Vai esam brīvi no PSRS turpinājuma?

8. mar 2011. 10:02

           Negatīva propaganda attiecībā uz 16. martu, kā arī dažāda līmeņa aicinājumi leģionāriem atteikties no gājiena pie Brīvības pieminekļa, bet klusi šo gājienu organizēt pilsētas nomalē, ir vardarbība pret dzīvi palikušajiem varoņiem, pret demokrātiju, pret veselo saprātu un galu galā pret patriotisko jūtu vārgajiem aizmetņiem simtiem gadu verdzinātajā vidusmēra latviešu dvēselē. Tas, ka arī krievu komunistu okupācijas gados leģionāriem bija jāslapstās pa tumšām pilsētas nomalēm, liek nonākt pie baismīga secinājuma: toreizējo un, tagadējo varas pārstāvju rīcībā var saskatīt kaut ko kopīgu, un proti, kādas patriotiskas ļaužu grupas apzināta izslēgšana no elementārās politiskās aprites.

        16. martu un leģionāru gājienu var nosodīt tikai Latvijas un tās neatkarības ienaidnieki.
           Mēs aicinām visus tos, kas apzinās, ka no vergiem ir pārtapuši par brīviem cilvēkiem, droši un pārliecināti, ar lepnumu par savu rīcību piedalīties 16. marta gājienā no Doma baznīcas uz Brīvības pieminekli.

Avots: http://home.parks.lv/leonards/latvietis/08_marts/l…

kopš 1999. gada, kad
Rīgas Polītiski represēto biedrība izplatīja aicinājumu kuŗā ir augstāk esošie vārdi,
nekas nav mainījies. Kā katru gadu vadošie polītiķi aizliedz 16. marta gājienu. Biedē ar drošības policijas atzinumiem par bīstamību. Meli. Jau iepriekš pierādījies.  biedē ar to, ka mēs netikšot saprasti. Saprastu, ja vien mēs pietiekoši skaidrotu. Tas ir Ārlietu ministrijas pienākums. Ja arī pēc skaidrošanas nesaprot, tad tas norāda uz nevēlēšanos saprast. un draugi tā nedara.
Šogad gājienu aizliedza Rīgas pilsētas izpilddirektora pienākumu izpildītājs Māris Kalve ( http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/368862-premjers… ) Viņa tālr:
67012284 ( http://www.riga.lv/lv/Systems/OfficialsCatalog/Def… )
16. marts, cita starpā ir kļuvis arī par nacionālo spīta dienu.
Tiekamies gājienā. Atļautā vai neatļautā, aizliegtā vai neaizliegtā, sankcionētā vai nesankcionētā.
Par Latvijas neatkarības ideju.

Atslegas vārdi: 16.marts5

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt