Vai var sasaldēt gatavus produktus-karbonādi.pastēti,sālītu siļķi

26. mai 2013. 17:02

sagadījās,ka visi mājinieki  iepirkušies,zinot,ka vismaz nedēļu uz tirgu neviens nebrauks,par zivju/jēlu/ un gaļas saldēšanu viss skaidrs,bet vai jautājumā minētos var saldēt.kā pareizi atlaidināt?Atvainojos,ka atkal kārtējaispraktiskais jautājums

26. mai 2013. 17:38

varbūt varat arī paskaidrot-kā šos produktus pareizāk atsaldēt

26. mai 2013. 22:36

paldies Pelnrušķītei!

26. mai 2013. 22:38

max max-tā sagadījies,ka mantas daudz,bet ēdēji visu nedēļu nebūs

26. mai 2013. 22:38

max max-tā sagadījies,ka mantas daudz,bet ēdēji visu nedēļu nebūs

Atslegas vārdi: saldēšana0

Labākā atbilde

  1. 1
jana p. 26. mai 2013. 21:51Viņas atbildes

No pieredzes zinu ka veikala krējumu nevar saldēt, paliek kunkuļains. Par sālīto siļķi...sāls klātbūtne mulsina ...ka nesanāk ūdeņaina, bet pastētei un karbonādei nebūs ne vainas beigās.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 0
Dzēsts profils 26. mai 2013. 17:29 Viņas atbildes

saldē tik nost, ilgāk būs svaigs:)

  1. 0
Dzēsts profils 26. mai 2013. 18:29 Viņa atbildes

Žēl, ka man nav pelmeņu !!!  

  1. 0
Dzēsts profils 26. mai 2013. 20:26 Viņa atbildes

Sasaldēt var visu.Vienigi kāda būs kvalitāte to atsaldejot.Katik ciksr vien nesanāk .

  1. 0
max m. 26. mai 2013. 21:50 Viņa atbildes

Gatavus.......
niznaju,kaut kà neliktu..
var tak stàvét aukstétavà..

  1. 0
ilga L. 27. mai 2013. 00:06 Viņas atbildes

Vai tie neprot sasalt ?

  1. 0
Dzēsts profils 27. mai 2013. 08:51 Viņas atbildes

Pat pankūkas-'''-kommer wider'''var sasaldēt...!!!

  1. 0
Dzēsts profils 27. mai 2013. 12:23 Viņas atbildes

saldēt var tos produktus, kuriem paredzēta karstā termiskā apstrāde...iepriekš var sagatavot tūlītējai likšanai uz   pannas.

Autorizācija

Ienākt