.... pāris gabaliņu no manas mozaīkas ..

2. apr 2014. 15:38

   Es nezinu, vai mācēšu pateikt tieši to, ko šobrīd vēlos. Mēģināšu- no tām lietiņām, kas sasummējušās, piefiksēt pāris- nozīmīgākās..
   Vispirms- kas vsp ir "pareizi", kas- "nepareizi"?? Tādu jēdzienu- nava!!! /es nerunāju par ko kriminālu !/; viss- pilnīgi viss!!!- pareizais un nepareizais tavās sajūtās, pēcgaršā .. utt.!!!! Ja virzienā, kurā ej, vnk- ceļa vairs nav!!!, nu tad- jādodas virzienā citā... Risks??? Vienmēr!!! Katrs jauns ceļš, katras attiecības jaunas, pilnīgi viss!!! ir solis nezināmajā!!! Aiz to jau- ar vai bez ilūzijām!- bet- ar savu devu adrenalīna- noteikti!!!
   Otrais- ja mēs biežāk viens otram teiktu labus vārdus, un- vajag pavisam, pat ļoti ļoti maz!!!, lai reizēm- atrautos pāris metru no zemes, un saprastu- nu ir taču iespējams viss!!! Te, kur esmu, pretimnācēji tāpat, ne aiz ko- uzsmaida viens otram un pasaka "hello!', un- ticiet vai nē!- tas rada neuzrakstāmi foršu sajūtu!!! Es arī te uzsmaidu cilvēkiem, vienmēr!!! Un- šai pašā sakarā- ja tie, kas mums nozīmīgi, bez skaistvārdības liekas, vnk atcerētos pateikt biežāk ko ļoti vienkāršu un uzmundrinošu, jā, tad- vsm par sevi zinu droši!- es lidotu!!! Un- tāpēc es lidoju vakar, lidoju- šodien!!!, jo- rau!- dabūju to mazo, mīļo vārdiņu!!

Atslegas vārdi: dzīvot viegli0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (60)

savsem k. 3. apr 2014. 21:53

Atvaino ...kad es guļu , es neko nedzirdu  , neredzu , nejūtu ... esmu kā melnajā caurumā iegāzies   .

Ingrida X. 3. apr 2014. 15:01

... un- pie Tava skapja krājumiem arī netiku- sētā nikns suns rēja!!! vot- kāda nakts, nesagulēta.. .. nelovīšu vairs Tevi un- punkts.

Ingrida X. 3. apr 2014. 14:35

.... nee, kuku! Iepriekšnakt palasījos par tiem melnajiem caurumiem, negribu viņus!!!


.... es palieku pie sava WC busiņa ar guļamistabu, un- apņemšanās ciešas!- nefočīt vairs saulrietus caur busa logu!

Ingrida X. 2. apr 2014. 23:21

   Paldies, kuku, ka tā jauki ar mani parunājies!!! - gan pa nopietno, gan viegli un forši, kā Tev tas sanāk!!! Buča!!! Un- lai šonakt labs miedziņš, bez slepeno krājumu patukšošanas!!! Un- lai Melnais Caurums vsm Tevi neskar nekad!!! Nu vot!!!  
   Un vēl- es negribu personīgo Ecolines!!! kam man tāds monstrs!!! Es gribu šito, kur iekšā guļamistaba, WC un viss, lai tā forši un pīpējot- izbrauktu pasaulei cauri!!! Cilvēkiem jau vajag mērķīšus!


/man aizvakar viens džeks priecīgs izrādīja!, nē, viņš nelielījās!; te jau cilvēkiem tā ir norma- strādā, un tad iegādājas to, ko nu katram sakārojas! Viņš jūnijā paceļos pa pasauli, tik vienkārši, it kā...man nekad nekas neskauž! nekad!!! Man tikai skumji mzl, ka mums tik daudz-kas, kam vajadzētu būt normai, ir Melnais Caurums, kura vnk NAV!!!/

savsem k. 2. apr 2014. 23:10

Šovakar man bezmiegs nenāk , labunakti   !

savsem k. 2. apr 2014. 23:01

Kas zin kur Caurums bij pirms brītiņa , pirms viņu nobildēji - varbūt pa busu lidinājās neredzams, nevienu netraucējot  

Ingrida X. 2. apr 2014. 22:56

??????? ar pirkstu????? cauri busa logam???? Tu ko- tad jau man tas 2-stāvīgais Ecolines būtu jāatpērk!!!! Un- tagad, kad gaismiņa tuneļa galā visādām figņām, kratīties iekšā tajās no jauna?????? Kad tad es dzīvošu!!!!???? Nav man tas pods tik tukšs, kā Gunars izteicās...

savsem k. 2. apr 2014. 22:50

Labi ka tu viņu tikai bildē ieraudzīji - tātad nemēģināji ar pirkstu pabakstīt   ..

Ingrida X. 2. apr 2014. 22:47

...... tas bija kaut kur Čehijā... tātad????... tas Melnais Caurums pletīsies lielāks un lielāks??? Un- mēs tur reiz visi pazudīsim???? Man nav info, nebija aktuāli līdz šim!- ievākt to par Melnajiem Caurumiem..... ok, jauna nodarbe nu!

savsem k. 2. apr 2014. 22:43

Nu , ja kalnains - ceļa malā nebūs , jāmeklē būs dziļāk ielejā  
Hmmm .... melns galīgi - tad tas būs Melnais Caurums droši vien  

Ingrida X. 2. apr 2014. 22:41

  .. "lēcā atspīdums no fotoaparāta iekšiņām vai āriņām" .. eju ka nost!!! kur Jūs visi tik gudri????  

Ingrida X. 2. apr 2014. 22:39

   Es pievilu to lodi tuvāk tikko- NLO tas toč nava! NLO es esmu redzējusi! - tam ir gaismiņas apkārt!; šitais frukts ir melns galīgi!

Ingrida X. 2. apr 2014. 22:37

........... sasmējināji!!!! kaut- loģika var būt arī gluži cita: aizbrauca uz 5-6 km tālo veici, bija aizcieties, ka vai nu!!!, visus 5-6km ņēma uz krūts!- un rezultāts???- pats ievēlies krūmos /te ir kalnains!/, čuč dienas pāris, velo- man!!!

savsem k. 2. apr 2014. 22:36

Tur melna svītriņa - zem lodes apakšā , tātad tas varētu būt lēcā atspīdums no fotoaparāta iekšiņām vai āriņām  

savsem k. 2. apr 2014. 22:33

Jā , jā ... tējiņas šeit nelīdzēs   ..Ja nav veikala , tad velo noteikti pa grāvjiem nemētāsies  

Ingrida X. 2. apr 2014. 22:29

Paga!!! Nu te neizsmej tgd mani!!! Es, goda vārds!!!!, nesaprotu- kur tas tāds tur gadījās!!!!   Ieraudzīju- drebuļi izsitās!, nemelojot!!!

Ingrida X. 2. apr 2014. 22:27

nu re! Man arī sakārojas reizēm tad, kad aizmigt nevaru.... un- aizmigt nevaru it bieži, tātad???- sakārojas it bieži..   Katrā ļaunumā savs labums: man te nav veikalu!!! Un- man te nav mašīnas arī!!! Un- velo man te būs tad, ja atradīšu kādā ceļmalā čučam..

savsem k. 2. apr 2014. 22:26

Tas noteikti ir NLO , viņi reizēm atklājās caur logiem fočējot    

savsem k. 2. apr 2014. 22:24

Reizēm līdz , ja pārlūku iztīra no veciem hlamiem - vēsturi izdzēš  
Man to šerpāko ne visai kārojās , ja sakrojās - tad no skapja kaut ko izņemu . Tas notiek reti - ja nu aizmigt nevaru ..

Ingrida X. 2. apr 2014. 22:23

   Tagad, nezinot, kad mani atk izsviedīs- pļurkt!!!- ielikšu bildīti, kurā nebūs vis puķītes, bet- kaut kas tāds, ka ieliekot kompītī safočēto, iepauzēju gan.... Kratoties 27h busā, pa ceļam mirklīšus tvēru, vairākās bildītēs- kā saulīte smuki aiziet gulēt.... un tad- vienā- ieraudzīju to, ko ieraudzīju!!!!- TO MELNO LODI kreisajā pusē!!!! KAS TĀ TĀDA???? Palikās dīvaini- jo!- tieši pa to pašu logu!- man ir daudz citu, kur saulīte- zemāk un zemāk....

Autorizācija

Ienākt