Ābolkūka

23. mai 2016. 12:12



Kārtaino sviesta mīklu izveltnē apmēram  1/2 cm biezā plāksnē cepamās plāts lielumā.Plāksni liek uz plāts,kas samitrināta ar ūdeni,ar......

http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/miltu-izstradajumi/abolkuka.html

Atslegas vārdi: receptes929

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Sandris X. 24. mai 2016. 12:40

Sievasmāte brīvdienās cienāja ar gardām rabarbermaizēm , sašķinām kātus līdzvešanai , arī padzēriens no tiem veselīgs un garšīgs !

Dzēsts profils 23. mai 2016. 17:09

redzēju tos ābolus...rīt parādīšu ...kaut kas briesmīgs jau nu ne- bet kā baro tautu...ar-no misenēm izvilktiem-ābolīšiem...bļitkiņas bija tiem uz sāniem...bet----es tos   -pavasarī galēja bada laikā ņemtu!...ja ņemtu...tad-labāk-nātrītes!

Dzēsts profils 23. mai 2016. 13:38

cau zannina....vienkarsi....superigi...           

Toļiks M. 23. mai 2016. 12:15

uzcep , uzcienā........ te ir tādi kuri pat vārītus kartupeļus uz pannas uzsildīt neprot, kuriem jau vajjag kopējus, bet tu bāzies ar savām kūkām

Autorizācija

Ienākt