Jo fraņču žurnāliste analoģiski zināja angļu valodu

26. mai. 03:57

Tādējādi POLICISTA kungs mācies angļu valodu,tepat netālu ir skola,un brauc uz Ameriku precēties.Kāda kundze,vai jaunkundze Tevi obligāti par ģenerāli uztaisīs!

Atslegas vārdi: Tāls45

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Vasilijs P. 28. mai. 04:07

Protams neveiksmīgā Osvalda drošībai,jo katrs varēja atrasties viņa redzeslokā,bija nepieciešams reāli aizturēt,bet francijas zurnālistika tur netika iejaukta,kā nepareizi uzskatīja,koriģēja daudz profesionālāki...tādējādi vēlēt.

Vasilijs P. 27. mai. 22:31

Protams ja runa par osvaldu,un ja būtu savlaicīgi trāpīts 1 lēdijai,tad droši varētu apstiprināt,Valsts Drošība veikusi apzinātu atentātu,tā nu ir ar tām sievietēm.

Juris P. 26. mai. 15:50

...pēc anālā francūziete mainīja pozīciju uz orālo, gandrīz zaudēju valodu un Jaunava Marija [francūziete] bija nevainības kalngals... tika apcietināta par prostitūciju bez licenzes...

Juris P. 26. mai. 13:37

  Tur, Francijā un Anglijā ir grūti pateikt, kādā valodā viņī un viņas runā... Police & merci... jo Saule vēl augstu...

Vasilijs P. 26. mai. 10:45

Jo pilnībā iespējams piekrist Maiklam Džeksonam ar ģimeni,nepareizi izdarīts Anālais ar francūzieti.Tādējādi Vagnera apsargi.

Vasilijs P. 26. mai. 04:13

Tādēļ Angļi anglim uztaisīja to Biroju,kur mācīties angliski un braukt uz Iespēju zemi precēties.

Vasilijs P. 26. mai. 04:02

Vai iespēja kļūt par General Elektrik oficālo dīleri ar visu pogu,bet j āzin angļu valoda,un jāprecas(šķirties nedrīkst!).

Vasilijs P. 26. mai. 04:00

Tur viņa uzreiz kļuva par Pirmo lēdiju,bija iespēja,bet vēl nebija nekas oficāli,tik jāparaksta Valdības dokumenti.Tur iespēja kļūt par Pirmo Valsts POLICISTA kungu,ja labi mācīsies angliski.

Autorizācija

Ienākt