Īsa pamācība dāmām, ja vīrieši būtu ... runči…

14. mai 2011. 16:35

Nav jau noslēpums, ka sievietes vīriešu kārtas īpatņus dažreiz mēdz salīdzināt ar runčiem. Runči, kā zināms, mēdz būt dažādi… dažādu šķirņu, pasugu, ar savām rakstura iezīmēm, atšķirīgu ārējo izskatu un īpatnībām. Lai dāmas varētu viegli un nekļūdīgi noskaidrot, pie kādas "runču kategorijas" pieder viņas izredzētais, izveidojām šādu klasifikācijas sistēmu. Varbūt noder.

Runcis Begemots
Ja neesat lasījušas Bulgakova "Meistaru un Margaritu", tad noteikti to izdariet. Šajā romānā sastapsiet melnu un lielu runci vārdā Begemots, kurš vienmēr iekuļas dažādās ķezās. "Runcis Begemots" vienmēr ir jautrs, pat bravūrīgi noskaņots, tomēr aiz šīs maskas slēpjas smalks romantiķis. Ar viņu vienmēr būs jautri - kompānijas dvēsele, tā teikt. Sēdēšana uz soliņa un raudzīšanās mēnesnīcā, tas nebūs viņa stilā. "Runcis Begemots" mīl modīgus tusiņus un izpriecas - jo trakulīgāk, jo labāk.

Ja laikus spēsit no sava "Runčas Begemota" atgaiņāt citas kaķenes, tad jums būs ko atcerēties vecumdienās.

Strīpainais (Latvijas parastais) runcis

Pretēji tam, ka vairums noteikti uzreiz iedomājas gar miskastēm klīstošu, nožēlojama paskata ruņčuku, sacīsim, ka "strīpainā" raksturojošā iezīme ir nevis bomžošanās, bet gan praktiskums. "Strīpainais" prot dzīvot saimnieciski un vispār ir meistars uz visiem darbiem. Šādas īpašības mīt gandrīz katrā Latvijas "strīpainajā", jums tikai jāprot atmodināt viņā snaudošās spējas.

Flirtam un mīlas piedzīvojumiem "strīpainais" īsti neder, jo priekšroku dod nopietnām attiecībām. "Strīpainais" ir orientēts uz tradicionālām ģimenes vērtībām. Fantastiska!

Runcis stāstnieks

Profesionāls pavedējs, kurš apbārstīs jūs ar komplimentiem un jaukām dāvaniņām. Parasti nav agresīvs un piesaistīs jūsu uzmanību ar savu apburošo šarmu. Rūpējas par savu vizuālo izskatu - bieži apmeklē frizieri un nebrīnieties, ja sacīs, ka pēcpusdienā bija ieskrējis solārijā vai uz relaksējošas masāžas seansu. Nepārspējams pavasara sezonas mīlnieks un noslēpumainu romantisku mīlas attiecību burvis. Diemžēl ... uz nopietnākām attiecībām nav spējīgs. Der marta mēneša izklaidēm, bet aprīlī varat viņam nosūtīt atvadu SMS.

Runcis zābakos

Vienmēr aizņemts, kam nav laiks domāt par sievietēm - atvainojiet, "kaķenītēm", tomēr kaut kādā mistiskā veidā spēj iegūt zināmu stāvokli viņu acīs. Un tas nebūt nav nekāds pārsteigums, jo "runci zābakos" varam raksturot kā cēlsirdīgu bruņinieku, kurš vienmēr izlīdzēs dāmai. Pirmajā vietā gan vienmēr viņam būs darbs un draugi. Ja vēlaties iekarot viņa sirdi, tad izrādiet atturību, - to ievērojis, viņš izrādīs maksimālu enerģiju, lai iekarotu jūs.

Kaķis, kas staigā, kur pašam patīk

Mūžīgais vecpuisis, kurš baidās nopietnu un ilgstošu attiecību. Lai cik tas neizklausītos dīvaini, pat uz šo tipāžu iedarbojas pavasara maģija. Patiesībā viņš ir gatavs mīlēt, tikai neprot. Ja spēsit nemanāmi pārņemt iniciatīvu savās rokās, tad panākumi jums būs garantēti!

Runcis Bazilio

Viņam sievietes nav mērķis, bet tikai līdzeklis. Pirmkārt viņš domā tikai un vienīgi par savām interesēm. Tai pašā laikā ir viegli ietekmējams un līdzās psiholoģiski stiprākai sievietei nonāks "zem papēža". Ja pratīsit viņu pieradināt un izdresēt, tad mīlas romāns noritēs diezgan patīkami. Neesiet pārsteigta, ja ieraduma pēc viņš kādu reizi restorānā centīsies nozagt sudraba dakšiņu vai izķeksēt no kādas kabatas kredītkarti. Ieradumi tik ātri nemainās, bet savu var panākt ar dzelžainu dresūru.

Runcis prātnieks

Darbalkoholiķis, jo viņa diena saplānota līdz vēlai nakts stundai. Aplidos jūs bez lieka romantisma. Diezin vai jums izdosies saistīt viņa uzmanību vairāk par datorpeli, bet neuztraucieties - citas meitenes viņu interesē vēl mazāk.

Češīras kaķis

Nav iespējams pretoties viņa magnētismam un gandrīz hipnotizējošam acu skatienam. Liktenīgais vīrieties, ironisks filosofs, smalku komplimentu meistars. Lielākā daļa sieviešu pašas krītīs viņa apkampienos. Kopā ar viņu jūs jutīsities kā karaliene. Un ja arī kādu dienu "Češīras kaķis" pazudīs, viņa smaids vienmēr paliks ar jums.

P.S. Izturieties pret saturu ar humoru un nekādā gadījumā savam mīļotajam vakariņās nepasniedziet kaķu barību.

Atslegas vārdi: dzive38593

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Vilks V. 15. mai 2011. 01:34

  

Dzēsts profils 14. mai 2011. 17:53

Labs apcerējums   man patīk

Dzēsts profils 14. mai 2011. 17:45

...peļuk - nekad, ne mūžam...čmok, mur, mjau

Alise .. 14. mai 2011. 16:44

..kas vainas kaķa barībai?...ja ar mīļumu pasniegta...

Autorizācija

Ienākt