Pildita vista ar aboliem?

15. jūn 2014. 15:03

Vai Ta butu kada apgreciba pret Eiropas varenajiem-lai tacu vienreiz pasi sak kulinarijas savam vajadzibam izgatavot.

Atslegas vārdi: Kadel mamma ta.0

Labākā atbilde

savsem k. 15. jūn 2014. 22:06Viņa atbildes

Vistu vajadzētu ar pildītu tītaru piepildīt - Neatkarības Dienā  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (6)

  1. 0
Dzēsts profils 15. jūn 2014. 16:40 Viņa atbildes

  1. 0
Valters Z. 15. jūn 2014. 16:59 Viņa atbildes

Labāk cālis tabakā !    

  1. 0
Dzēsts profils 15. jūn 2014. 19:13 Viņa atbildes

Nepieciešams: 1 vista (apmēram 1,5 kg), 2–3 āboli, nedaudz citron sulas, sāls, cukurs, pipari, nedaudz cukura, nedaudz eļļas.

Pagatavošana: Āboliem izgriež serdes, sagriež šķēlītēs, ja patīk, var tos nomizot. Sagrieztās šķēlītes pārlaista ar citronu sulu, pārkaisa ar nedaudz cukura. Sagatavo vistu pildīšanai. Iztīrītu un nomazgātu to nosusina no ārpuses un iekšpuses, ar pinceti (tā ir vieglāk) izrausta vistas ādā palikušos spalvu rugājus, izgriež vai izplēš liekos taukus.  Vistu no iekšpuses un ārpuses pārkaisa un ierīvē ar sāli un pipariem. Vistas vēderu piepilda ar sagatavotajām ābolu šķēlītēm. Piepildīto vēderu aizsprauž ciet ar koka iesmiņiem. Spārnu galus, lai neapdegtu, aizloka vistai aiz muguras. Vistas kājas ar aukliņu sasien kopā.

  1. 0
Atis K. 15. jūn 2014. 19:55 Viņa atbildes

Jāizdzen vista uz Austrāliju pēc āboliem,un tad var gatavot.

  1. 0
max m. 15. jūn 2014. 21:26 Viņa atbildes

Vini tàpat jau resni.Iztiks pavisam bez vistas!

  1. 0
Dzēsts profils 15. jūn 2014. 21:31 Viņas atbildes

Gatavoju sev--

Autorizācija

Ienākt