Dīvainā saulespuķe?

14. jan 2015. 15:32

Senāk tieši saulespuķu eļļā visu vajadzīgo cepām un vārījām. Tagad uztura speciāliste apgalvo,ka to ieteicams lietot tikai salātos,jo termiskā apstrādē oksidējoties. Pat,ja rafinētajai uz etiķetes teikts,ka der arī cepšanai.

Atslegas vārdi: doma23288, dzīve38607, attieksme3443

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 14. jan 2015. 17:16Viņa atbildes

   Paklausies tik šitos ,,gudros'' un nomirsi badā!
Toties būsi veselīgs līķis.   

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 0
Vineta K. 14. jan 2015. 17:15 Viņas atbildes

Nelietoju.

  1. 0
Dzēsts profils 14. jan 2015. 18:27 Viņa atbildes

    Egles koka zārks ar būs veselīgāks pas drapētu zārku no skaidu plātnēm !
   Pus mūžu ēdu saulespuķu eļļu , laikam tādēļ kļūstu sirmāks un krunkaināks !?

  1. 0
jana l. 14. jan 2015. 19:16 Viņas atbildes

Senāk jau cita eļļa nebija pieejama, lietoja kāda ir veikalos. Pie mums nemaz tik viegli nevar atrast labu un kvalitatīvu saulespuķu eļļu, tā, kas lielveikalos plastmasas pudelēs, tā tiešām nav lietojama- arī salātos. Pati es lietoju tikai mājražotāju spiestuvītē spiestu extra virgine olīveļļu, ko iegādājos eco veikaliņā. Gan cepu, gan salātos lietoju. Vārīt gan eļļā neko nevāru- nekādā.

  1. 0
Valija Y. 14. jan 2015. 19:29 Viņas atbildes

Visos laikos noderīga...

  1. 0
alberts d. 14. jan 2015. 22:16 Viņa atbildes

Nu daža laba speciāliste arī izspļāva ka bērni no govs piena debīli kļūstot  kas maksā tas pasūta ko tā speciāliste  ļerkst

  1. 0
Dzēsts profils 16. jan 2015. 12:06 Viņa atbildes

  1. 0
Ingrida X. 18. jan 2015. 15:09 Viņas atbildes

Nezinu- man daudzkas, ko tie uztura speciālisti gvelž, liekas tukša muldēšana!! Ir, protams, lietas, kas jāielāgo- vairāk augļus, dārzeņus un tā, bet "iegrimt" visādos tādos sīkumos, kad ik dienas elpojam izplūdes gāzu pārpilnu gaisu un tml., tas ir- izraut kko no konteksta un pakārt pie kārtēja zvana!

Autorizācija

Ienākt