Atslegas vārdi: doma23287
...no skaistām glāzēm vīns ir garšīgāks...pārbaudīts....visu tomēr izšķir sabiedrība.....
...garša ir pēc smaržas...šādas formas glāzē vīns smaržu neizkliedē, bet koncentrē.
Patīk gaumīgi servēts galds ar traukiem un protams dzērieniem.Tam ir liela nozīme gan garšai ,gan labsajūtai.
Labu vīnu dzeru lēni , ar baudu, izjūtot, garšu, aromātu--tātad jābūt piemērotai vīna glāzei. Ja ielej vīnu tādā glāzē, kad šķieb,šķieb, bet tad pēkšņi strauji satek mutē, nepaspēj pat kārtīgi izbaudīt garšu.Tādas glāzes vīnam neder.
Ir, piekrītu AL un mm.
Tā,kā es vīnu nedzeru,tad tās problēmas man atkrīt,degvīnu dzeru no pudeles kakliņa...
Ja,ir.Jo nevar liet vinu snaba glaze,nejutisi buketi.Un,konaku,ari neliesi saba glaze,ne tu kartigi vinu sasildisi,ne jutisi vina aromatu.Ta var turpinat talak par katru dzerienu.................
kas dotā gadījumā ir glāze? saturam bieži nav nekādas nozīmes, formām gan fasādi uzpasēt vajag, meitēn
No kristala glāzes viduvējs vīns šķiet garšīgāks.