Filosofija- jeb ierosinaajums politikjiem/

25. nov 2009. 17:59

Varbuut nevajadzeetu celt nodokljus, bet varbuut taapataas, kaa Ulmanjlaikaa paarnjemt Valsts paarvaldee alkahola monopolu/

Un veel viena doma- taa kaa mees vairs nevaram (vismaz pagaidaam) pretendeet uz tehnologjiski attiistiitu razhoshanu Valstiskaa liimenii, tad varbuut vajadzeetu panjemt veel paaris miljardus krediitaa un saakt attiistiit nanotehnologjijas vai arii robotbuuvnieciibu, vismaz taadaa gadiijumaa buutu lielas perspektiivas/

Ja arii tas neder, tad atpakalj pie agraaraam lietaam- vareetu razhot galju, pienu, sviestu utt, bet tikai augstaakajaa kvalitaatee, tas ir peec veco laiku metodeem, bez jebkaadiem piemaisiijumiem, geenu inzheneerijaam, kjiimijaam, kjimikaalijaam, utt (Eksportam)/

Atslegas vārdi: Šis un tas1208

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Nikolajs B. 25. nov 2009. 22:22

jā,bet filosofijas pamatlicēji bija tieši senie grieķi un filosofijā pat pastāv uzskats,ka pēc Platona nekas jauns vairs nav izgudrots - visa pārējā filosofija esot Platona filosofijas skaidrojums.
  un kāda vispār nozīme,kas ir  vai kas nav starp dzīvajiem,galvenais ir tas,ko šie cilvēki ir atstājuši nākamajām paaudzēm.
  par reliģiju runā tikai tu,ja kas

TheCad T. 25. nov 2009. 22:00

Atkal tu pa savu religjiju/
Tie tavi nosauktie cilveeki (iznjemot triis- laikam), vairs nav starp dziivajiem/

Nikolajs B. 25. nov 2009. 21:41

nu vispār nē,ja tu domāji filosofus,tad ...platons, sokrats, pitagors bija veģetārieši...
  Pitagors esot teicis: “Kamēr cilvēks būs nežēlīgs dzīvo būtņu iznīcinātājs, tikmēr viņš nepazīs veselību un mieru. Kamēr cilvēki nokaus dzīvniekus, tikmēr viņi nonāvēs arī viens otru. Kas nāvi un sāpes sēj, nevar cerēt uz mīlestību un prieku.”

“Nedaudzie filozofi-veģetārieši cilvēcei ir vairāk devuši nekā visi gaļas ēdāji kopā,” atzina F. Nīče . cik zinu Nīče arī esot bijis veģetārietis.
  un ja tu gribi vēl,lūdzu: Leonardo da Vinči, I. Ņūtons, Voltērs, B. Franklins, Ž. Ruso, R. Tagore, A. Einšteins, Šellijs, Mahatma Gandijs, Breds Pits, Džons Lenons, Ļevs Tolstojs, Stings, Mārtins Luters Kings, Marks Tvens, Ringo Stārs, Džordžs Harisons .
  

TheCad T. 25. nov 2009. 21:30

Taapeec ka filozofi ir tumsonji, kas galju eed/

Nikolajs B. 25. nov 2009. 19:48

vispār filosifija rakstās ar "s" - grieķiski tas nozīmē gudrības mīlestība,bet filozofija (grieķiski - zofos) nozīmē tumsas mīlestība.... ja kas.

TheCad T. 25. nov 2009. 19:12

Es tevi Kaspar shajaa gadiijumaa taa liidz galam neizpratu/
Par kuru no maniem ierosinaajumiem ir runa?

Kaspars B. 25. nov 2009. 19:05

Bet kā tad krīze? Kā lai nopērk bankrotējušos uzņēmumus, īpašumus u.c. labumus par bankrota cenām? Nu tikai iedzenot visus krīzē.

TheCad T. 25. nov 2009. 19:00

Nu pirmaam kaartaam, tev neviens neaizliedz razhot tos tavus "drāzeņus", kaa rezultaataa ar kaadaam tiesiibaam tu vari shajaa gadiijumaa kaut ko paarmest? Jo shaa saucamaa bloga ietvaros es vairaak domaaju, rakstiiju par izeju no kriizes, nevis par kautkaadaam religjiskaam nostaajaam utt/

Nikolajs B. 25. nov 2009. 18:24

tavā skatījumā taču kāda šķirba no kā nauda nāk vai ne?  
nu tad kada atšķirība nauda par drāzeņiem vai līķi?

Nikolajs B. 25. nov 2009. 18:23

kur ir reliģija?

TheCad T. 25. nov 2009. 18:18

Elizabet, nu kas taa pa lietu, Valstii kriize, bet tu atkal pa savu religjiju vien domaa/

Nikolajs B. 25. nov 2009. 18:14

varbūt tomēr drāzeņus?

Autorizācija

Ienākt