Es domāju - ne tikai mākslas darbos vai rokdarbos, bet arī ēdienus gatavojot - gardu gardos, vai visu saplānojat, sākot ar receptes meklēšanu, iepirkšanos un tad, katru garšas un gatavošanas niansīti ieskicējot darbībā, tam pievienojot mūziku u.c. noskaņu radošumus vai aŗī pēc iedvesmas - kas mājās ir, ātri un tūlīt radot virtuozi un neatkārtojami?
Atslegas vārdi: dzīve38617, attiecības38711, domas966, sabiedrība61
Tas atkarīgs,kādus ciemiņus es cienāšu un kad tie nāks.Ja gadās,ka atnāk negaidīti,tad gatavoju no tā,kas ir mājās.Visumā ir savi firmas ēdieni,bet patīk,izlasot kaut ko jaunu,izmēģinat un pagatavot.
ja laika daudz-var darīt visu kā Jūs sakāt,ja laika maz-jācenšas ātri un labi,šodien sakarā ar puteni pieķeros pie skapja kārtošanas-šur tur japiesuj podziņa,kautkur atrisis diedziņš,jau pēcpusdiena,bet ar darbiem neesmu galā,pusdienas vārīju paralēli-nekas -visi apmierināti.Darba dienās jau vispār nesanāk kādus sīkumus padarīt,ak jā -vēl puķes nomazgāju
dēls saka, ka skolā gatavotie šedevri esot labāki, tā ka varu gatavot pa fikso, vai pus dienu, nenovērtē, laikam jau ar tiem maniem šedevriem ir kā ir:)
Ēst gatavošanā un pantošanā - uz ātro. Citos darbos,kā kur vajadzīgs kvalitatīvam rezultātam.
..ar jauniem viirie$iem mirklja $edevri. ..ar vecaakiem process ilgaaks.. .
Mirkļa idejas.
Tikai mirkla.Ienak fantazija,un uz prieksu.
Parsvara pec iedvesmas,kas ir no ta ari taisu savus sedevrus.
kunilings
arī Garajā procesā katra darbība---mirklis....kas var visu uzlabot...-izvēloties vēlamo---sāls vietā pielikt cukuru - var visu sabojāt!... domā,kā to neitralizēt---?
Mirkļa šedevri reizēm ir tie labākie.Izdari,un pats brīnies par labo iznākumu!
Ja pacenšos,tad sanāk pat šedevri!
Esmu pārāk nepacietīgs lai ilgi gaidītu uz gala rezultātu, gribu visu tagad un uzreiz.
Man gatavo sieva.
Uz àtro biezi vien sanàk labàk..
visadi sanak,bet neviens nekad nav sudzejies,visu cienu pirmai viramatei ,vina bija pavare un iemacija mani gatavot,mazliet dzives pieredze,celojumi,ta ka no visa padruskai ,domaju ,te deres paruna sliktam dejotajam pauti maisa