latvieši pret Islāmu

6. okt 2011. 19:12

Autors: Abu Safija
Datums: 06.09.09. 18:23

Karš afganistānā nesākās pēc bēdīgi slavenā 9/11.šis nav karš pret terorismu ,šis ir karš pret Islāmu.Pret starptautisko terorismu karo mudžāhidi visos laikos un visās pasaules malās.Karš,kuru veic NATO(North American Terorist Organisation) ir mūžīgā kara,kas ir norisinājās vienmēr ,karš starp Dieva un Sātana kalpiem turpinājums.Diemžēl latvija pašlaik ir nostājusies nolādēto pusē.
Vai tad ASV korporācijām būtu izdevīgi cilvēki, kas uzskatītu viņu ražotās preces un pakalpojumus par bezjēdzīgiem?
Ja cilvēki atsakās pirkt alkoholu, cigaretes, filmas, mūziku, klubus, nevajadzīgas mantas, tad, protams, korporācijas cīnīsies lai Islāms neienāk cilvēku dzīvēs, un lai cilvēki turpina savu iegribu un mantu pielūgšanu.
Šim biznesam ir bail, ka vairāk muslimu praktizēs Islāmu, ka vairāk nemuslimu kļūs par muslimiem. Šiem Dieva aizmiršanās preču un pakalpojumu sniedzējiem nav bail no reliģijām, kas neietekmē cilvēku, viņa dzīvesveidu.Tas bizness, kas ir sātanam par prieku, tas patiesi neuztraucas par tiem, kuri sevi dēvē par ticīgiem, bet nemaz pat necenšas ievērot Dieva norādījumus.
Lielais bezjēdzīgu vai pat ļauno lietu bizness uztraucas, ja viņi iztērē miljardus lai ieskaidrotu, ka Nike, Puma vai Adidas ir vislabākie, bet te cilvēks pieņem Islāmu un visi reklāmas centieni pēc brītiņa tiek izsviesti un cilvēkam ir pilnīgi vienalga par brendu.vai to, ka „Gillet-labākais vīrietim!!”” Vēl jo vairāk, šis cilvēks uzstāda Dieva, nevis kompānijas, norādītus kritērijus apģērbam.,mājoklim un atpūtai.
Un tā vietā lai apreibis vazātos ar vazaņķēm un uzturētu savu piegulētāja dzīvokli, šis apprecas un dzīvo ģimenē, kuras tēriņi uz vienu cilvēku ir mazāki. Un šim nevajag TV un mūziku, un šim nevar ieskaidrot visas tās nejēdzības un tumsonības, kurās balstās liela daļa patērētājsabiedrības. Noteikti lielais bizness vērsīsies pret Islāmu, kurš ir pilnīgā pretrunā ar patērētājsabiedrības "vērtībām" un mērķiem. Tā kā muslimu sabiedrību Islāma praktizēšana bija vājinājusies, tad Rietumiem izdevās okupēs bez reliģijas palikušos vājos muslimus. Tomēr mūsdienās Islāma praktizēšana muslimu sabiedrībās spēcinās un aizvien spēcīgāki ir centieni nomest Rietumu un viņu vietējo pakalpiņu jūgu. Islāms patiešām nemīl vardarbību un karu, bet apspiestība, tirānija ir sliktāka par karu - vēršanos pret to.
Cita lieta, ka mūsdienu muslimi nav nekādi Islāma nesēji. Mūsdienu muslimi paši ir iekrituši Islāma ignorēšanā un dažkārt ir pat šausmonīgāki nekā rietumu tumsoņas. Tāpēc mūsdienās nemaz nevar runāt par muslimiem kā gaismas nesējiem, jo muslimi nav tikuši galā ar savām problēmām.Muslimi ir okupēti un nepārvalda savas sabiedrības. Teju visas valstis - vai tā ir Ēģipte, Maroka, Jordānija, Pakistāna vai jebkura cita ir diktatora vai karaļa pārvaldīta. Un šie diktatori un karalīši ir ASV draugi - muslimu ienaidnieki, kuri ar saviem pakalpiņiem nospīdzina tautu.,tai skaitā tagadējais Afganistānas prezidets. Šie diktatoriņi nevis ceļ šīs valstis bet gan grauj, jo neizglītotus ļaudis ir vieglāk pārvaldīt.
ASV ir liekulības impērija. ASV visu laiku stāsta, ka vēlas demokrātiju, bet nekad to nevēlēsies muslimu zemēs, jo muslimu izvēle būs neizdevīga ASV. Muslimi nemīl savu ienaidnieku - ASV, tāpēc muslimu sabiedrību izvēle nebūs izdevīga ASV, jo brīvas no netiešās okupācijas muslimu sabiedrības kļūs spēcīgas, vienlaikus mazinot Rietumu nesto degradāciju. ASV izdevīgi ir diktatoriņi, jo ar tiem var sarunāt, bet ne ar muslimiem.
Latvijas un jebkuras citas tautas drošības un veiksmes garants nav ASV labvēlība,bet gan Dieva –Visuma Radītāja atbalsts un šo atbalstu iegūst tikai padevīgie Dieva kalpi ,nevis tie,kuri gatavi karot par naudu ar jebko un jebkur. Šajā karāUzvarētāji ir tie,kuri krita aizstāvot savu ticību un zemi,bet okupanti ir zaudētājos,pat ja paliek dzīvi un saņem stabilu algu.Pašlaik, latvieši, ir tikai krīze,Dižķibele sāksies Tiesas Dienā!

Atslegas vārdi: sabidrība.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Vasilijs P. 6. okt 2011. 19:23

Garberes kundze loti precizi studejusi sis nianses.

Autorizācija

Ienākt