Ká pareizi sagatavot karstu INGVÉRA dzérienu-téju ?

26. feb 2014. 21:32

Búshu pateicíga,ja káds/a padalísies prasmé -ká pareizi ,cik ilgi,kádá secíbá sgatavot karsto INGVERA dzérienu...... Dzirdéju,ka ljoti labs profilaksei pret saukstéshanos....Shodien to sakniti nopirku....dereetu sagatavot...,kauns,bet nezinu-vai aukstá údení to sasmalcinátu likt....un vai vajag -lai ,,iestávás,,....???

26. feb 2014. 21:45

Ahaa,Max,paldies,ka par citronu atgádináji....

26. feb 2014. 21:46

hm...nu ja,SkaidrIt....dereetu Béthovenu paklausíties   

26. feb 2014. 21:47

Marika mani apcelj....

26. feb 2014. 21:49

Paldies,miiljo Inet !

26. feb 2014. 21:51

Laiminj,izsmeljoshi !

26. feb 2014. 23:40

Mácos,Jana,míljsh paldies!

26. feb 2014. 23:41

Mezházi-uz chetrám ká Tu ...nu toch nestáshos.

Atslegas vārdi: nezinitis mácás0

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 26. feb 2014. 21:44Viņas atbildes

Apeed taapat man garsho

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (11)

  1. 1
Skaidrīte G. 26. feb 2014. 21:38 Viņas atbildes

Nezinu , kā gatavot , bet , par cik runa ir par ingveru , gribētu piebilst , ka brīnišķīgs ir ingvera roku krēms - smarža tik brīnišķīga ! Nopirku Body-shop , bet nu jau krēms iet uz beigām .  

  1. 1
max m. 26. feb 2014. 21:41 Viņa atbildes

Labàk jau gatavas ingvera skaidas ieber karstà zalajà téjà+citronu un medu
Tev bûs jàrivé..
Tieshi tikko iedzéru,profilaksei
vàriit nevajaga,paturi lai ievelkas..

  1. 1
Ineta L. 26. feb 2014. 21:47 Viņas atbildes

Gatavoju līdzīgi kā max max, tikai bez zaļās tējas, vienk. karsts ūdens, ingvera saknes šķelītes+ citrons+ medus. Uz nakti nav ieteicams, jo ingvers ne tikai paplašina aisnsvadus, bet arī uzmundrina> nevarēs iemigt.

  1. 1
Dzēsts profils 26. feb 2014. 21:48 Viņas atbildes

Nu tā- vienkāršais variants- -4 smalkas šķēlītes lielā krūzā sagriezt, 2-3 šķēles citrona (ja, tik daudz!), apliet ar verdošu, apklāt, padziest, pielikt riktīgu ēdamkaroti medus (tas tad, kad jau deguns tek vai klepus), bet vispār dzirdējusi, ka ingvers tomēr drusku jāpavāra. Bet tā, par cik citrons riktīgi klāt, vēl medus, nu ļoti stiprs dzēriens. Ja nav saknes, var izlīdzēties ar nelielu tejkaroti ingvera pulvera apliešanai.Tiešām palīdz.

  1. 1
jana l. 26. feb 2014. 22:32 Viņas atbildes

Es te pievienojos vairākumam- uzvāru ūdeni, pa to laiku sarīvēju /ne vairāk pa tējkaroti/ ingvera sakni, ja slinkums rīvēt- sagriežu plānās šķēlītēs, apleju ar verdošo ūdeni, tad pielieku medu un citrona šķēlīti/es, ļauju mazliet ievilkties un tad dzeru. Man garšo. Ziemīgajā laikā /un ne tikai/ ingveru lieku klāt arī zupām, lai siltums kaulos.  

  1. 1
Leonora t. 27. feb 2014. 08:20 Viņas atbildes

Metode gatavot visas tējas ir apmēram vienāds un ingvērs nav izņēmums.Vienīgais,ka to sarīvē svaigu.

  1. 1
jautrite b. 27. feb 2014. 10:00 Viņas atbildes

negaršo man ingvērs-nav ne vainas arī tējai ar upenēm vai avenēm

  1. 1
Maija V. 27. feb 2014. 11:18 Viņas atbildes

Es apleju ar verdošu ūdeni ingveru,bet citronu un medu pielieku nedaudz vēlāk,lai nezustu vitamīni

  1. 1
Guna a. 27. feb 2014. 13:06 Viņas atbildes

Skatos , viss jau smalki apstāstīts !   Vnk gribu piebilst , ka ingvers tandēmā ar zaļo tēju ir īpaši garšīgi un veselīgi ! Medus gan pievienojams tuč - tuč vēlāk , ne karstā tējā ..., citrons - karstā ! tad šamajam atraisās smaržas un garšas buķete !   

  1. 0
Kurzemniece E. 26. feb 2014. 21:57 Viņas atbildes

nostāties uz kājām un sākt rīkoties

Autorizācija

Ienākt