
Aina S. 23 июля 2015 12:41 Её ответы

noteikti man ir

на вопрос Vai tevi kāds sargā ? от Raimis R.
  1. 0
Aina S. 3 ноября 2012 08:47 Её ответы

Noteikti,ja tā ir liktenīga

  1. 0
Aina S. 26 октября 2012 18:22 Её ответы

MAN ARĪ BILDES IR MANAS UN VISS PĀRĒJAAIS UN ES VISPĀR NESAPROTU TAVU JAUTĀJUMU,aNDREJ,PIRMS TO UZDOD IELIEC SAVU