sagadījās,ka visi mājinieki iepirkušies,zinot,ka vismaz nedēļu uz tirgu neviens nebrauks,par zivju/jēlu/ un gaļas saldēšanu viss skaidrs,bet vai jautājumā minētos var saldēt.kā pareizi atlaidināt?Atvainojos,ka atkal kārtējaispraktiskais jautājums
varbūt varat arī paskaidrot-kā šos produktus pareizāk atsaldēt
paldies Pelnrušķītei!
max max-tā sagadījies,ka mantas daudz,bet ēdēji visu nedēļu nebūs
max max-tā sagadījies,ka mantas daudz,bet ēdēji visu nedēļu nebūs
Atslegas vārdi: saldēšana0
No pieredzes zinu ka veikala krējumu nevar saldēt, paliek kunkuļains. Par sālīto siļķi...sāls klātbūtne mulsina ...ka nesanāk ūdeņaina, bet pastētei un karbonādei nebūs ne vainas beigās.
saldē tik nost, ilgāk būs svaigs:)
Žēl, ka man nav pelmeņu !!!
Sasaldēt var visu.Vienigi kāda būs kvalitāte to atsaldejot.Katik ciksr vien nesanāk .
Gatavus.......
niznaju,kaut kà neliktu..
var tak stàvét aukstétavà..
Vai tie neprot sasalt ?
Pat pankūkas-'''-kommer wider'''var sasaldēt...!!!
saldēt var tos produktus, kuriem paredzēta karstā termiskā apstrāde...iepriekš var sagatavot tūlītējai likšanai uz pannas.