Un Tavas kabaču receptes?

31. jūl 2013. 16:25

Man patīk vienkāršība, atkarībā no garastāvokļa.
Ja jau pārauguši ar lielām sēklām,tad pankūkās (rīvēti,pievienojot olas,miltus un sāli).
Ja jauni,tad bez termiskas apstrādes.
1. Sarīvēju un pieberu sāli.
2. Piegriežu dilles un pierīvēju sīpolu vai ķiplokus.
3. Var piegriezt tomātus un sapiparot.
4. Ja vēlas treknāku,pievieno krējumu.
Jebkuru variantu var baudīt tāpat vai piekožot sviestmaizi.

Atslegas vārdi: daba9252, dzīve38607, dārzeņi0

Labākā atbilde

  1. 1
jautrite b. 31. jūl 2013. 17:48Viņas atbildes

pievienojos visām receptēm,bet jau otro gadu lieku kabaci saldēt-sagriežu salmiņos vai plānās šķēlītēs-trauciņos vai maisiņos -uz saldētavu,tāpat griežu pašmāju tomātus-šķēlītēs un saldēju-no rīta izņemu no saldētavas -kamēr gatavojamies brokastīm -gatavi ēšanai.Kabači sogad tik saldi-ka gatavojot apēdas diezgan daudz,vēl arī taisu ātrajā marinādē-gan ne ziemai

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (13)

  1. 1
Dzēsts profils 31. jūl 2013. 16:36 Viņas atbildes

1.recepte-- saucas kabaču ikri...garda piedeva visam''kartupeļiem, rīsiem.pat makaroniem''' gardas sviestmaizes--bet man patīk ar ķiplokiem...!!!
2.recepte--apcept katru daiviņu atsevišķi...
3.recepte--- kārta kabaču--karta kartupeļu--kārta tomātu-- kārta žāvētā gaļa jeb desa--ķiploki,sīpoli pēc garšas...ietīt follijā un uz pusstundu cepamkrāsniņa...LABU APETīTI..!!!

  1. 1
Leonora t. 31. jūl 2013. 17:16 Viņas atbildes

Gatavoju kabaču omleti,visi ēd labprāt.

  1. 1
savsem k. 31. jūl 2013. 23:35 Viņa atbildes

Es domāju , ka tie milzīgie gurķī vispār nav ēdami  

  1. 1
Dzēsts profils 1. aug 2013. 11:45 Viņas atbildes

Es slinka, kabacus- eeeeņ sulu spedē, eeeeņ ābolus kaut puszaļus...beigā labi no rita.

  1. 0
max m. 31. jūl 2013. 16:38 Viņa atbildes

piekriitu!

  1. 0
irina R. 31. jūl 2013. 16:56 Viņas atbildes

Var arī ar maltu gaļu,to iepriekš apcepot.Šod ien  man bijavarens maisījums-burkani,puķkāposti,tomats,sīpols,kabacis,pipari,sals,cepu eļļā,

  1. 0
Ineta L. 31. jūl 2013. 18:07 Viņas atbildes

1.kabaču ikri ziema, der gan pie kartupeļiem, gan vārītām olām. Receptes ņemu no neta, katru gadu savadakas.
2. lieku sautējumos ar dažādiem dārzeņiem, tomātiem, papriku, sēnēm; var arī malto gaļu un sīpolus klāt-tos apcep vispirms.
3. sagriežu ripās, var apviļāt miltos un olā, apcepu uz pannas (zem vāka)vienu pusi, apgriežu, uzlieku apceptai pusei ķiplokus, dilles, siera šķēli, cepu zem vāka. Var pēcāk vēl pārkaisīt dilles vai kādus zaļumus, nedaudz majonēses uz ripas. Sāli vai garšvielas var pielikt miltiem, olai, ja cep "plikus", tad nedaudz pasāka pašu kabaci.

  1. 0
jana l. 31. jūl 2013. 18:21 Viņas atbildes

Vasarā ēdam kabačus visādos veidos- cepam, sautējam, pildām, pankūkās. Ziemā- man ne īpaši garšo kabaču ikri un tml. darinājumi, bet ļoti labprāt savāru ar papriku, burkāniem, ananāsiem un tomātu mērci. Ilgi arī uzglabāju veselus svaigus kabačus, kā ķirbjus, tā arī ziemā tiekam pie svaigi apceptiem kabačiem.  

  1. 0
Vineta K. 31. jūl 2013. 18:55 Viņas atbildes

Malacitis.Bet man ja karojas,ludzu vedeklinai.

  1. 0
Dzēsts profils 31. jūl 2013. 18:57 Viņa atbildes

Sacepu šķēlītes sviestā,vienkārši un garšīgi.

  1. 0
Sams m. 1. aug 2013. 14:59 Viņa atbildes

Es vairak zivju tas receptes zinu.

  1. 0
ilga L. 1. aug 2013. 21:07 Viņas atbildes

Šodien izmēģināju .Domāju - būs kāda dīvaina garša ... Biju patīkami pārsteigta , jo ļoti garšīgi !!! -par recepti .

  1. 0
Romis E. 3. aug 2013. 14:29 Viņa atbildes

Man tādi draņķi negaršo...  

Autorizācija

Ienākt