Atklāta vēstule LR ģenerāl-prokuratūrai

29. nov 2010. 15:40

      Lasot, virsprokurora E. Zvejnieka parakstīto prokuratūras viedokli, kas publicēts «LL» 12. numurā, tas manī izraisīja izbrīnu un sašutumu, kas liedz klusēt.
       Nu kā var nesaprast notiekošo ģenerālprokuratūra? Vai izteikties, ka nesaprotot. Varbūt domājat, ka mēs, latvieši, neko nesaprotam? Tad maldāties!
       Jūs atsaucaties uz likumiem: ANO Vispārējās cilvēka tiesību deklarācijas prasības, uz Latvijas KK pantiem. Par kriminālatbildību: «...uz nacionālās goda un cieņas pazemināšanu, par pilsoņu tiesību tiešu vai netiešu ierobežošanu vai tiešu vai netiešu priekšrocību radīšanu pilsoņiem, atkarībā no viņu rases vai nacionālās piederības.» Bet es, latviete, daudzās paaudzēs Latvijas pilsone, izjūtu vislielāko šo tiesību un likuma pārkāpumu pret sevi, pret savu tautu, visiem latviešiem. Mēs visvairāk esam pazemoti, apspiesti, beztiesīgi, netiek ievērotas mūsu nācijas tiesības savā zemē, mūsu Latvijā. Pret mums visu laiku notiek cilvēktiesību pārkāpumi, visus šos gadus tiek veikts genocīds. Pret šo varu, valdību, kas to veic, jau sen vajadzēja sākt kriminālvajāšanu un saukt pie kriminālatbildības. Kāpēc to nedarāt? Turpretī cittautieši, nepilsoņi šeit, Latvijā, ir priviliģētā stāvoklī. Priviliģētā stāvoklī ir okupantu pēcteči, kolaboranti, mankurti. Viņi dzīvo bagāti un aplaupa pamatnāciju – latviešus, kuru jau Latvijā ir palicis tik maz. Viņi izlaupa, izpārdod Latviju, ir pie varas. Zagšana, laupīšana viņiem ir dzīves norma un mērķis. Viņi pieņem likumus, kas vērsti pret latviešiem. Vai tad to Jūs nesaprotat? 20. jūnija radioraidījumā «Svētrīts» mācītājs ļoti pareizi raksturoja šodienu: «...vēl nekad nav mūsu tautas vēsturē bijusi tik liela tautas izmiršana..., mēs strauji, pilnīgi vertikālā kritumā ejam bojā...» Bet Jums, prokuroriem un citiem kārtības «uzturētājiem», tas neko neizsaka? Varbūt atrodaties kādā īpašā Latvijā? Varbūt esat nopirkti? Bet tas jau ir skaidri redzams, ka esat uz vienu roku ar tiem, kas veic genocīdu Latvijā pret latviešiem, veic apzināti, klusām un viltīgi. Tad ziniet, ka arī Jums būs reiz jāatbild! Būs jāatbild par noklusēšanu, noziedzīgu bezdarbību, kad tiek veikti noziegumi pret cilvēci šeit, Latvijā, tagad. Mēs ļoti labi saprotam, ka neesat bez vainas. Vēl Jūs tiesās vēsture. Vēl Jums būs jāatbild Dieva priekšā. No tā Jūs neizbēgsiet!
       Kāpēc neveicat kriminālvajāšanu pret okupantu pēctečiem par viņu draudiem Latvijā: «Nosist latvieti ir tas pats, kas iestādīt koku, apzaļumosim mūsu Latviju»? Vērmaņdārzā paustās necilvēcības, draudot latviešus pakārt. Acīmredzot tas Jūs neuztrauc. Toties veicat kriminālvajāšanu pret cietušajiem, latviešiem, kas negrib mirt klusējot. Latvijā nav kur griezties un meklēt aizsardzību. Es apsūdzu Latvijas varu un Jūs visus, kas esat atbildīgos posteņos, pasaules priekšā.

Zaiga Purviņa,
Cesvainē
1999.g.
Avots: http://home.parks.lv/leonards/latvietis/17_julijs/lapa7.htm

Kas ir mainījies kopš 1999. gada?

Atslegas vārdi: politika3025

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 29. nov 2010. 15:52


"Dažreiz apbrīnojami ilgu laiku viennacionāla valsts var pārciest sliktas pārvaldes režīmu, neaizejot bojā. Bieži vien varētu likties, ka organismā vairs nav ne mazāko dzīvības pazīmju, ka tas jau ir miris vai arī atmirst, bet pēkšņi izrādās, ka nāvei nolemtais atkal cēlies un sācis izrādīt apbrīnojami nesatricināma dzīvīguma pazīmes."
/Ā.Hitlers. Mana cīņa./

Vasilijs P. 29. nov 2010. 15:50

CIP meitenes!Milu!Esiet uzmanigas no...varda nenosauktais...

Vasilijs P. 29. nov 2010. 15:42

Tas pats variants-WikiLeaks PSRS atvalinato un Jauniesu Organizacija,kura atrodas Kaiminos un nodarbojas ar Zinu Montazu.

Autorizācija

Ienākt